Ortalık karıştırmak gibi olmasın da artık bütün tarayıcıların gizli/private sekmeleri var.
İstediğiniz siteye girseniz de bilgisayarın geçmişinde veya cookielerinde görünmüyor, bilgisayarda iz bırakmıyor. Sevgiliniz yapmıştır demiyorum ama aklınızda olsun.
her erkek izliyor konusunu katılmıyorum daha 1 2 hafta önce sevgilimi bilgisayarını kontrol ettim tek bişey çıkmadı bu konuyla alakalı...
ama çok rahatsız olduysan bunu bildiğini belli etmeden konuyu açıp konuşabilirsin... ne kadar rahatsız olcagını dile getirebilirsin..
yani izlemek isteyen her şekilde izler. sonuçta eşi değilim aynı evdede sürekli değiliz. ben yokken yapar yapmak istese. hem söylersem izlediği zamanlarda geçmiştende siler. bu sekilde izlemese bile silmiştir diye düşünüp güvenim tamamen yerle bir olur.
Bundan o kadar emin olmayın bence...
İzleyip, geçmişten silebilir.
Erkeklerin bu isteklerini çok anlamsız buluyorum.
Ama ihtiyaç deyip, kenara çekiliyorlar.
Konu sahibinin sevgilisi de böyle savunacaktır kendini....
Bekar bir erkek sonuçta ama çok kötü bir tatmin biçimi...
galiba sevgilim cinsel videolar izliyor. bilgisayarında geçmişine bakarken yakaladım 1 hafta önce. ona birşey belli etmiyorum ama içim içimi yiyor. belli edersem gururu kırılır diye düşünüyorum of. bu normal mi? her erkek izler mi? kime sorsam onlar duygusal boyuta inmiyorlar orada izliyorlarsa kapattıklarında bitiyor diyorlar. ama ben kaldıramıyorum çok üzülüyorum
benim tavsiyem erkek arkadasına söylememen. böyle birseyle hiç karsılasmadım ama karsılassam sanırım söylemezdim.. evli olsaydınız ve bunu yapsaydı cinsel tatminsizliği vardır diyerek kesinlikle söylemen konusunda ısrar ederdim. ama şu açıdanda bakmak gerekiyor erkek yani sonucta biz bayanlar gibi değiller ki bazı bayanlar bile merak edip bakabiliyorlar öyle sitelere...
Yahu ben bu olayin bu kadar buyutulmesine sasiyorum..
her erkek izleri gectim de jinekoloji bolumunde esiyle iliskye giremeyen bi bayan vardi.
psikologa gidiyordu tedavi icin.o bayanin yalancisiyim doktor demis acin birlikte cinsel icerikli videolar izleyin diye.
cunku o illet rahatszligin bile nedeni iste sizin gbi bunu ayip goren tabu goren zihniyetler..
Merak edilebilir,izlemis olabilir..
bu aliskanlik haline gelmedikce kimseyi sapik felan yapmaz arkadasim..
siz once bi su cinsel icerikli film izleyen kafirdir gbi bakan acinizi degistirin.
Buyuk olmayan olayi buyuk hale getiriyorsunuz ustune giderek..
her erkek izliyor konusunu katılmıyorum daha 1 2 hafta önce sevgilimi bilgisayarını kontrol ettim tek bişey çıkmadı bu konuyla alakalı...
ama çok rahatsız olduysan bunu bildiğini belli etmeden konuyu açıp konuşabilirsin... ne kadar rahatsız olcagını dile getirebilirsin..
Peki gizli dosya ve klasörleri de aktif edip öyle de baktın mı. Genelde gizli dosya yapiyorlar da
Ortalık karıştırmak gibi olmasın da artık bütün tarayıcıların gizli/private sekmeleri var.
İstediğiniz siteye girseniz de bilgisayarın geçmişinde veya cookielerinde görünmüyor, bilgisayarda iz bırakmıyor. Sevgiliniz yapmıştır demiyorum ama aklınızda olsun.
Bundan o kadar emin olmayın bence...
İzleyip, geçmişten silebilir.
Erkeklerin bu isteklerini çok anlamsız buluyorum.
Ama ihtiyaç deyip, kenara çekiliyorlar.
Konu sahibinin sevgilisi de böyle savunacaktır kendini....
Bekar bir erkek sonuçta ama çok kötü bir tatmin biçimi...
Erkekler sadece cinsel tatminsizlikten por no izlemiyor. Alışkanlıktan, değişik isteğinden, fantezi için... farklı farklı sebeplerden izliyorlar. Sevgilisi veya eşiyle yolunda giden bir cinsel hayatı olan erkek de por no izliyor olabilir.
canım başta söylediğin gibi "sen karşısın bu kadar büyütülmesine". sapık falan demedim ayrıca kaldıramıyorum dedim, ben sevgilimin çıplak kızların bağırmalarını duyup görmesini kaldıracak kadar rahat değilim.
Baskın basanındırkesinlikle yapmaz diye büyük konuşmuyorum ben ona güveniyorum o olagandışı kontrolümde temiz çıktı bilgilendirmeniz içinde teşekkür ederim
Fantezi isteğiyle cinsel tatminsizliğin alakası yok ki. Yolunda giden bir cinsel hayatı olan bir erkeğin veya kadının da fantezileri olabilir. Bunu gerçek hayatta gerçekleştirmediği için por no izleyip bu fantezisini tatmin edebilir.alışkanlık fantezi isteğide zaten cinsel tatminsizliği göstermiyor mu? hayatındaki cinsellikle ilgili boşluğu o videolarla kapatıyormerka dışında bakanların haricinde ben eşiyle yada sevgilisyle sağlıklı cinsel ilişki yaşayan bireylerin ..... videolarına yöneleceğini düşünmüyorum istisnalar da vardır elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?