erkek arkadaşımın video merakı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım zaten bilgisayarın geçmişinde gördüm öyle birşey yapmamış

Hiç bir fikrim yok izliyor mu izlemiyor mu
Fakat izlediğini görsem hiç çekinmem söylerim direk yüzüne
O izlerken çekinmedi de ben söylerken mi çekineceğim

Bundan o kadar emin olmayın bence...
İzleyip, geçmişten silebilir.

Erkeklerin bu isteklerini çok anlamsız buluyorum.
Ama ihtiyaç deyip, kenara çekiliyorlar.
Konu sahibinin sevgilisi de böyle savunacaktır kendini....
Bekar bir erkek sonuçta ama çok kötü bir tatmin biçimi...

Ay hatırladım ben sormuştum zaten izliyor musun diye
O da izlemiyorum demişti. Çok tatmin edici

benim tavsiyem erkek arkadasına söylememen. böyle birseyle hiç karsılasmadım ama karsılassam sanırım söylemezdim.. evli olsaydınız ve bunu yapsaydı cinsel tatminsizliği vardır diyerek kesinlikle söylemen konusunda ısrar ederdim. ama şu açıdanda bakmak gerekiyor erkek yani sonucta biz bayanlar gibi değiller ki bazı bayanlar bile merak edip bakabiliyorlar öyle sitelere...

zaten tutturmuşlar ihtiyaçta ihtiyaç. erkeklere ihtiyaçta bayanlara değil mi. hoş bayanlardan da izleyen var ama erkeklerde 10da 9u izliyordur.

Yahu ben bu olayin bu kadar buyutulmesine sasiyorum..

her erkek izleri gectim de jinekoloji bolumunde esiyle iliskye giremeyen bi bayan vardi.
psikologa gidiyordu tedavi icin.o bayanin yalancisiyim doktor demis acin birlikte cinsel icerikli videolar izleyin diye.

cunku o illet rahatszligin bile nedeni iste sizin gbi bunu ayip goren tabu goren zihniyetler..

Merak edilebilir,izlemis olabilir..
bu aliskanlik haline gelmedikce kimseyi sapik felan yapmaz arkadasim..
siz once bi su cinsel icerikli film izleyen kafirdir gbi bakan acinizi degistirin.

Buyuk olmayan olayi buyuk hale getiriyorsunuz ustune giderek..

Erkekler sadece cinsel tatminsizlikten por no izlemiyor. Alışkanlıktan, değişik isteğinden, fantezi için... farklı farklı sebeplerden izliyorlar. Sevgilisi veya eşiyle yolunda giden bir cinsel hayatı olan erkek de por no izliyor olabilir.

canım başta söylediğin gibi "sen karşısın bu kadar büyütülmesine". sapık falan demedim ayrıca kaldıramıyorum dedim, ben sevgilimin çıplak kızların bağırmalarını duyup görmesini kaldıracak kadar rahat değilim.

geçmişi silme diye bir şey var ama

Peki gizli dosya ve klasörleri de aktif edip öyle de baktın mı. Genelde gizli dosya yapiyorlar da

izleyip silmekle ugraşcagını sanmıyorum :)
zaten kendim kontrol etmedim bu konuda bilgisayar üzerine okuyan bir arkadaşımdan yardım aldım hatta bu durum yine bu sitedeki bi olay yüzünden olmuştu
şu durumda temiz çıktı kızlar
kesinlikle yapmaz diye büyük konuşmuyorum ben ona güveniyorum o olagandışı kontrolümde temiz çıktı bilgilendirmeniz içinde teşekkür ederim

alışkanlık fantezi isteğide zaten cinsel tatminsizliği göstermiyor mu? hayatındaki cinsellikle ilgili boşluğu o videolarla kapatıyormerka dışında bakanların haricinde ben eşiyle yada sevgilisyle sağlıklı cinsel ilişki yaşayan bireylerin ..... videolarına yöneleceğini düşünmüyorum istisnalar da vardır elbet.

Onlari bile kiskanacak kadar komplekslisin o zaman

Her erkek izler diyenler neye dayanarak söylüyorlar bilmiyorum ama bu bir ihtiyaç falan değil.1000 yıl önce erkekler ne yapıyordu o zaman?Yani günümüzde böyle içeriklere ulaşmanın çok kolay olması herkesin izlediği anlamına gelmez.Belki ergenlikte 1-2 kere meraktan izler tamam ama fazlası sapıklık bence.

kesinlikle yapmaz diye büyük konuşmuyorum ben ona güveniyorum o olagandışı kontrolümde temiz çıktı bilgilendirmeniz içinde teşekkür ederim
Baskın basanındır İyi bari temiz çıktığına sevindim sizin adınıza :)

Fantezi isteğiyle cinsel tatminsizliğin alakası yok ki. Yolunda giden bir cinsel hayatı olan bir erkeğin veya kadının da fantezileri olabilir. Bunu gerçek hayatta gerçekleştirmediği için por no izleyip bu fantezisini tatmin edebilir.

Ya da sevgilisiyle/eşiyle birlikte olmak istemiştir ama olamamıştır, o yüzden açmıştır. Sonuçta erkekler görsellikten daha fazla etkileniyorlar. vs vs.

Por no izlemeyi çok sık veya abartılı yapmadığı sürece müdahale edilecek bir şey değil benim gözümde ancak sevgilisi veya eşi bu durumdan rahatsızsa karşılıklı konuşabilirler tabii ki.

Her erkek izlemez ama günümüzde izleyenleri çoğunluktadır.. sonuçta elinin altında.. masturbasyon ihtiyaçtır ama ..... değil! 23 yaşında genç bir erkek çok da şaşırmamak lazım.

Muhabbetlerde ..... izleyen erkek çocuktur..15-16 yaşında cinselliği keşfeden ergen işi... gibi konuş,saçma bulduğunu ima eden cümleler kur ama abartma sonra senin izlediğini düşünmesin bak tepkilerine düşüncelerine..

Bence abartmaya gerek yok..deli gibi günde elli kere izlemiyorsa klasörler dolusu arşivi yoksa sorun değil.. daha 23 yaşında..

siz bir birliktelik yaşamıyorsunuz. adam başka kadınlarlada bu isteğini gidermemeli. videoda izlemesin. bu yaştaki bi adam napsın ben anlamadım ki?

Bekar bir erkek.
Aldatmıyor etmiyor.
Güveninizi neden kırdığını anlayamadım?

Cinsel paylaşımınız yok ise bunu sorun etmek kesinlikle hakkınız değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…