erkek arkadaşımın video merakı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rahatsız edici bir durum farkındayım. dırek yuzune soylemek yerıne bir kız arkadaşının sevgilisi yapmış gibi anlatarak agzından laf alabılırsın yada sitede bır yerde okudum " erkekler cinsl icerikli seyler izliyor hafızayı zayıflatıyormuş sence de acaba oyle midir sen nasıl bakıyorsun bu durumlara " vs gibi ortaya bırsey atıpta, agzını kelıme oyunları ıle arayabılırsın. Ben arada baska konularda yaparım boyle. dogru kelımelerı secınce ıse yarıyor

Ben de izliyorum arada. aslında abartacak bir şey yok ama çok kafaya takıyor kadınlarımız. hatta sapık damgası yapıştıran bile var...

hem rüyalanma diye bir şey var, bu bence daha kötü ama işte doğanın kanunu,yapabileceğimiz bir şey yok... erkek rüyasında kendini her gün gördüğü kişilerle ilişki kurarken görüyor. her erkek görüyormuş, özellikle mastürbasyon yapmayan, yada sık cinsel ilikliye girmeyen. Bu daha kötü çünlü. gerçekmiş gibi yaşayıp rüyalarında ve gerçekte boşalıyorlar. eee buna nasıl engel olacaksınız. bırakın izliyosa izlesin. hoş siz engel olsanız da gizli gizli izlemeye devam eder.

canm bu kadar takılma bekarsınız sonucta kızlar bıle ızlıyo evlennce ızlıyo desenn haklısn derım cunku ozaman cok cırkın gelıyo sonucta bu ıhtıyacını gıderebılcek bı esın var ama suan ıcın kafanda bunu bukadar buyutme gayet dogal bencede

eşimin izlediğini görmedim ama ergenlik ve sonrasında izlemiş o da çoğu erkek gibi.
eğer gay, çocuk .....su falan değilse, sık sık izlenmiyorsa çok da sorun etme bana kalırsa.
ben neden kadınların bu konuda bu kadar hassas olduklarını anlayamıyorum :26:
o kadınları arzuladıklarını mı düşünüyorlar?
bunun için .....ya gerek yok, tv deki reklamlarda bile yeterince malzeme var bence.

çok sığ düşünüyorsunuz hanımlar . bu kadar sıkmak iyi değil noluyo izlese ne farkeder izlemese ne farkeder .
erkek arkadaşınla yatak hayatın varsa ve sonra hala izliyorsa ( ki arada belki izler gene değişiklik olsun diye bilemem ) hadi bi derece
yada sürekli izliyorsa o evet senin açından kötü.
ama erkeklerinde bunlara ihtiyacı var ve çoğu erkek türkiyede özellikle bunlardan fazlasıyla zevk alıyor bunu anlayamayız ama
yaptıkları sapıklık falan değil gidip birileriyle birlikte olmaları daha mı iyi kendinlerini tatmin etmek için.
kendilerince bi yöntem bence sevgilin başkalarına gidip parayla vs bu ihtiyacını karşılamayıp por no izleyip karşıladığına mutlu olmalısın.
yatak hayatın varsa zaten konuş tatminsizlik mi yaşıyor diye ama yoksa boşuna ve tam bi kız tribi atmış olursun. bari erkeklere ihtiyaçarından trip atmayın derim ben :)

Yine istatistikler başlamış. İzler mi,izlemez mi ? :44::44:

Aktif bir cinsel hayatınız yoksa adamı suçlayamazsınız.Gidip başkasıyla yatıp kalkması daha mı iyi olur ? Kurcalamayın bilmeyin bazı şeyleri de...

bence de evli değilseniz ve cinsel yaşamınız yoksa karışamazsınız ki..
hem p filmi izlemese bile masturbasyon yapacak onu yaparken de gözünün önüne kurtlar vadisinin sahnesini getirmeyecek. ya p. filmin sahnesini getirecek gözünün önüne yada daha önce cinsel birlikteliği olduysa o sahneyi getirecek gözünün önüne bu işler böyle

sorun izlemesi mi mast. yapması mı?

cok rahatsız olduysanız goruntulerden izlemeden yapmasını soyleyin. ne derece işe yara bilemeyiz tabi.

tabi izledigi vidyoların türü de onemli...
hele ki goruntuler cocuk iceriyorsa buyuk kavga gerektirir, hatta ihbar edin.

Bırakın videoyu sinemaya gittiğimizde bile ne sahneler çıkıyor karşımıza
Aktif cinsel hayatınız yoksa pekte kurcalamayın.
İzleyince ne oluyor ki sizi aldatmış mı oluyor ?

ya masturbasyon yapmasına karışamam fakat izlemesi beni rahatsız eden.

Sevgilinizle cinsellik paylasiminiz yoksa karisma hakkınızın olduğunu düşünmüyorum.
Yani erkekler kisitlanmaya zaten gelemez ve bu da fazla kisitlamaya giriyor bence.
Yani karismayinca nolur ? Izlese nolur izlemese nolur ? Bunu anlamıyorum ben.

Bu nasıl iğrenç bi tabir ?

iğrenç falan değil 23yaşında hormonların zirve yaptığı yaşlar

cinselliği yaşaması gereken yaşlar

sevgilisiye cinselliği yaşayamayan her erkek mast...yon yapar bu videoları izler

sadece yakalanmadığı sürece itiraf etmez.

şunu anlayın artık erkekler bizim gibi duygusal değil

nasıl karnımızın acıkmasına engel olamıyorsak cinsel açlıklarına da engel olamıyorlar.

çok dindar olanlar belki yapmayabilir onun haricindeki tüm erkekler bekarken yapar

Son düzenleme:
Erkeklerin yapısı daha farklı her erkekte izler illa ki ha senle cinsel paylaşımı vardır o zaman kızarsın amenna ama yok ise napacak bu adam gizli saklı elbet bakacaktır bakmıyorum diyen de yalan söylüyordur. Bırakın oda onun özeli olsun yok bana ters diyorsanız da zor bulursunuz bakir izlemeyen birini açıkcası.

ya masturbasyon yapmasına karışamam fakat izlemesi beni rahatsız eden.

bize igrenc gelebilir ama onlara yardımcı birseyler gerekebiliyor.
duyularıyla olsun ya da olmasın zihinde gorsel bir yansıma ihtiyacı hissediyorlar sanırım.
o yuzden bu kadar yuklenme... ama diyorsan ki grup vs degisik fantazi seyler vardı, bundan rahatsız oldugunu onunla konusabilirsin.

Gayet normal olduğunu düşünüyor, aşırı sapkınlığa dönüşmediği sürece, cinsel eğitimin bir parçası olduğuna inanıyorum bu tarz film izlemenin.

Düzenli bir cinsel hayatınız yoksa arada bir izlemesinde bir sakınca yok bence.Evli olsanız bunu yapsa çok haklısın sorun etmekte derdim.Ayrıca erkekler izler biyolojileri fizyolojileri bizden daha farklı cinselliğe daha çok ihtiyaç duyuyorlar.Aaa ne demek bizimde ihtiyacımız var bizde izleyebilirdik izlemiyoruz o da izlemesin diyenlere cevabım;ee aç izle tutan mı var,ihtiyacınsa.Taktığınıza değmez, bunu alışkanlık yapmıyorsa...

Son düzenleme:

Yapan masturbasyon yapar, benim tek igrendigim kişinin tabiri
uzun uzun da yazmışsın ama, arkadaş "ya VERECEKSİN ya da izleyecek" demiş.
Vermek iğrenç bi tabir, sen kendine yakistiriyorsan ve de iphone5s o beni bağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…