galiba sevgilim cinsel videolar izliyor. bilgisayarında geçmişine bakarken yakaladım 1 hafta önce. ona birşey belli etmiyorum ama içim içimi yiyor. belli edersem gururu kırılır diye düşünüyorum of. bu normal mi? her erkek izler mi? kime sorsam onlar duygusal boyuta inmiyorlar orada izliyorlarsa kapattıklarında bitiyor diyorlar. ama ben kaldıramıyorum çok üzülüyorum
galiba sevgilim cinsel videolar izliyor. bilgisayarında geçmişine bakarken yakaladım 1 hafta önce. ona birşey belli etmiyorum ama içim içimi yiyor. belli edersem gururu kırılır diye düşünüyorum of. bu normal mi? her erkek izler mi? kime sorsam onlar duygusal boyuta inmiyorlar orada izliyorlarsa kapattıklarında bitiyor diyorlar. ama ben kaldıramıyorum çok üzülüyorum
sorun izlemesi mi mast. yapması mı?
cok rahatsız olduysanız goruntulerden izlemeden yapmasını soyleyin. ne derece işe yara bilemeyiz tabi.
tabi izledigi vidyoların türü de onemli...
hele ki goruntuler cocuk iceriyorsa buyuk kavga gerektirir, hatta ihbar edin.
Ya vericez ya da birakicaz izleyecekler. Ortasi yok bence
Bu nasıl iğrenç bi tabir ?
ya masturbasyon yapmasına karışamam fakat izlemesi beni rahatsız eden.
iğrenç falan değil 23yaşında hormonların zirve yaptığı yaşlar
cinselliği yaşaması gereken yaşlar
sevgilisiye cinselliği yaşayamayan her erkek mast...yon yapar bu videoları izler
sadece yakalanmadığı sürece itiraf etmez.
şunu anlayın artık erkekler bizim gibi duygusal değil
nasıl karnımızın acıkmasına engel olamıyorsak cinsel açlıklarına da engel olamıyorlar.
çok dindar olanlar belki yapmayabilir onun haricindeki tüm erkekler bekarken yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?