iğrenç falan değil 23yaşında hormonların zirve yaptığı yaşlar
cinselliği yaşaması gereken yaşlar
sevgilisiye cinselliği yaşayamayan her erkek mast...yon yapar bu videoları izler
sadece yakalanmadığı sürece itiraf etmez.
şunu anlayın artık erkekler bizim gibi duygusal değil
nasıl karnımızın acıkmasına engel olamıyorsak cinsel açlıklarına da engel olamıyorlar.
çok dindar olanlar belki yapmayabilir onun haricindeki tüm erkekler bekarken yapar
Genellemeye gel :S
Ayrıca dindarlıkla ne alaka?
Kaç yasında bay? Ayrıca sevgilin olduguna gore cok sıkma yüzünede vurma bence. Alışkanlığa cevirmediyse bir sorunu olmaz. Evlenmeye karar verirseniz de bunu alışkanlığa çevirip cevirmedigine bakarsın olur biter her erkek illa ki izliyor cunku
her erkek izliyor konusunu katılmıyorum daha 1 2 hafta önce sevgilimi bilgisayarını kontrol ettim tek bişey çıkmadı bu konuyla alakalı...
ama çok rahatsız olduysan bunu bildiğini belli etmeden konuyu açıp konuşabilirsin... ne kadar rahatsız olcagını dile getirebilirsin..
İzlemediğini nerden biliyosun ? Bu filmler sadece bilgisayardan izlenmiyordur sanırım. Hem bilgisayardan da kolayca gizleyebilir ???[/QUOTE
ben eminim konuda pek yeni sayılmaz
İzlemediğini nerden biliyosun ? Bu filmler sadece bilgisayardan izlenmiyordur sanırım. Hem bilgisayardan da kolayca gizleyebilir ???
ben eminim konuda pek yeni sayılmaz
İzlemediğini nerden biliyosun ? Bu filmler sadece bilgisayardan izlenmiyordur sanırım. Hem bilgisayardan da kolayca gizleyebilir ???
Evet evet sadece bilgisayarda yokki bunlar. CD leri var DVD leri var . Şifreli kanalları var. Sinemaları var. Yani seyretmediğinden emin olamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?