erkek arkadaşımın video merakı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gençken merak edip izliyorlar sanırım kocamın öyle ..... açık saçık kadınlara merakı yok hiç izlediğini baktığını görmedim ama gençken izliyordum dedi merak ediyordum dedi

çok net her erkek ..... izler ve bu çok normal bir şeydir .

Hele ki siz onunla yatmıyorsanız onu suçlamanız haksızlık . Çünkü bu bir ihtiyaç fizyolojik bir şey ,hormanlar .

Artık kadınlar kocaları ile oturup birlikte izliyorlar , ..... iğrenç bi şey değildir . iğrenç olanları var ama gerçekten faydalanabileceklerinizde var sanırım . eğer yanlız ölürüm diyorsan erkekleri bunun için suçlayabilirsin .

Videoda izlerken duygusal boyuta inmek nasil oluyormus yahu?
Neyse, evet hemen hemen her kadin ve erkek bir donem izler...
Hatta caniiim uzmanlarimiz, hastalikli videolari kastetmiyorum, cagimizda ki genclere cinselligi ogretmesi icin faydali bile derler...
Eger su an ayni evde kalmiyorsaniz, izledikleri hastalikli bir konu degilse, ve abarti bir durum yoksa, sorun etmeyin...
Dogal olan bu, detayli dusunmeyin, unutun gitsin...

Genellemeye gel :S
Ayrıca dindarlıkla ne alaka?

ah be canim ben de sevgiliyken rastlamistim..su an 8 aylik evliyim ve evlendigim nden beri gozumun icine baka baka beni kandirdigini , erotik video plrno ve ciplak kadin resimlerine baktigini ogrendim...basimdan asagi kaynar sular indi.. cok kotu bi his yetwrsizlik duygusu. ustelik onun icin yapmadigim sey girmedigim kılık kalmadi..hata etmisim, degmezmis! evlendiginde ayni seyleri gprdugun zaman inan daha zoruna gidiyor insanin....

bu konuda bir yanlış bilgilenme var sanırım bazı kadınlar bizim için de ihtiyaç ne olmuş yani diyorlar da erkekler bizim gibi değiller yani cinsellikle bizden daha erken tanışıyorlar illa bir birliktelik yaşaması şart değil rüyalanma haliyle bile oluyor bu. Atalar ne güzel demiş alışmış kudurmuştan beterdir diye şu anda sizin bir cinsel paylaşımınız yoksa bu konuda bir eksiklik hissetmezsiniz ancak erkekler alıştıkları için vücut istiyor.Evlenince kadınlardaki cinsellik isteği gibi :))

Kasıklarda sperm birikince hayat çekilmez oluyor onlar için ..... izleyip boşalmak istiyorlar.. Ha hastalık boyutuna geçtiyse o zaman doktor yolu göründü demektir..

kafana takmaaa herkes izliyoo duygusal anlamda bişi yaşamıolar video bitince kafadan silinir gider erkekler bole

Bende buna bu kadar tepki verilmesini anlamıyorum.
Çoğu insan gibi de öyle iğrenç bulmuyorum
Bir aldatılma unsuru olarakta görmüyorum bunu.
Hatta arada bende izliyorum desem taşlıcak gibi bir haliniz var.

bırakın izlesin
daha evli değilsiniz ona cinsel anlamda bişey veremzzsiniz ki
bi yerde buda bir ihtiyaç

kesinlikle haklısınız katılıyorum. yaş çok önemli, bence 20-30 yaş arası erkekler biraz daha değişik şeyler arıyor sanırım. benim de başıma geldi böyle birşey ama komuşumla paylaşamadım.39 yaşındayım çok samimi komşumun oğlu evlerinde bilgisayar yok diye arada bana gelir, 22 yaşında olduğu için problem değil ama 2 hafta önce yine bana gelmişti bilgisayarın olduğu odada tabi,ben de içeriye geçecekken odanın önünden geçerken ne göreyim!! kendi kendini tatmin ediyordu arkası dönük olduğu için görmedi beni ama ekranda açık film vardı dondum kaldım bir an..kendinden geçmişti zaten beni farketmedi galiba ben de sessizce odama gittim..komşuma bahsedemedim tabi..bakalım birdaha yaparsa söylerim diye düşünüyorum.

yani yaş önemli bu gibi durumlarda..

İzlemediğini nerden biliyosun ? Bu filmler sadece bilgisayardan izlenmiyordur sanırım. Hem bilgisayardan da kolayca gizleyebilir ???

Ben de bu konuya rahat bakanlardanım. 3 yıllık evliyim, böyle bir şeyi net olarak görmedim, yani sizin deyiminizle yakalamadım ama tahmin ederim ki izliyordur. Diyelim ki eşim bunları izliyor, bana bi zararı ya da duygusal bi uzaklık olucağını sanmıyorum. Kaldı ki zaman zaman farklı posizyonlar deniyoruz mesela, tahminimce bunları da o videolarda görüyor, ki bence değişiklik hoş bi şey. Bir de şu açıdan bakmakta fayda var, her erkek bunu ille de sapıklık boyutuna taşımaz ki. Eğlenmek için, sadece boşalmak için ya da hoşuna gittiği için de izliyor olabilir. Size mesela kitap okuduğunuz için aynı tepkiyi verse, ne dersiniz? Onun da hobilerinden biridir belki de.

Bunun neresi kötü anlamış değilim. Aşırı tepkili yaklaşıyorsunuz, bir kadınla yatakta bassanız intihar falan ediceksiniz herhalde o zaman?

Cogu erkek izliyordur tabi..kafaniza neden takiyorsunuz ki? Benim anlamadigim ex sevgilileriyle iliskide bulunuyor onlari kafaniza takmiyorsunuz da izledigi videolarimi takiyorsunuz?

ben eminim konuda pek yeni sayılmaz

İzlemediğini nerden biliyosun ? Bu filmler sadece bilgisayardan izlenmiyordur sanırım. Hem bilgisayardan da kolayca gizleyebilir ???

Bu tarz videoların cd leri var hatta şifreli tv kanalları bile var bildiğim kadarıyla. Sanırım arkadaş sadece bilgisayardan izlenmiyor sadece derken bunları kastetmiş.

Son düzenleme:
Evet evet sadece bilgisayarda yokki bunlar. CD leri var DVD leri var . Şifreli kanalları var. Sinemaları var. Yani seyretmediğinden emin olamazsın

Evet evet sadece bilgisayarda yokki bunlar. CD leri var DVD leri var . Şifreli kanalları var. Sinemaları var. Yani seyretmediğinden emin olamazsın

Evli olmayan her adam garanti izliyordur ya. Yok öyle bir dünya. Erkek cinsinden bahsediyoruz sonuçta. Onlar bu konuya bayanlar gibi bakmıyor ki. Şahsen ben bu tarz şeylerin kontrolünü bile yapmam sevgilime, o ne yahu. Kocam değil sonuçta. Ha evli adamlar garanti izliyordur diyemem. Çünkü eşiyle paylaştığı bir cinsel birliktelik var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…