erkek arkadaşımın video merakı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ctrl+shift+n yapınca chrome da gizli pencere açılıyor. Ordan izliyorlar Şakası bir yana izlemiyorum diyorsa izlemiyordur yani. Erkek bunu saklamaz diye düşünüyorum.

Yüzüne vurmak değil de oturmuş bir ilişkiyse cinsellik konuşabiliyorsanız bunun da konusunu açabilirsin. Adam illa ki masturbasyon yapıcak. İşte o an ihtiyaç duyup açıyordur. böyle şeylerden konu açıp sorabilirsin. Her erkek izler demiyim. Diyince kızıyolar en azından izlemesi anormal değil sapkınlık değil rahatsız olman gereken bir şey değil. Tabi izlediği şeyler önemli hayvan, gay, çocuk izliyorsa tehlikelidir.

Kapatınca tabi bitiyor canım sen de aşık mı olucaktı ordaki kadına. O anlık tatmin olmak için izliyor sadece. Bazı erkek izleyerek yapar bazısı izlemeden yapar.. Takılma böyle şeylere.

takma kafanaaa hepsi izliyor.Benimki izlemiyor diyene de aldırma izlediği gibi siler kanıtları.Sadece o kısmı siler geçmişten sen bişey yok sanırsın ya da indirir bilgisayarda öyle bir yere atar ki hayatta bulamazsın.aratmayıda deneme isminide değiştirir oldu bitti.Benimki izlemezmiş

kızlar peki size bi soru sormak istiyorum.madem her erkek bu iğrençlliği izliyor.mesela evlisiniz ve eşinizde izliyor.bu sizi sinir edip kırmazmı.düşünmezmisiniz bu adam bunu neden izliyor.bende tatmin olamıyormu acaba.onlar dahamı cazip geliyor.ben yetmiyormuyum diye.bu soruları olabilir her erkek izler diyenlere soruyorum.normalmi sizce bu.bu durumu videoda yapan yarın bigün eline o imkan ve şartlar geçince gerçeğindede yapmazmı sizce.yani buda bi nevi aldatma sayılmazmı.sonuçta başka kadınlarla tatmin ediyor kendini ???

Tatlım bekarken izlesin evlenince izlemesi anormal olur tabi ki...

Tatlım bekarken izlesin evlenince izlemesi anormal olur tabi ki...

genelde erkekler,kendilerini yeterince tatmin edemeyen kadınlara yani istediği fantazilere cevap veremeyen kadınlara tepki olarak bunu yaparlar.yani sen onun video izlemesine karşı çıkmak yerine izlediği video konularından neleri sevdiğini nelerden haz aldığını öğrenip onları sen de yapmaya çalışsan emin ol izlemeyi bırakacaktır...yaratıcı olun,sexte başarı mutluluğun giriş kapısıdır...

sizin bilgisayarı ondan gizli karıştırmanız çok ahlaki bir olaymış gibi onu bir de eleştirmek nasıl bir durum acaba?

Sizbilgisayarı kontrol etsenizde göremeyeceğiz gizli ismi windowsdosyalarının arasına bile saklayabilecekleri videolar olabilir?

Valla bende aynı şeklide düşünüyorum seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…