• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla sorunlarımız var fikir verin lütfen

Missaxi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
30
12
18
Benim bir buçuk yıllık bir ilişkim var. Bu süreçte çok tartışmamız oldu, en ufak şeyden kavga çıkardık. Sevgilim aşırı kıskanç. Yaptığım her şeye karışıyor. Her şeye. Umursamıyorum bazen karıştığı şeyi yapmayı devam ediyorum trip atıyor ben devam ettikçe bırakıyor. Mesela makyaj yapmama kızardı. Dinlemedim yaptım. Hâlâ ruj sürdüğümde silmeye çalışıyor ama çok ses etmiyor. Neysr işte bu böyle saçma kıskançlıklar yaptıkça ben de iyice şiştim ve kısasa kısas diyerek aynılarını ona yaptım. Bir ara her şey iyiydi ama ben bu kıskançlık trip atma işini o kadar abartmışım ki bana "seni sevmiyorum senden soğudum. Yanında rahatım ama mutlu değilim." Dedi. Ayrılalım o zaman dedim kabul etmedi. Ve o zamandan sonra ikimizde değiştik. O artık eskisi gibi değildi. Eskiden bana aşıktı ama artık sadece alışkanlıktan yanımda. Naz yaptığım zaman trip attığım zaman umursamıyor. Gerçek anlamda umursamıyor. Duymazlıktan geliyor. Ben uzatınca sus diyor ve ardından o trip atmaya başlıyor. Ben de o günden beri ona güvenmiyorum, ayrılacakmış gibi hissediyorum. Çok sık kavga ediyoruz. Çözmek istiyorum, kavga ederek de olsa her şeyi çözmek ve düzelmek istiyorum. Ama ben konu açınca kızıyor, bağırıyor ya da umursamıyor. Ve hoşlanmadığım başka bir huyu da bana önem vermiyor. İlgi, sevgi değil onu zaten yapmıyor. Benim düşüncelerimi önemsemiyor. Benim de fikrim olacağını, benim de bir şeyler bildiğimi, benim de haklı olabileceğimi kabul etmiyor. Ben bir şey bilemeyince mutlu oluyor ve aşağılamaya başlıyor, sonra da şaka yapıyorum diyor sarılıyor. Morali bozuluyor neyin var diyorum demediğini bırakmıyor. "Bir şeyim yok uzatma vallaha yok yeter uzatma sus karışma" yardım etmek istiyorum ona. Ona fikir verince de "sen karışma, bana akıl ver diye söylemedim gül geç" diyor. Nasıl davranmam lazım ona hiç bilmiyorum. Taviz vermek istemiyorum, bu şekilde başıma çıkacak daha kötü olacak, ama taviz vermeyince trip atıyor. Bugün beni sinir etmek için eski sevgililerini kendi aralarıjda kıyasladı. İlk bir şey demedim, veni sinirlenmedikçe daha çok üstüme geldi ve dayanamadım ağlamaya başladım. Ama hemen toparladım. Sonra neyin var dedi üzüldüm dedim. Seni üzmek için yapmamıştım dedi. Sonra surat asıp oturdu. Ben de ona sordum neyin var diye. Duymazlıktan geldi. Tekrar sordum yine umursamadı. Tekrar sorunca sus dedi ve cevap vermedi. Eve gidince mesaj attım cevap vermedi sonra neyin var dedim yine saydı saydı "allah aşkına sus uzamasın yoruldum daha fazla yorulmak istemiyorum unut gitsin" falan dedi ve hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalıştı ama ben konuşmak istemedim. Hem suçlu hem güçlü. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum, ona nasıl davranmalıyım ne olur fikir verin

Taviz vermek istemiyorum,
İyi ki taviz vermemişsin ha. :işsiz:
Makyajına onuna bununa karışıyor azarlıyor aşağılıyor daha ne yapsın ayrılman için acaba?
Neyin var neyin var deyip durmuşsun oda yok birşey deyip tersleyip durmuş bu ne laçka bir ilişki ya :kusmuk:
Rica edicem olgunlaşmadan girişmeyin şöyle işlere.
Baskıyı kıskançlığı aşağılamayı aşk sanıyorsunuz.

İyi ki taviz vermemişsin ha. :işsiz:
Makyajına onuna bununa karışıyor azarlıyor aşağılıyor daha ne yapsın ayrılman için acaba?
Neyin var neyin var deyip durmuşsun oda yok birşey deyip tersleyip durmuş bu ne laçka bir ilişki ya :kusmuk:
Rica edicem olgunlaşmadan girişmeyin şöyle işlere.
Baskıyı kıskançlığı aşağılamayı aşk sanıyorsunuz.
Ayrılalım deyince de yok sensiz yapamam çok seviyorum diyor :olamaz::KK64:

Mesela makyaj yapmama kızardı.

bana "seni sevmiyorum senden soğudum. Yanında rahatım ama mutlu değilim." Dedi.

kızıyor, bağırıyor ya da umursamıyor. Ve hoşlanmadığım başka bir huyu da bana önem vermiyor. İlgi, sevgi değil onu zaten yapmıyor. Benim düşüncelerimi önemsemiyor. Benim de fikrim olacağını, benim de bir şeyler bildiğimi, benim de haklı olabileceğimi kabul etmiyor.

Daha ne yapsın ayrılman için? Bu kadar kendinizi değersizleştirmenizin amacı ne? Bu adam tabi sana ilgi, sevgi göstermez daha hala kendini haksız görüyorsun.

Taviz vermek istemiyorum,

Bu taviz vermeyen halin mi, iyi ki taviz vermiyorsun ha bir de versen. Valla kendine biraz değer veriyorsan ayrılırsın şundan. 1 yıllık ilişki altı üstü sanki 10 yıllık evlisin 10 da çocuk doğurmuşsun gibi uzun uzun yazmışsın bir de. Hiç anlam yüklemeye falan gerek yok adam seni sevmiyor, seni terk etmemesinin tek sebebi boşta kalmak istememesi, bir alternatif bulsa kafadan seni terk eder, bir de kendine "Beni terk etti" diye eziyet çektirdiğinle kalırsın. Siz kendinizi sevmeden başkası sizi sevmez, kimse vazgeçilmez değil, kimse sizden değerli değil. Sevgi dilenmeyin başkalarından, sevildiğini hissetmiyorsan çeker gidersin.

Size saygı duymuyor bu şekilde devam etmeniz çok zor. Bu kadar kaybetme korkusunun esiri olmayın, kendinize güvenin taviz vermeyin o zaman işler değişir. Ama uzun süreli olur mu bu değişim orası tartışılır. İnsanın doğası böyle işte.

Ah ah kıskanınca bir şeylere yasak koyunca büyük aşk var sanıyorsunuz ya buna üzülüyorum.
Seven insan sevdiği kişiyi kısıtlamaz , yasaklar koyup onu bunaltmaz bi kere bunu anlamaya çalışın.
Daha şimdiden böyle olduysa bu ilişki ciddi boyutlara geçince neler olur kim bilir.

Böyle ilişki olmaz seni umursamıyo ilgilenmiyo sevmiyo sadece alışkanlıktan yanımda diyosun aslında herşeyin farkındasın peki neden devam ettiriyosun kendini nasıl böyle bi ilişkiye laik görüyorsun

mutlu değilsiniz. peki hala neden birliktesiniz?
Bazen diyorum o kadar mutluyum dahaasla üzülmem. Ona da söylüyorum kavga etmeyelim diye. Tamam diyor. Çok seviyordu eskiden. Ben mi öyle yaptım diyorum, sıktım mı triplerimle. Ya da sorunları var içine kapanık, sorunlarını aşamadığı için mi bana karşı böyle diye soruyorum kendime ama cevap yok.

Böyle ilişki olmaz seni umursamıyo ilgilenmiyo sevmiyo sadece alışkanlıktan yanımda diyosun aslında herşeyin farkındasın peki neden devam ettiriyosun kendini nasıl böyle bi ilişkiye laik görüyorsun
Gerçekten çok seviyordu beni. Biliyorum her şeyden çok. Çok değerliydim. Hâlâ öyle diyor ama inanamıyorum. Belki diyorum tekrar eskisi gibi olur :110:

Benim bir buçuk yıllık bir ilişkim var. Bu süreçte çok tartışmamız oldu, en ufak şeyden kavga çıkardık. Sevgilim aşırı kıskanç. Yaptığım her şeye karışıyor. Her şeye. Umursamıyorum bazen karıştığı şeyi yapmayı devam ediyorum trip atıyor ben devam ettikçe bırakıyor. Mesela makyaj yapmama kızardı. Dinlemedim yaptım. Hâlâ ruj sürdüğümde silmeye çalışıyor ama çok ses etmiyor. Neysr işte bu böyle saçma kıskançlıklar yaptıkça ben de iyice şiştim ve kısasa kısas diyerek aynılarını ona yaptım. Bir ara her şey iyiydi ama ben bu kıskançlık trip atma işini o kadar abartmışım ki bana "seni sevmiyorum senden soğudum. Yanında rahatım ama mutlu değilim." Dedi. Ayrılalım o zaman dedim kabul etmedi. Ve o zamandan sonra ikimizde değiştik. O artık eskisi gibi değildi. Eskiden bana aşıktı ama artık sadece alışkanlıktan yanımda. Naz yaptığım zaman trip attığım zaman umursamıyor. Gerçek anlamda umursamıyor. Duymazlıktan geliyor. Ben uzatınca sus diyor ve ardından o trip atmaya başlıyor. Ben de o günden beri ona güvenmiyorum, ayrılacakmış gibi hissediyorum. Çok sık kavga ediyoruz. Çözmek istiyorum, kavga ederek de olsa her şeyi çözmek ve düzelmek istiyorum. Ama ben konu açınca kızıyor, bağırıyor ya da umursamıyor. Ve hoşlanmadığım başka bir huyu da bana önem vermiyor. İlgi, sevgi değil onu zaten yapmıyor. Benim düşüncelerimi önemsemiyor. Benim de fikrim olacağını, benim de bir şeyler bildiğimi, benim de haklı olabileceğimi kabul etmiyor. Ben bir şey bilemeyince mutlu oluyor ve aşağılamaya başlıyor, sonra da şaka yapıyorum diyor sarılıyor. Morali bozuluyor neyin var diyorum demediğini bırakmıyor. "Bir şeyim yok uzatma vallaha yok yeter uzatma sus karışma" yardım etmek istiyorum ona. Ona fikir verince de "sen karışma, bana akıl ver diye söylemedim gül geç" diyor. Nasıl davranmam lazım ona hiç bilmiyorum. Taviz vermek istemiyorum, bu şekilde başıma çıkacak daha kötü olacak, ama taviz vermeyince trip atıyor. Bugün beni sinir etmek için eski sevgililerini kendi aralarıjda kıyasladı. İlk bir şey demedim, veni sinirlenmedikçe daha çok üstüme geldi ve dayanamadım ağlamaya başladım. Ama hemen toparladım. Sonra neyin var dedi üzüldüm dedim. Seni üzmek için yapmamıştım dedi. Sonra surat asıp oturdu. Ben de ona sordum neyin var diye. Duymazlıktan geldi. Tekrar sordum yine umursamadı. Tekrar sorunca sus dedi ve cevap vermedi. Eve gidince mesaj attım cevap vermedi sonra neyin var dedim yine saydı saydı "allah aşkına sus uzamasın yoruldum daha fazla yorulmak istemiyorum unut gitsin" falan dedi ve hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalıştı ama ben konuşmak istemedim. Hem suçlu hem güçlü. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum, ona nasıl davranmalıyım ne olur fikir verin
Açık değilmi herşey ayrılmak istiyor net. Hem şu çocukça kıskançlıkları aşk sanmayın kıskançlık kısıtlamaya girmez. Kendinizi çok teslim etmişsiniz bırakın bu işleri

18 yaşına gelince büyüyeceğimi hatta büyüdüğümü sanıyordum.
35'e geldim anca anca büyüdüğümü hissediyorum.
Ah diyorum,kıskançlık saçmalıklarına prim verip de bir pislikle 5 yılımı heba etmeseydim,o caanım 20li yaşlarımı daha hayallerime ve hedeflerime uygun yaşasaydım.
Erkek mi yoktu diyorum,aptal gibi ayrılamamışım.
Diyorum ama şimdi diyorum,çok şükür 4 yıldır evliyim,mutluyum da ama eskiler aklıma geldikçe kendimden hiç hoşnut değilim.

Gerçekten çok seviyordu beni. Biliyorum her şeyden çok. Çok değerliydim. Hâlâ öyle diyor ama inanamıyorum. Belki diyorum tekrar eskisi gibi olur :110:
Bak kendin bile ne diyorsun SEVİYOR-DU yani sevse bile değişmiş sogumuş artık sevmiyor kabullenmek istemiyorsun ama anlattıklarına göre çıkan tek sonuç bu.zaman çok kıymetli Canm böyle bi ilişkiye daha fazla zamanını harcama bence

Yani düzelmesini sadece senin istemen yetmez ki.
Onun da istemesi lazım bence sen al karşına konuş, her şeyi anlat rahatsız olduğun sevmediğin hissettiğin her şeyi anlat bunların düzelmesi lazım ama ben tek başıma yapamam senin de değişmen lazım benimde de.
ya ayrılırız ya da değiştiricez bunları de. Baktın hala umursamıyorsa ayrıl düzeltelim tamam derse de 1 (sadece 1) şans daha ver ama ötesini hak etmiyor bu çocuk.. inan bana.

Şiştim okurken.. Insan mutlu olmak icin biriyle olur degil mi? Bu ne boyle..

ayrılmak istemiyor. Seni zorluyor sadece. Bakalım nereye kadar aşağılayabilirim, üstüne basıp ezebilirim de yine de seni seviyorum diyerek kedi gibi yanıma çekebilirim diye. Bir nevi deney yapıyor. Ya terkedeceksin ya da bunları çekmeye devam edeceksin. Adam o ilk soğudum sözünden sonra silmiş sizi kalbinden. Ve söyleyeyim gittikçe bunun dozu artacak.

burcu boğa mı

Back
X