Erkek arkadaşını/Kocasını yakışıklı bulmayanlar

yakışıklı bulmuyorsan ayrıl git yakışıklı bulduğun biriyle ol sonra artık dayak mı yersinsürekli küfür hakaret mi işitirsin orası meçhul..
sadece yakışıklı diye başlanan birlikteliklerden hayır gelmez.

Bunun askla, sevgiyle alakasi yok bence cirkinse cirkindir yani bu adamlari ilk goruste hepiniz asiktan kör olarak mi gordunuz sanki?
Benim önce biraz olsun beğenmem lazım. Çünkü kisilerin önce dışını görüyoruz sonuçta. Ama güzellik dedigimiz sey gorecelidir ve herkeste cok yakisikli biriyle beraber olacak bisey yok cunku herkes cok guzel veya cok yakisikli degil zaten.

İşte kıvanc yakısıklı ama çekici değil bana göre. Millet yanıyor adama ama ben de yaprak kımıldatmıyor o maviş gözleri

kıyas kafasından çıkın, elindekide gider buralarda aglarsın,

Aynı şeyi ''benim sevgilim çirkin ya'' diye erkek arkadaşınız söylese, dünyaları yıkarsınız, rahatsız olacagınız şeyi başkasına sizde yapmayın, ayıptır.

Nisanlimi kimse yakisikli bulmuyor. tip olarak cirkin bile buluyorlar. ama benim icin cok yakisikli. hatta insanlar begenmeyince kahkaha atiyorum hic umrumda degil hatta boylesi daha iyi. istedgi yere gidiyo aklm kalmiyo cevre begenmez diye ama hem de benim icin dunyanin en yakisiklisi :))

Şimdi baktığımda "ben bunun neresini beğendim acaba?" dediğim tipe bakmaya doyamıyordum bildiğin tek kaş , göbekli , keli çıkmaya başlamış bariz çirkin yani adam ama çıktığımız dönem matrixdeki adama benzetiyordum , bir de üstelik "ama x daha yakışıklı " diyordum

Kocam mı? o dünyanın en yakışıklı adamı işte , yolda gördüğümde "offff şuna bak ya!" diye içimden geçirmiştim bu dediğimin üstünden 6 sene geçti hala aynısını söylüyorum. en kötü kavga ettiğimiz zamanlarda bile yüzüne bakmamaya çalışıyorum yumuşamayayım diye , o kadar yakışıklı

Bence sen çirkin buluyorsan bişeylerin eksik olma ihtimali fazla kısaca

Ben nisanlandigimda herkes laf ediyodu yakismiyo sana diye, ben hic uzerinde durmadim dusunmedim

Boşver, yakışıklı olmasın. Benim eşim o kadar yakışıklı değil, ama tarif edilemez bi güzelliği var. Zamanında eşim'e çok yakınlaşmaya çalışam olmuş, bu sebepten. Şimdi ne zaman işe gitse, evde kıskançlığımdan kuduruyorum. Bu çok kötü bişey. Yakışıklı olmasın varsın, en iyisi. En azından seni aldatma ihtimali % 0.

Benim eşimde aynı tarif ettiğiniz gibi ve tamamen katılıyorum dediklerinize şunu da ekleyeyim bizim söz nişan dönemlerimizde kimse yakıştırmadı bizi ama umurumda bile olmadı, ben O'nunla bulduğum mutluluğu huzuru başka yerde bulamadım. Rabbim'e şükürler olsun bizi birbirimize eş yazdığı için...

Ya hiç düzgün bi bakış açısı değil bilemedim. İnsan aşıksa bunu dillendiremez bile. Benim için dünyada başka erkek bile yaşamıyo yakışıklı denince de aklıma gelen tek o ay ölürüm ya totiğim benim

Aşığım ama yakışıklı değil demek ne bileyim. İlginç

Bnm kocam hafif kel ama o gözleri dudakları gülüşü bakısı bni öldürüyo kel göbeklide(bi zamanlar ) olsa bitanem bnm.sevgi herşeyi onemsizlestirir maddi anlamda bir de saygı tabi.

Benim eşimde aynı tarif ettiğiniz gibi ve tamamen katılıyorum dediklerinize şunu da ekleyeyim bizim söz nişan dönemlerimizde kimse yakıştırmadı bizi ama umurumda bile olmadı, ben O'nunla bulduğum mutluluğu huzuru başka yerde bulamadım. Rabbim'e şükürler olsun bizi birbirimize eş yazdığı için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…