- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi nazar_boncuguu
-
kesinlikle dogru bir yorum o cekim sevdiğini düşündürüyor sanaCinsel çekim olduğu için sevdiğini sanıyorsun.
Erkek arkadaşını beğenmiyorsun net.
İyi de ne alaka neden objektif olucam ki adama aşığım. Aşık olduğum için de bana dünyadaki en yakışıklı adam gibi geliyor. Sizin durum biraz çelişiyor kendi içinizde bence. Aşıksanız zaten size yakışıklı gelir ama adama bakıp " bu da çirkin ha" diyorsanız hislerinizi bir sorgulayın.
Kendinle çelişiyor gibisin,sevdiğin insan için kullandığın tabirler çok çirkin. Mendilimi atmam filan. Belki o da senin için bu tarz şeyler düşünüyordur,çünkü insanın kalbindeki yüzüne vurur genelde.valla ben de çok seviyorum uyuşmadığımız birçok şeye rağmen olur diyorum bu kadar severken herşeyin üstesinden geliriz diyorum. öyle bi seviyorum.
gel gelelim adam yakışıklı değil
bi kere boyu kısa. benim boyum 175 onunki de 175bi de fasulye gibi nimetten sayıyo kendini ben çok uzunmuşum o gayet iyiymiş.
sonra burnu biraz büyük ağzı büyük.
ay yani bu kadar aşık olmasam mendilimi atmam üstüne tipine bakınca.
hattan çevremideki herkes sen çok güzel bir kızsın sanki biraz yakışmıyor yanına diyorlar bazen etkileniyorum da
ama hep aynı cevabı veriyorum çaktırma: ADAM GÖNLÜME YAKIŞIYOR AYOL KOLUMA YAKIŞMASA NOLUR SEN Mİ GİRECEKSİN KOYNUNA
eğer sen de bu tarz duyumlardan etkilenip suçlu hissediyorsan bu cevabı yapıştır gitsin. ben çok etkileniyordum ama sonunda ağızları kapattım.
Kendinle çelişiyor gibisin,sevdiğin insan için kullandığın tabirler çok çirkin. Mendilimi atmam filan. Belki o da senin için bu tarz şeyler düşünüyordur,çünkü insanın kalbindeki yüzüne vurur genelde.
İlk sevgilini tarif edisine bayildimEski karaktersiz sapik sevgilim 1.80 anca justin bieber sacli şey gülüsü dedikleri gulusten olan denizde kararmis bir mahalle kekosuydu. Ama gel gör nasıl aşk kes kalbini önüme at dese atıcam öyle bi körlük. Baktığımda icim eriyordu boyle artik anlayip nasil bi ego kastiysa yok cok kiloluymusum (50 kiloyum) ombremin dibi cikmis gibi olmustu tamamen sariya boyamistim o donem ayriydik( neymis onun gibi bi erkekten ayrilinca depresyona girmisim) Hatirladikca midem bulaniyor. Suanki sevgilim bakanin bidaha baktigi 190 boyunda esmer yakisikli sakali biyigi yerinde bi erkek. Beni sevdiginden de tamamen ben de cevrem de eminiz ama benim duygularim eski karaktersizden dolayi mahfoldugu icin sevgilime yeteri kadar ilgi gosteremiyorum akisina birakiyorum. Aşik da degilim zaten cok asik olmak isterdim ama olmuyor seviyorum sadece, sadigim onemsiyorum da ask degil iste sevgi. Yani bu seyler guzellikle cirkinlikle degil elektrikle alakali. Bence bize kotu davranip hayati zehir etseler cok yakisikli ve vazgecilmez gelir. Seven erkek elimizde oldugu icin cok incelemiyoruz normal geliyor gibi geliyor.
Bak bende de aynısı oldu aşıktım ama bitti benimkinin karakteri de saçma sapandı sen de bu kadar yazdıysan aşık değilsin ama ben bunu nasıl beğendim sevdimcilerdensin yakışıklıyı bulunca bırakırsınvalla ben de çok seviyorum uyuşmadığımız birçok şeye rağmen olur diyorum bu kadar severken herşeyin üstesinden geliriz diyorum. öyle bi seviyorum.
gel gelelim adam yakışıklı değil
bi kere boyu kısa. benim boyum 175 onunki de 175bi de fasulye gibi nimetten sayıyo kendini ben çok uzunmuşum o gayet iyiymiş.
sonra burnu biraz büyük ağzı büyük.
ay yani bu kadar aşık olmasam mendilimi atmam üstüne tipine bakınca.
hattan çevremideki herkes sen çok güzel bir kızsın sanki biraz yakışmıyor yanına diyorlar bazen etkileniyorum da
ama hep aynı cevabı veriyorum çaktırma: ADAM GÖNLÜME YAKIŞIYOR AYOL KOLUMA YAKIŞMASA NOLUR SEN Mİ GİRECEKSİN KOYNUNA
eğer sen de bu tarz duyumlardan etkilenip suçlu hissediyorsan bu cevabı yapıştır gitsin. ben çok etkileniyordum ama sonunda ağızları kapattım.
İlk sevgilini tarif edisine bayildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?