Erkek arkadaşını/Kocasını yakışıklı bulmayanlar

İyi de ne alaka neden objektif olucam ki adama aşığım. Aşık olduğum için de bana dünyadaki en yakışıklı adam gibi geliyor. Sizin durum biraz çelişiyor kendi içinizde bence. Aşıksanız zaten size yakışıklı gelir ama adama bakıp " bu da çirkin ha" diyorsanız hislerinizi bir sorgulayın.

valla ben "bu da çirkin be" diyorum ama sonra da "yerim ben onu benim çirkinim o" diyorum.
adam neyse o dur ayol insan önce kendine dürüst olamıyorsa ne anlarım o hayattan

Eşiniz benim eşim çirkin, bakınca bu bildiğin çirkin ha diyorum dese kıyamet kopar. Siz "çirkinim benim" diye seviyormuşsunuz da o size mesela şişmanım toparlağım dese dünya yıkılır. Aslında anlatmak istediğim bu.

Karşındakinin çirkinliğini farkedip dillendirmek pek aşk belirtisi değil.

Gerçi banane o da var

Kendinle çelişiyor gibisin,sevdiğin insan için kullandığın tabirler çok çirkin. Mendilimi atmam filan. Belki o da senin için bu tarz şeyler düşünüyordur,çünkü insanın kalbindeki yüzüne vurur genelde.

uzun süre aynı yerde çalıştık. dış görünüşü hiçbir zaman ilgimi çekmedi. aklına kalbine karakterine aşık oldum.
şimdi adamın boyu posu kaşı gözü en fazla aramızda katıla katıla güldüğümüz malzemeler oluyor. çok da şaapmadık yani.

sevgili konu sahibesi adamın aklı kalbi karakteri senin için dünya yakışıklısıysa geri kalanı zaten 3 günlük. git annenle babanın düğün fotoğrafına bak. bir de annenle babana şimdi bak. misal yani hayatta falan değillerse allah rahmet eylesin hayattalarsa uzun ömür versin.
dış güzellik geçici anacım çok da takılmayın biraz mutlu olmayı böyle şeylere bağlamamak lazım.
bak evlencen evlenemiyorum neredeyse 100bine gelecek napıcam diye konu açtımda amaaaan ne 100bini derdin mi yok dediler.

boşver kız derdin mi yok konu sahibesi öp gitsin seviyorsan

İnsan sadece yakışıklı olduğu için sevilmez ama sevdiğin insan da çirkin gelmez. Çirkin olduğunu düşünmeye başladıysa bir insan aradaki çekim azalmıştır. Çirkin ama seviyorum lafına inanmam ben.

Yakisikliliga bu kadar takilmayin ya yakisikli olup hoduk olacagina kiskancliktan omrunuzu size zehir edecegine gozunuze hos gelsin itmesin sizi ruhlar birbirine aksin tamamdir. Cok guzel olmakta yakisikli olmakta bana gore buyuk dert :)Buarada esimi bazen asiri begeniyorum bazende yok be neresini begendiysem diyorum sanirim ruh halimle ona olan kizginligimla falan alakali degisebiliyor. :) Allah basimdan eksik etmesin.

Bir gün arkadaşım dedi ki ayy oğlun iyiki sana benzemiş bee kocan pek çirkin. Ben de onun huyu güzel kalbi güzel kurban ol sen benim kocama dedim
İyi bir insan iyi bir eş iyi bir baba vs. vs.. ve biz birbirimizi çok seviyoruz önemli olan da bu bence

iki cins arasında cekim gücü diye bişey vardır.
bir elektrik varsa arada her baktıgınızda onu gördüğünüz keyif alıyor ve kalbinz atıyorsa
işte aşıksınz
gözünüz bişey görmez
ama suda bir gercek yanınıza yakısıcak
bazı ciftler o kadr zıtlar kapkara bir kadın adam yanında pırıl pırıl bir oluru var bunun yahu
bunlar önemli
birde karizmada cok önemli giyinmesi kusanması
bakımı önemli seyler sevmen için
agız yüz kayıkda bişeye yaramz bee kuzum
haa bu demek degildirksadece tipi iyi olsun huyda cok önemli
iyi tanı adamı elekten gecir
ben eşimle ilk tanıstıgımda sacını en kısa numara varya ona vurdurmus tesadüf o döneme denk geldik:))
allahım baktım baktım bişeye benzetemedim neyse sinirli gbi duruyor o sacta kısacık
neyse dedim bir sans daha vereyim biraz aradan zamn geçti görüştük ortak kişiler vesilesiyle iyi
allahım adam giyinmiş kusanmıs el yüz pırıl pırıl saclar uzamıs sekle girmiş
ALLAHIM sana geliyorum dedimatladım tabii
saka bir yana tadık görüştük sürekli huyu süper ee yanımada yakısıyor yüz göz yerinde
bende cekici bir tipim oldu bitti işte

Eski karaktersiz sapik sevgilim 1.80 anca justin bieber sacli şey gülüsü dedikleri gulusten olan denizde kararmis bir mahalle kekosuydu. Ama gel gör nasıl aşk kes kalbini önüme at dese atıcam öyle bi körlük. Baktığımda icim eriyordu boyle artik anlayip nasil bi ego kastiysa yok cok kiloluymusum (50 kiloyum) ombremin dibi cikmis gibi olmustu tamamen sariya boyamistim o donem ayriydik( neymis onun gibi bi erkekten ayrilinca depresyona girmisim) Hatirladikca midem bulaniyor. Suanki sevgilim bakanin bidaha baktigi 190 boyunda esmer yakisikli sakali biyigi yerinde bi erkek. Beni sevdiginden de tamamen ben de cevrem de eminiz ama benim duygularim eski karaktersizden dolayi mahfoldugu icin sevgilime yeteri kadar ilgi gosteremiyorum akisina birakiyorum. Aşik da degilim zaten cok asik olmak isterdim ama olmuyor seviyorum sadece, sadigim onemsiyorum da ask degil iste sevgi. Yani bu seyler guzellikle cirkinlikle degil elektrikle alakali. Bence bize kotu davranip hayati zehir etseler cok yakisikli ve vazgecilmez gelir. Seven erkek elimizde oldugu icin cok incelemiyoruz normal geliyor gibi geliyor.

İlk sevgilini tarif edisine bayildim

Benim icin kisinin durusu karizmasi onemlidir. Yakisli olup olmamasi degil.
Ama siz onemsiyorsunuz güzelliği sanirim.

Beeen
Evet bir zamanlar bulmadım sonra da soğudum
Genelde az buçuk yakışıklı beğenirken onu nasıl beğendim bilemedim sonrası da benim soğumamdan gelmedi iyi oldu

Bak bende de aynısı oldu aşıktım ama bitti benimkinin karakteri de saçma sapandı sen de bu kadar yazdıysan aşık değilsin ama ben bunu nasıl beğendim sevdimcilerdensin yakışıklıyı bulunca bırakırsın
Not: Haha kız ben seni hatırladım yakışıklı ve zengini bulunca bırakırsın ya çok şeyetme

Son düzenleme:
Yüzü güzele 10 günde doyulur
Huyu güzele bir ömür doyulmaz
Huyunu güzel bulduğun birinin yüzünü güzel bulmuyorsan sorun yaşarsın ileride .
Ben hep yaşadım yani ondan ...

Daha doğrusu yakışıklılık değil de yüzdeki nur önemli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…