Erkek arkadaşını/Kocasını yakışıklı bulmayanlar

Önemli olan karizmadir bence.
Sevgilim çok yakışıklı değil. Ama bir tarzi ve bir karizmasi var. Millet de buna bayılıyor zaten.

Şu konuyu görene kadar aklımın ucundan geçmedi yakışıklı olması gerekir mi diye
Bence bana çok yakışıklı ki beğendim ve beraberiz, herkese yakışıklı gelmeyebilir
Bilmiyorum ya gereksiz bence bunları düşünmek mutlusunuz berabersiniz seviyorsunuz daha ne olsun yani:)

Ben de eşini yakışıklı bulmayanlardanım
Gözümün gördüğünü neden dillendirmeyeyim ki? Çevremdeki herkes bizi yakıştırıyor bir de demek ki ben de çok güzel değilim
Çeken bişeyler var demek ki sevgili olduk zamanında sonra da evlendik. Çok büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum ben. Sevmesek neden evlenelim, illa bu adamları yakışıklı diye mi sevmek zorundayız

çirkin olması daha iyi ya kıskanma derdiniz olmaz. ben benim adamı kıskanmaktan yoruldum artık

Ya değil sevgilini kocanı hiç kimseyi görselliği ile ilgili söz sahibi olma hakkı
hele karşılaştırma hakkın yok
zira kimsenin elinde değil alt yapı..
sevmem ben senin gibi insanları....

bana gore erkek dedıgın kara, cırkın bısey olacak
ne yapacan oyle bebek yuzlu erkegı
esımıde ılk gordugumde cok ısınmıstım kı aynı tam benım ıstedıgım gıbı
napım banada cırkın erkek cekıcı gelıyo

Tipi yerinde mi değil mi hiç aklıma gelmiyor böyle şeyler şahsen.

En başta takılır, ilişki oturduktan sonra mevzusu olmaz diye düşünüyorum.

Oluyorsa da olmamış o ilişki.

Ben 15-16 yasinda bile hep dua ederdim evleneceğim kişi sadece bana yakışıklı görünsün benden başkasına tipsiz gelsin diye kıskanç miyim ne

Mecnuna demişler uğruna çollere düştüğün Leyla bu mu? O kadar da güzel değilmiş. O da demiş ki siz Leylayı bir de benim gözümle görün

Yemisim Pitt ini. Esimden baska yakisikli yoktur nokta.
Kusuru olsa dahi örter bakarim. Yarim bir gün bir hastalik gelse Allah korusun yakisikliligin gitti ask bitti byesss mi diyecegim.
Ayni seyleri o da benim icin düsünüyordur galiba. Güzellik her zaman icin gecicidir. Güzellige yatirim yapilmamali iliskilerde. Kirk sene sonra ne kalacak elimizde. Yasli yasli gezecegiz Allah uzun hayirli ömürler nasip etsin hepimize

valla ben de çok seviyorum uyuşmadığımız birçok şeye rağmen olur diyorum bu kadar severken herşeyin üstesinden geliriz diyorum. öyle bi seviyorum.
gel gelelim adam yakışıklı değil
bi kere boyu kısa. benim boyum 175 onunki de 175 bi de fasulye gibi nimetten sayıyo kendini ben çok uzunmuşum o gayet iyiymiş.
sonra burnu biraz büyük ağzı büyük.
ay yani bu kadar aşık olmasam mendilimi atmam üstüne tipine bakınca.

hattan çevremideki herkes sen çok güzel bir kızsın sanki biraz yakışmıyor yanına diyorlar bazen etkileniyorum da

ama hep aynı cevabı veriyorum çaktırma: ADAM GÖNLÜME YAKIŞIYOR AYOL KOLUMA YAKIŞMASA NOLUR SEN Mİ GİRECEKSİN KOYNUNA

eğer sen de bu tarz duyumlardan etkilenip suçlu hissediyorsan bu cevabı yapıştır gitsin. ben çok etkileniyordum ama sonunda ağızları kapattım.

dünya yakışıklısı olsa ne olur adam olmadıktan, sana değer vermedikten, seni mutlu edemedikten sonra. Hiç takılmadım öyle şeylere. Yanında mutluysan, kendini kasmıyorsan, seviyorsan yeter bence. Milletin dediğine bakma sen kıskanıyor olabilir seni Benim hiç sarışın erkek arkadaşım olmadı asla da olmaz, sevmem derdim ama eşim sarışın. Hem sarışın hem yeşil gözlü. Hiç kriterlerime uymuyor ama çok seviyorum

Ben sevgilimi çirkinim diye seviyorum ama açıkçası bana çok karizmatik geliyo. Yüz hatları süper olmasa da duruşu bakışı yüreği yetiyor en başta

Ben sevgilimi dünyanın en yakışıklısı olarak görmüyorum. Neyse odur yani. Güzelse güzeldir, cirkinse cirkindir. Önemsemiyorum çünkü, illa en yakışıklı olarak mı görmeliyiz? Objektif olmak daha önemli bana kalırsa, kişiyi olduğu gibi görüp olduğu gibi sevebilmek. Benim icin o dünya yakışıklısı lafı bana hep biraz teselli gibi gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…