- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi nazar_boncuguu
-
Doğru aslında ama bu konuda kararsızım.Yine de birşeyini hoş bulması lazım.Mesela ben diğer fiziksek kusuru yanında yüzünü duruşunu giyimini çok beğeniyor çekici buluyordum.Buyüzden cinsel çekim vardı.Bu kişi de cinsel olarak çekici buluyorsa tamamdır.Çekici bulmadığım biriyle asla olamam..Mesela bana göre kısa da olsa mutlaka zayıf olacak.Yüzü hoş ve masum olacak..Giyimi modern, tarz ve erkeksi olacak..Kişiliği biraz derin olacak...Yoksa kısa olmasını pek tercih etmem normalde.Dağ gibi adamlar daha hoş yoksa.Daha böyle koruyup kollayıcı gibi.Ama ben R ..nin boy kısalığını zerre umursamıyordum.O kendini yakışıklı bulmazdı.Boylu poslu olmadığını bilirdi.Bende ne buldun der şaşardı. İlk tanışmamızda 28 yaşına rağmen başında kellik vardı.Ben umursamazdım kendi sorun ederdi..Göz var izan var, yakışıklı değilse görür tabi insan neden görmesin, ben görüyorum keza isterse aşkından öleyim yinede derim çok yakışıklı değil diye, çünkü değil, çünkü sende benim gibi mantığını hiç kapatmayan bir insansın. ama bu demek değil ki onu kusurlu buluyorsun, tam tersi onu olduğu gibi, kusurlarıyla birlikte seviyorsun ve bağlanıyorsun ki, bence önemli olanda bu zaten. sonra aşk bitti gözlerim açıldı ayrılalım demiceksin, daha sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?