Erkek arkadaşını/Kocasını yakışıklı bulmayanlar

Benim nişanlım çok yakışıklı valla erkek modeller gibi maşallah .
Insan yakışıklı ya da güzel bulmadığı birini sevmez bence

Dış görünüşünü hiç beğenmediğimiz birine aşık olamayız herhalde.
Bir beğeni, bir çekim olmalı ki devamı gelsin.

Benim eşim yakışıklı adamdır. Ama öyle herkesin beğeneceği, manken gibi adamdır diye bir iddiam da yok.
Daha yakışıklısı elbette var.
Ama kaşı gözü, BANA bakışı, duruşu dudakları, ağzı burnu vaooooovvv tam bana göre tam

Güzelliğin on par etmez
Bu bende ki aşk olmasa...demiş Aşık veysel.Huy güzelse kendi deggüzeldir zaten.Hep dünyanın en çirkin adamı olsun bana kimsenin bakmadığı gözle baksın dedim .Eşim çirkin değil yakışıklı da değil hep benim çok güzel old söylerler insanlar. Önemli olan kişilik kalp temizligidir .Kriterlerim hep bu şekildeydi gönlüme göre debuldum

Esim 1.58 ve ben 1.50 boylarindayiz.. Esim zamninda boy icin cok uzulurmus taki istanbula geldinde.. Bakti daha kotuleri var, allaha şükr etmiş.. Ondan sonra takmamış, sade kiyafet konularinda arada sirada soyleniyor.. Kısa da olsa seviyorum onu oda beni tabiki ..

Bakalim cok yakisiklilar sizi begenecek mi
Ayrica dünya yakisiklisi olsa bile ya basina bir sey gelse aninda cirkinlesebilir ne olacagi belli mi. Ayrica Seven insan bunlara takilmaz.

"Parana guvenme bir kivilcim yeter
Yuzune guvenme bir sivilce yeter"

Ben zekaya, ses tonuna, aklına fikrine bilgisine hayran kaldığım erkeklere ilgi duyan bi insanım.
Yakışıklılık geri planda.
Hem tipsiz hem aptalsa çekilmez.
Ama yakışıklı ve aptalsa da asla çekemem.
Tipsiz olsun ama zeki olsun benim olsun.
Zekasını sevince vücudunu da sevmeye başlıyorum.
Aşkından geberdiğim adam da öyle mesela. Yanıma yakışmıyor aslında tam olarak ama zekasıyla çarpar.
Ve kıvanç tatlıtuğ gelse dönüp bakmam.
O benim gözümde tombik vücudu ile, mis gibi kokusuyla, derin bilgi birikimiyle herkesi sollar geçer.
Hiçbir erkek onun gibi değil. Süper yakışıklı bulmuyorum ama gururla yürüyorum onunla. Aşığım çünkü.
Her şeyine aşığım. En kusurlu yerlerine dahi ölüyorum. Kafamda soru işareti kalmıyor böylece.
Objektif olmak ayrı bir şey. Ama sevince dünyanın en yakışıklı erkeği gibi geliyor bana. Şimdi de öyle.
Tipsiz bebeğime aşığım.
Bundan sonra da başkası olsa yine akıllı ama karizma olacak bir erkek tercih ederim.
Sen de takmamalısın.
İnsanlar hep konuşur. Hele ki bi de çok beğenilen biriysen yanına yakışmıyo diyip kafanı bulandırırlar.
Seviyorsan, seviliyorsan bırakma asla.
Çünkü sağlam ilişki kolay kolay bulunmuyor bu devirde.

Aşk öyle bir şey değil mi zaten yahu? Yani başkasının beğenmediği biri sana dünyanın en yakışıklısı, en iyisi geliyor o yüzden aşık oluyorsun zaten. Güzellik-çirkinlik göreceli kavramlar. Sen de sevgilin için çok güzelsindir, ama bir başkası seni çok çirkin bulabilir. Takılmayın bunlara, aşkınızı yaşayın :)

O bana gore dunyanin en yakisikli adami. ^_^ cevremde hiiic yakisikli bulmuyor. Umrumda mi? HAYIR! Onunlayken mutluysam GERISI BOS!

Göz var izan var, yakışıklı değilse görür tabi insan neden görmesin, ben görüyorum keza isterse aşkından öleyim yinede derim çok yakışıklı değil diye, çünkü değil, çünkü sende benim gibi mantığını hiç kapatmayan bir insansın. ama bu demek değil ki onu kusurlu buluyorsun, tam tersi onu olduğu gibi, kusurlarıyla birlikte seviyorsun ve bağlanıyorsun ki, bence önemli olanda bu zaten. sonra aşk bitti gözlerim açıldı ayrılalım demiceksin, daha sağlıklı.

Kadınlar için dış görünüş daha geri planda gözlemlediğim kadarı ile.
Erkekler ise çok sekilci. Özellikle tipsiz erkekler de güzel kadın takıntısı çok fazla.

Toplumuz maalesef berbat bir düşünce sistemine sahip..
Onun kocası ,onun işi,zenginliği,komşu kızının güzelliği, yeni aldıkları ev, bizimki daha kira,kimin ki daha güzel,benim kocamın işi ,onun kocasının yüzü,benim oğlum oldu onunki kız,oğlum erken yürüdü onunki yürüyemedi,kızım erkenden hamile kaldı hemde ikiz, onunki daha bekar, arabamız daha iyi ondan, ah NE güzel kocası renkli gözlü, benimki çöpsüz üzüm ,Şen'de var 3kv, biz tatile buraya gittik ,onlar oraya gitmiş, benim ki onun ki senin ki........vs........hastalıkta bile yarış yapan toplumuz..benim hastalığım daha ağır,bana doktor böyle dedi,aaa o da bişey mi ben yakında kör olacakmışım, benim sırtım ağrırken kopuyor sanki, o da bişey mi Benim ki koptu bile...
Sonrada neden Avrupa'ya Amerika'ya özeniyorsun melisacan..
Özenmeyi seviyoruz.dışa önem veriyoruz iç huzur sıfır.evimiz güzel dizilsin diye bi yığın alışveriş temizlik amaaa hoş sohbet sıfır.mutluluklarımızı maddeye bağladık.Bedenlerimizi dünyaya bağladık ruhlarımız kan ağlıyor..
Böyle yetiştik çünkü..hepimizde bu düşünce tarzı var..ne derler ....ne derler ...aman elalem ne der kızım....aman elalemi söyletmeyelim..elaleme göre yaşadık..yaşam tarzımız öyle olmalı diye yetiştirildik.kriter =elalem.
Sevmeyi Mutlu olmayı gönülden bişey yapmayı sevdiğimiz işi yapmayı unutur olduk.Huzurumuzu elalem belirler oldu...
Daha çok çekeriz böyle...
Rest çekmedikçe dışa,elaleme,komşuya,ağzı söz yapan komşu kızına,Hatçe ablaya,Nermin teyzeye,Amerika'da torunu olan Seher teyzeye, hem iş hem kariyeri olan nispet yapan Üni arkadaşına,rest çekmedikçe dışa ,biz kendimizi ezip dururuz.
Ben mutluyum dediğin yerde elalem hiçbirşey dir.hiçkimsedir..
Ben mutluyum .bitti.

Son ciddi düşündüğüm ve ayrıldığım erkek arkadaşım ben onu naaıl sevmiştim.160 bıyunda sarışın adamları sevmem ama onu çok sevmiş çok yanmıştım.Ama benim olmazsa olmaz şartım hoş bir yüz.Masum görünüş.Derinliği vardı adamın boş biri değildi.Avrupada doğup büyüdüğü için mi bilmem çok farklı gelirdi bana.Dindardı hoppa depildi..iyi niyetliydi...Beni sevdi yalan yok...Ucuz bir erkek değildi..Aynı ülkede olsaydık onla evlenirdik...Ne çok yanmıştım onu ömür boyu kaybettipime...

benim erkek arkadaşlarım onlarla birlikte olduğum dönemde hep bana dünyanın en yakışıklısı gibi geliyordu . sanki dünyada bir tek onlar varmış gibiydi .daha çekici bir erkek yoktu sanki .hatta düşünürdüm ayrılırsam nasıl başkasına bakıcam bu kadar yakışıklı birini bulabilir miyim diye ona ısınanmam bundan sonra derdim . iki ilişkimde bitti gitti . arkadaşlarıma gösterdiğimde normal tipleri olduğunu söylediler hatta beğenmeyenler bana yakıştıramayanlar oldu . sen daha yakışıklı daha klas bir adamı hak ediyorsun demişlerdi . demek bana öyle geldi sadece elleri yüzleri düzgündü . şimdi bakıyorum eskilere evet hala hoş geliyor ama sadece bu kadar . dünyanın en yakışıklısı olarak gelmiyorlar . demek ki bu aşktan . senin bu çocuğa aşık olduğunu düşünmüyorum aşık olsan bunları konuşmazdın bile . kızama ama fikrim bu . ama şudavar herkes aşk evliliği mi yapıyor sanki ..

Doğru aslında ama bu konuda kararsızım.Yine de birşeyini hoş bulması lazım.Mesela ben diğer fiziksek kusuru yanında yüzünü duruşunu giyimini çok beğeniyor çekici buluyordum.Buyüzden cinsel çekim vardı.Bu kişi de cinsel olarak çekici buluyorsa tamamdır.Çekici bulmadığım biriyle asla olamam..Mesela bana göre kısa da olsa mutlaka zayıf olacak.Yüzü hoş ve masum olacak..Giyimi modern, tarz ve erkeksi olacak..Kişiliği biraz derin olacak...Yoksa kısa olmasını pek tercih etmem normalde.Dağ gibi adamlar daha hoş yoksa.Daha böyle koruyup kollayıcı gibi.Ama ben R ..nin boy kısalığını zerre umursamıyordum.O kendini yakışıklı bulmazdı.Boylu poslu olmadığını bilirdi.Bende ne buldun der şaşardı. İlk tanışmamızda 28 yaşına rağmen başında kellik vardı.Ben umursamazdım kendi sorun ederdi..

Son düzenleme:
bu arada artık erkeklerinde güzelliğie baktığını düşünmüyorum . çevremde bir sürü güzel kız var ve hala bekar . ama bakıyorsun hiç öle alımlı olmayan kadınlar patır patır evleniyor . artık sosyal statü eğitim ve maddiyat giriyor evliliklerin içine . normalde dönüp bakmayacağı kızla adam evleniyor . çok gördüm yani mantık daha ön planda iki taraf içinde böyle . yok artık çok güzel öldüm bittim hemen bu kızı isteyelim mantığı o 15-20 sene önce öyleydi . o yüzden erkeklerin şekilci olduğuna katılmıyorum sadece ilişki yaşarken şekilciler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…