Erkek arkadaşınız böyle bir istekle gelse?

Hayirlisi olsun
Uzgun oldugunuzu tahmin edebiliyorum ama gececek , ve ileride iyi ki bitirmisim diyeceksiniz

Bence buna direkt sadece güvensizlik demek haksızlık olabilir.çevresinde gördüğü bir takim ilişkiler onu bu korkulara itiyor olabilir diye düşünüyorum.

İçine ne doğuyorsa o doğru

Kıskançlık değil hastalık. Takıntılı biri , ilişkinin bitmesi için yeterli bir istek bence.
Hafife almayın.

Hayirlisi olsun
Uzgun oldugunuzu tahmin edebiliyorum ama gececek , ve ileride iyi ki bitirmisim diyeceksiniz
Teşekkür ederim, evet oldukça zor bir gün geçiriyorum onun için kolay çok yoğun bir işe geçti kafası dolu fakat ben henüz çalışmadığım için tüm günüm kötü geçiyor hayırlısı olsun inşallah

Kıskançlık değil hastalık. Takıntılı biri , ilişkinin bitmesi için yeterli bir istek bence.
Hafife almayın.
Ben de buna kıskançlık diyemiyorum nedense o nedenle fikirlerinizi almak istedim. Aldatma kıskançlık beni uyutup bir şeyler yapma olayı değil bu dediğiniz gibi hastalık derecesinde olduğuna inanıyorum ama hala bir yanım Deniz aşılmayacak sorunlar değil biraz bekle diyor bakalım hayırlısı olsun teşekkür ederim yorum için.

Benim erkek versiyonum soyle ki, biz de ayri yerlerdeyiz nisanlimla, ben hicbizaman hadi yatiyoruz sen de kapat internetini falan demedim. Ama mesela son mesajim bakiyorum ki tek tik oluyor whatsapta, o zaman anliyorum ki interneti kapatmis, icimde garip bir huzur oluyor gercekten.. ama su var ki zaten bisey yapacak insan telefondaki interneti kapatir bilgisayari acar mesela. O yuzden gereksiz bir kisitlama olmus. Ben kendi bildiginizi yapin derim. O da guvenmeyi ogrensin bi zahmet.

Geri doner o. Kendince blof yapmis. Eger net bir durus sergiler ses sedayi keserseniz kendisi tekrar donmek isteyecek anladim. Bu kadar salakca bir sebepten ayrilmaz bir erkek. Tabi baska sebebi yoksa.

Ayy koptummmm

Bence durumun ozeti birebir bu.

Geri doner o. Kendince blof yapmis. Eger net bir durus sergiler ses sedayi keserseniz kendisi tekrar donmek isteyecek anladim. Bu kadar salakca bir sebepten ayrilmaz bir erkek. Tabi baska sebebi yoksa.
Beklemedeyim dönerse özrünü dilerse bır şans daha vermeyi düşünüyorum donmezse gercekten kendi kaybedecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…