Erkek arkadaşınız böyle bir istekle gelse?

Keşke hoşuma gitseydi yahu inanki öyle olsaydı asla sorun olarak görüp buralara yazamazdım. Kıskanılmak her kadının hoşuna gider fakat aşırısı boğuyor , bazen nefret ettiriyor, bitirme isteği getiriyor, daha ciddi şeyleri düşünmeyi ( evlilik gelecek kaygısı vs.) engelliyor. Sizce gerçekten hoşuma gidiyor olabilir mi ? Son cümlelerin en büyük korkularım Allah korusun sanırım çizgiyi kesin hatlarla çizme vakti geldi.

Biliyorum çok art niyetli olacak yorumum ama. Belki de sizin kapatıp whatsappa girmenizi önleyip kendi online oldu ve sizin bunu görmenizi istemedi.
Yok est. her durumu düşünürüm ben her şey insanlar içindir fakat ona ihtimal veremiyorum. 6 ' da uyanıp 10 da eve dönüp gözleri kan çanağı olan bir insan sanmam ki beni uyutup da biriyle konuşsun.

Hayır sempatik buluyorsun hafiften, hoşuna gidiyordan kastım ayy bayılıyorum gibi bir şey değil. Yani içten içe tepkin sert mi acaba gibi biraz çekincelerin de var. Ama değil, sınırlarını net çizmelisin. Seni seviyorsa zaten bunlar ileride kavga sebebiniz olmayacak. İlişkiniz daha çok yeni, benim erkek arkadaşım da başlarda abuk subuktu böyle, grup projelerimizde erkekler varken güya beni ziyaret etmiş gibi çalışmalarımıza katılıp gözünü atmaca gibi dikerdi falan. Ben tepkimi koydum, "Güven problemin varsa ayrılabilirsin, bana güvenmeyen, güvenmediğini hissettiren bir erkekle işim olmaz" dedim. Daha da öyle kıskançlıklarını görmedim. 4 yıllık ilişkim var şu an.

Evet evet ilk cümlelerin süper özetledi olayı. Hani insanlar daha büyük sorunlarla uğraşırken fazla kıskanılmayı bu kadar büyütmemeliyim diye düşünüyorum bazen haklısın. Maşallah diyorum ilişkine ve net sınırlar sözünü dinleyip bugün çözeceğim bu durumu.

En doğrusunu yaparsın :) Çok da sert çıkışmadan tepkini belirt. "Ben bu tavırlarına çok kırılıyorum ve güven problemi yaşadığını hissediyorum. Beni bu şekilde kısıtlamaya hakkın yok, ben senden önce de kendimi koruyabiliyordum; insanlarla nasıl iletişim kurmam gerektiğini biliyordum. Ben nasıl sana güveniyorsam ve seni sorgulamıyorsam, senin de bana böyle davranmanı istemiyorum. Ama güven sorunun varsa ayrılabilirsin; bana güvenmeyen bir erkeği hayatımda istemiyorum" diye bir konuşma yapmıştım ben erkek arkadaşıma. Beni kırdığını fark etmediğini, elbette bana güvendiğini, çevreye güvenmediğini falan zırvaladı. "Çevre beni ilgilendirmiyor, seni de ilgilendirmesin. Önemli olan benim çevreye karşı nasıl davrandığım. Bu da bana olan güvenin demek. Ben karşılıklı güvene dayalı bir ilişki istiyorum" dedim. Özür diledi ve öyle abuk kıskançlık krizleri yaşamadık bir daha.

Rica ederim
Bende degecek seyler icin mucadele ederim , bu zihniyetteki biri benim icin hicbir seye degmez ama tabi ki herkesin hauat gorusu farkli , ozgurlugum herseydir , boyle sacma bir taleple kisitlamaya kalkan mucadeleye degmez benim icin cunku cok farkli noktalardayiz demektir

Gerçekten maşallah diyorum güzel bir iletişim ve güzel bir sonuç. 25 yaşında çocuk kalmış bir erkeğe bu laflar tesir eder mi bilemiyorum ama denemeden bilinmez. Ayrıldık üç nokta başlıkla gelmem umarım :))))

Ayrılırsanız da zaten önünde sonunda olacak bir şey erkenden, kendini iyice bağlamadan oldu demektir. Böyle güven problemi devam eden bir adamla er geç ayrılacaksın, yürümez zira.

Profil fotoğrafından sonra yorumuna iyice emin oldum :)
Lütfen sorumu yanlış arama bir şey sormak istiyorum. Şu an bir ilişkin var mı?

(Fazla samimi sormuşum senli benli umarım rahatsız olmazsın.)

Profil fotoğrafından sonra yorumuna iyice emin oldum :)
Lütfen sorumu yanlış arama bir şey sormak istiyorum. Şu an bir ilişkin var mı?

(Fazla samimi sormuşum senli benli umarım rahatsız olmazsın.)
40 yasinda evli iki cocuk annesi bir kadinim
Kocam sınırini bilir hayatima hicbirseyime mudahale etmez , bende ona etmem
Kankam erkektir , mini etek de giyerim , kiz arkadaslarimla icmeye de giderim:)
Kendim hakkinda yeterince bilgi verdim sanirim:)

Maşallah ciddi anlamda maşallah diyorum çünkü çevremde bu tarz ilişkiler pek göremiyorum.
Sürekli bir sorun sürekli bir güvensizlik sürekli gariplikler :) Teşekkür ederim yanıt için.

Başlık neden mide bulandırsın?
Biri bana "ben uyumaya gidiyorum telefonunu kapat otur" dese ondan çok net soğurum. Kim ki o?
Hahah anlaşamadık bi an :)
Çok ters yorumlar okuyorum forumda o nedenle yanlış anladım. (Başlığa, yazım şekline, cümle kuruluşuna )
Bu yaşıma kadar ailemden görmediğim bu tarz şeyleri görünce ben de şaşkınlıkla izliyorum fakat inanın baya yoruldum.
Belki çözüm olmayacak forum fakat öyle iyi geldi ki yazarak iç dökmek. Teşekkür ederim yanıt için.

Haa anladım
Ayrılma niyetin yoksa çözüm olmayabilir çünkü bu karşındakinin kişiliği gibi görünüyor. Uğraşmak istiyorsan senin tercihin ama hayat kısa ve karşına çıkabilecek tek erkek o değil..

Maşallah ciddi anlamda maşallah diyorum çünkü çevremde bu tarz ilişkiler pek göremiyorum.
Sürekli bir sorun sürekli bir güvensizlik sürekli gariplikler :) Teşekkür ederim yanıt için.
Benim cevremde de benim gibi kadinlar var , sanirim sorun yasla alakali , burda cok okuyoruz bunlari yeni nesil bir tuhaf iliski konusunda , ne kendilerine guvenleri var ne de karsisindaki insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…