- 22 Nisan 2018
- 163
- 214
- 23
- Konu Sahibi biryudumsu02
-
Bence de bu kıskançlık değil. Güvensizlik de değil diyor ama sanırım içinde bir şüphe var. Zoruma giden olay da bu. Gizlim saklım olsa veya o tarz eğilimlerim olsa içime batmayacak da olmadan bu şeylere maruz kalmak çok kötü hissettiriyormuş.Bence istediği şu, o uyurken sen de yaşamını askıya alacaksın. Şimdi çevrimdışı ol der, film izle der, daha sonra bensiz film de izleme birlikte izleyelim der. Kısaca ben yokken hiç bir şey yapma, illa yapacaksan da ne bileyim ders çalış, temizlik yap, ... ben yokken hayattan zevk alma. Bence bu kıskançlık değil evet, ondan daha beter bişi
O konuda şöyle güveniyorum o kadar saf biri değil ve yapacak insan bunu göz önüne sunmaz gider başka yerde konuşur wht. şart değil ki ve sabah 6 da uyandı 22.00 da bitti işi kamerada gördüğümde gözleri kan çanağıydı ve lütfen huzurluca başımı koyup uyumak istiyorum derken samimiydi.Bence sizden sonra kendisi telefonda birileriyle konuşacaktı. Whatsappta online falan görmeyin diye böyle bir şey dedi.
Benim de aklıma ilk bu geldi :))Bence sizden sonra kendisi telefonda birileriyle konuşacaktı. Whatsappta online falan görmeyin diye böyle bir şey dedi.
Merhaba kızlar, üyeliğim olmadan uzunca bir süredir takip ediyorum formu ve bazen kendimden şeyler bularak deneyim kazanıyorum fikirlerinizle umarım cevaplarsınız şimdiden teşekkür ederim.
6 aylık ayrı şehirlerde devam eden bir ilişkim var. Aşırı kıskançlık sorunlarını tam olarak aştım derken dün gece benden istediği şey iyice kafamı bulandırdı acaba ilerde de işler ciddiye bindiğinde de böyle mi olacak soruları ile boğuşuyorum. Farklı bir işe geçti ve sabah 6 da uyanıyor bu nedenle erkenden uyuyor. Ben de atama beklediğim için geç saatte uyanıyorum bu nedenle saat 23.00 ' de uykum olmuyor. Dün lütfen benle aynı saatte uyu dedi reddettim yatsam da uyuyamam lütfen isteme böyle bir şey sana uyuyorum deyip yalan söylemek istemiyorum dedim. Öyleyse neti ve teli kapatıp film aç izle ama telefonla uğraşma dedi neden dedim bu nasıl bir istek mantıklı bir açıklama yap tamam kapatırım dedim sebebi yok öyle istiyorum sabah aç telefonu ben uyurken uğraşmanı istemiyorum dedi. Ben burdan bana güvenin sıfır seni uyutup biriyle konuşacağımı falan mı düşünüyorsun dedim. Asla sana güvenim sonsuz öyle bir şey yapmazsın sadece istek dedi. Sizce fazla mı abartıyorum basit bir istek mi ? Anlam veremediğim için yapmadım ve kavga ettik yattı uyudu. Bugün hala üstüme geliyor basit bir şeydi yapmalıydın diyor. Bu tarz sorun yaşayan var mı düzelir mi bu durum bu olayın alt metni ne kızlar lütfen fikirlerini esirgemeyin çünkü ben bir mantık anlam bulamıyorum.
Telefonu kapat vs demesinde gereksiz bi kiskanclik var . Ama ayni satte uyuma istegine olumsuz bakamadim benim eşim de evlenmeden once işinden dolayi bazen gece belli saattlerde uyanirdi veya gece calisir sabah ve gelir uyur. O uyanikken ben uyuyorsam belli etmek istemese de alinirdi konusmak isterdi . yeri gelirdi geceleri bende uyumazdim gunduz ayni saatlerde uyurduk.. Evlendik hala boyle devam ediyor. Bilmiyorum ben sikayetci degilim bu durumdan ve esimde memnundur cunku ne bileyim uyanikken sonucta sizinle vakit gecirmek istiyor sohbet etmek istiyor. ama sizinki telefonu kapat demesine bakilirsa niyet farkli gibi onu bende anlayamadim bana oyle denseydi hayatım senden ibaret degil derdim arkadaslarim cevrem ailem var sonucta derdim.Merhaba kızlar, üyeliğim olmadan uzunca bir süredir takip ediyorum formu ve bazen kendimden şeyler bularak deneyim kazanıyorum fikirlerinizle umarım cevaplarsınız şimdiden teşekkür ederim.
6 aylık ayrı şehirlerde devam eden bir ilişkim var. Aşırı kıskançlık sorunlarını tam olarak aştım derken dün gece benden istediği şey iyice kafamı bulandırdı acaba ilerde de işler ciddiye bindiğinde de böyle mi olacak soruları ile boğuşuyorum. Farklı bir işe geçti ve sabah 6 da uyanıyor bu nedenle erkenden uyuyor. Ben de atama beklediğim için geç saatte uyanıyorum bu nedenle saat 23.00 ' de uykum olmuyor. Dün lütfen benle aynı saatte uyu dedi reddettim yatsam da uyuyamam lütfen isteme böyle bir şey sana uyuyorum deyip yalan söylemek istemiyorum dedim. Öyleyse neti ve teli kapatıp film aç izle ama telefonla uğraşma dedi neden dedim bu nasıl bir istek mantıklı bir açıklama yap tamam kapatırım dedim sebebi yok öyle istiyorum sabah aç telefonu ben uyurken uğraşmanı istemiyorum dedi. Ben burdan bana güvenin sıfır seni uyutup biriyle konuşacağımı falan mı düşünüyorsun dedim. Asla sana güvenim sonsuz öyle bir şey yapmazsın sadece istek dedi. Sizce fazla mı abartıyorum basit bir istek mi ? Anlam veremediğim için yapmadım ve kavga ettik yattı uyudu. Bugün hala üstüme geliyor basit bir şeydi yapmalıydın diyor. Bu tarz sorun yaşayan var mı düzelir mi bu durum bu olayın alt metni ne kızlar lütfen fikirlerini esirgemeyin çünkü ben bir mantık anlam bulamıyorum.
İlk mesajında kıskançlık krizlerini atlattık demişsin. Nasıl atlattınız? Gözünü korkuttuysan ayrılırım diye şu an blöf yapma ihtimali yüksek görünüyor.Biraz önce konustuk söylediğiniz cümleleri teker teker söyledim benim derdim telefon degil birlikte uyumayı çok istedim sen reddedince sinirle öyle bir istekte bulundum aklıma başka bir şey gelmedi tek amacim sinir etmekti dedi :) nerden tutsam elimde kalıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?