Erkek arkadaşınız böyle bir istekle gelse?

Bence de bu kıskançlık değil. Güvensizlik de değil diyor ama sanırım içinde bir şüphe var. Zoruma giden olay da bu. Gizlim saklım olsa veya o tarz eğilimlerim olsa içime batmayacak da olmadan bu şeylere maruz kalmak çok kötü hissettiriyormuş.

Bence sizden sonra kendisi telefonda birileriyle konuşacaktı. Whatsappta online falan görmeyin diye böyle bir şey dedi.
O konuda şöyle güveniyorum o kadar saf biri değil ve yapacak insan bunu göz önüne sunmaz gider başka yerde konuşur wht. şart değil ki ve sabah 6 da uyandı 22.00 da bitti işi kamerada gördüğümde gözleri kan çanağıydı ve lütfen huzurluca başımı koyup uyumak istiyorum derken samimiydi.

İsteği çok garip ve hastalıklı geldi bana bugğn bunu isteyen yarın nelere ister... kabul etmeyin

Sana güvenmiyor net. O uyurken bir haltlar yemeyesin diye uyumani istiyor. Watsap online durumu falan.....

Ben su kadar soyliyim. Duzelmez. Benim vardi bi sevgilim. Aynisiydi yemin ederim. Teli kapattirirdi. O isteyken benle konusamiyo diye teli kapattirirdi gecekeri kapali olurdu telim. Ve ne kadar konusursan konus kavga edersen et. Duzelmiyo. Ayrilmistik en son

Basit bir istek değil bence. Abartmıyorsun da. Karşıdakinin yaşam alanına bu kadar müdahale edilmez. Bu saplantılı ve yanlış. İlişkinizin diğer yönlerini bilmiyorum ama bu gelecekte birlikte olup olmayacağını belirlemekte önemli bir kriter bence. etraf manyak dolu.

Ben de çok kıskancım :) sevgilinizin isteği bana fazla abartı gelmedi.size güvenmediğinden değil bence.sizin sadece onunla ilgilenip onunla iletişim halinde olunması isteniyor gibi geldi bana.ee benimle konuşmayacaksan telefonla uğraşmana gerek yok gibi biraz da sözünü dinletmek isteme maçoluk var gibi

Telefonu kapat vs demesinde gereksiz bi kiskanclik var . Ama ayni satte uyuma istegine olumsuz bakamadim benim eşim de evlenmeden once işinden dolayi bazen gece belli saattlerde uyanirdi veya gece calisir sabah ve gelir uyur. O uyanikken ben uyuyorsam belli etmek istemese de alinirdi konusmak isterdi . yeri gelirdi geceleri bende uyumazdim gunduz ayni saatlerde uyurduk.. Evlendik hala boyle devam ediyor. Bilmiyorum ben sikayetci degilim bu durumdan ve esimde memnundur cunku ne bileyim uyanikken sonucta sizinle vakit gecirmek istiyor sohbet etmek istiyor. ama sizinki telefonu kapat demesine bakilirsa niyet farkli gibi onu bende anlayamadim bana oyle denseydi hayatım senden ibaret degil derdim arkadaslarim cevrem ailem var sonucta derdim.

Biraz önce konustuk söylediğiniz cümleleri teker teker söyledim benim derdim telefon degil birlikte uyumayı çok istedim sen reddedince sinirle öyle bir istekte bulundum aklıma başka bir şey gelmedi tek amacim sinir etmekti dedi :) nerden tutsam elimde kalıyor :)))

Benim eşim de sevgiliyken böyle muhabbetler yapardı. Şimdi 7 yıllık evliyiz ve çok özgür takılıyorum. Yatmama kalkmama, gezmeme tozmama.. Hiç birşeyime karışmaz. O yüzden pek önyargılı yorum yapamayacağım.

İlk mesajında kıskançlık krizlerini atlattık demişsin. Nasıl atlattınız? Gözünü korkuttuysan ayrılırım diye şu an blöf yapma ihtimali yüksek görünüyor.
Sevgilini en iyi sen analiz edersin ve aslında bence şuan doğruyu söyleyip söylemediğini hislerinle biliyorsun bile. Hislerini ve mantığını mutlaka dinle. Gözün kör olmasın. Evlilik düşünüyor msn bilmiyorum ama düşünüyorsan böyle bir insanla birlikteyken kırk defa düşün derim.
Haa bir de hiç düşünmene gerek kalmayacak, naif, senin kaçta yattığına karışmayacak, tercihlerine saygı duyacak erkekler de var bu hayatta. Bunu da göz ardı etme.

Zaten hep güveniyordur;
Senden şüphesi yoktur;
Seni zaten çok seviyordur
İlerde asla yapmaz kıskanÇ değildir
Ama olsun kapat sen hatta tek ben olayım tel de!!!
Not:aylar yıllar sonra;aşırı kıskançlık ve güvensizlik ayrılık getirdi

Sevgilin bi Ruh Hastası!
Aynısından bende de vardı ordan biliyorum
Bugün aynı saatde uyuyalım dicek, yarın gün içinde whatsapp de neden online oldun la devam edicek... En sonunda da sana okadar abuk o kadar manasız bişey yüzünden hakaret edicekki sinir krizleri geçiriceksin.

Bende her "masum" isteğini yerine getirdim okadar çok altdan aldımki çevremdekiler parmak ısırdı. En sonunda beni çıldırttı feribotun ortasında ağzımdan köpükler saçarak telefondan kendisine küfürler ediyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…