- 22 Nisan 2018
- 163
- 214
- 23
- Konu Sahibi biryudumsu02
-
Ayrılma niyetim yok değil de çok zor seviyorum çok zor sahipleniyorum ve artıları çok fazla olan bir insan (sanat sevgisi, hayvan sevgisi , mizah yeteneği , yemek yapabilmesi hahah :) ) Sanki bir daha böyle bulamam şu eksileri artı yapalım be gayretindeyim sanırım. Belki de yanlış düşünüyorum ama çok kararsız ve karamsar bir dönemdeyim.Haa anladım
Ayrılma niyetin yoksa çözüm olmayabilir çünkü bu karşındakinin kişiliği gibi görünüyor. Uğraşmak istiyorsan senin tercihin ama hayat kısa ve karşına çıkabilecek tek erkek o değil..
O kadar haklısınız ki geçmişi kötü insanlarla geçmiş bir erkek karşımdaki ve ona benzerim diye korkmaya başladım. Acaba bende mi kısıtlamalıyım doğrusu mu bu acaba noktasına geldiğim anda mesajınız iyi geldi.Benim cevremde de benim gibi kadinlar var , sanirim sorun yasla alakali , burda cok okuyoruz bunlari yeni nesil bir tuhaf iliski konusunda , ne kendilerine guvenleri var ne de karsisindaki insana
Hahahah süpersin yaaa :)))) Yok argo kelimeler yasak ilişkide ama son raddeye getirirse seni dinlicem ama çok güldüm teşekkür ederim :)))Salak mısın aşkım derim
Kisitlamayin, sizi de kisitlamasina izin vermeyinO kadar haklısınız ki geçmişi kötü insanlarla geçmiş bir erkek karşımdaki ve ona benzerim diye korkmaya başladım. Acaba bende mi kısıtlamalıyım doğrusu mu bu acaba noktasına geldiğim anda mesajınız iyi geldi.
Sizin gibi okumuş insanlar, nerden buluyor böyle sorunlu tipleri...Ne size güveni var, nede kendine....Merhaba kızlar, üyeliğim olmadan uzunca bir süredir takip ediyorum formu ve bazen kendimden şeyler bularak deneyim kazanıyorum fikirlerinizle umarım cevaplarsınız şimdiden teşekkür ederim.
6 aylık ayrı şehirlerde devam eden bir ilişkim var. Aşırı kıskançlık sorunlarını tam olarak aştım derken dün gece benden istediği şey iyice kafamı bulandırdı acaba ilerde de işler ciddiye bindiğinde de böyle mi olacak soruları ile boğuşuyorum. Farklı bir işe geçti ve sabah 6 da uyanıyor bu nedenle erkenden uyuyor. Ben de atama beklediğim için geç saatte uyanıyorum bu nedenle saat 23.00 ' de uykum olmuyor. Dün lütfen benle aynı saatte uyu dedi reddettim yatsam da uyuyamam lütfen isteme böyle bir şey sana uyuyorum deyip yalan söylemek istemiyorum dedim. Öyleyse neti ve teli kapatıp film aç izle ama telefonla uğraşma dedi neden dedim bu nasıl bir istek mantıklı bir açıklama yap tamam kapatırım dedim sebebi yok öyle istiyorum sabah aç telefonu ben uyurken uğraşmanı istemiyorum dedi. Ben burdan bana güvenin sıfır seni uyutup biriyle konuşacağımı falan mı düşünüyorsun dedim. Asla sana güvenim sonsuz öyle bir şey yapmazsın sadece istek dedi. Sizce fazla mı abartıyorum basit bir istek mi ? Anlam veremediğim için yapmadım ve kavga ettik yattı uyudu. Bugün hala üstüme geliyor basit bir şeydi yapmalıydın diyor. Bu tarz sorun yaşayan var mı düzelir mi bu durum bu olayın alt metni ne kızlar lütfen fikirlerini esirgemeyin çünkü ben bir mantık anlam bulamıyorum.
+ 1Alt metin 'bana itaat ettiğini bilmek istiyorum' dur.
Öyle güzel cevaplar veriyorsunuz ki :) bunu da deneyimlemek varmış kaderde beklemede -çözümlemedeyim.ben olsam peki aşkım, tabisi kapatırım hatta şartelleri de indirip şu köşede inzivaya çekilirim derdim.. prangaları biraz gevşet bacağımı kesiyor deyin, olmadı bırakın bunu ya yaşanır mı böyle..
Keşke sana güvenmiyorum Deniz dese ve ayrıntı düşünmeden boğulmadan bu dertten kurtulsam.Sizin gibi okumuş insanlar, nerden buluyor böyle sorunlu tipleri...Ne size güveni var, nede kendine....
He demek önemli değil ki canım he deyince geçmiyor ki he dersem yapmak zorundayım yapmayınca hır gür :) Benim merak ettiğim aynı şehirde yaşamaya başlayınca bu durum değişir mi ?Erkekler, kendilerine kadınların guvenip guvenmedigini takmiyorlar bile. Gerekirse sifremi degistiririm, yok hesabimdan silerim, cevrimici saatini kapatmalar vs. Neler okuyor ve hayatta neler goruyoruz. Bence sen de bu kadar takip kahretme kendine. He de gec.
İnana bana düşünmeye bile gerek yok...Beden dili var biliyorsun, Ağızdan çıkanlara değil, sana hissettirdiklerini düşün...Keşke sana güvenmiyorum Deniz dese ve ayrıntı düşünmeden boğulmadan bu dertten kurtulsam.
Kesinlikle süper bir cevaptı çoğunlukla bunu düşünüyorum. Yaptırım gücünü sınama... Ama ne gerek var ki işte.+ 1
Kıskanclık falan degil muhtemelen salakca birsey isteyerek sorgusuz,yaptırım gücünü üzerinizde sınıyor....Benim sevgilim sınavi geçsin ne kadar itaatkar bir varlik ispat etsin derdinde...
Ayni şehirde olursanız da oyle olacak. Yanyana 24 saat olamayacaginiz icin. O sebepten arkdslarin da dedigi gibi hukum surmek icin yapiyor olabilir. Ama bazi kişiler bu kdr derin dusunemez ve kurgu yapıp guvensizlik yaratabilirler kendilerine. Hayirlisi olsun. He de gec derken de silerim seni heryerden boyle yaparsan de ne bilim. Ben olsam neler derdim kimbilirHe demek önemli değil ki canım he deyince geçmiyor ki he dersem yapmak zorundayım yapmayınca hır gür :) Benim merak ettiğim aynı şehirde yaşamaya başlayınca bu durum değişir mi ?
Bu yaptırimlar gelisen, kendini yetiştirmis, ozguveni yerinde kadınlardan korkularından.Bir nevi sinava tabisiniz..Şimdi düşünün hep bir adım geride bir hayat sürmek mi yoksa yanyana mi ?cevabi ne ise ona gore karsi tarafla bunu cok açık sekilde konusmalisiniz....Kesinlikle süper bir cevaptı çoğunlukla bunu düşünüyorum. Yaptırım gücünü sınama... Ama ne gerek var ki işte.
Her şey bu gece çözülecek umarım hayırlısı olur çok teşekkür ederim yanıtlar için :)Ayni şehirde olursanız da oyle olacak. Yanyana 24 saat olamayacaginiz icin. O sebepten arkdslarin da dedigi gibi hukum surmek icin yapiyor olabilir. Ama bazi kişiler bu kdr derin dusunemez ve kurgu yapıp guvensizlik yaratabilirler kendilerine. Hayirlisi olsun. He de gec derken de silerim seni heryerden boyle yaparsan de ne bilim. Ben olsam neler derdim kimbilir
Sınav sonuçları yakında açıklanacak :)))) Teşekkür ederim yanıtlar için.Bu yaptırimlar gelisen, kendini yetiştirmis, ozguveni yerinde kadınlardan korkularından.Bir nevi sinava tabisiniz..Şimdi düşünün hep bir adım geride bir hayat sürmek mi yoksa yanyana mi ?cevabi ne ise ona gore karsi tarafla bunu cok açık sekilde konusmalisiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?