Erkek arkadaşınız böyle bir istekle gelse?

Ayrılma niyetim yok değil de çok zor seviyorum çok zor sahipleniyorum ve artıları çok fazla olan bir insan (sanat sevgisi, hayvan sevgisi , mizah yeteneği , yemek yapabilmesi hahah :) ) Sanki bir daha böyle bulamam şu eksileri artı yapalım be gayretindeyim sanırım. Belki de yanlış düşünüyorum ama çok kararsız ve karamsar bir dönemdeyim.

Benim cevremde de benim gibi kadinlar var , sanirim sorun yasla alakali , burda cok okuyoruz bunlari yeni nesil bir tuhaf iliski konusunda , ne kendilerine guvenleri var ne de karsisindaki insana
O kadar haklısınız ki geçmişi kötü insanlarla geçmiş bir erkek karşımdaki ve ona benzerim diye korkmaya başladım. Acaba bende mi kısıtlamalıyım doğrusu mu bu acaba noktasına geldiğim anda mesajınız iyi geldi.

Kisitlamayin, sizi de kisitlamasina izin vermeyin
Bu dogru iliski degil
Kimse kimsenin sahibi degildir ve siz hayatinizda bir erkek olmadan var olabilirsiniz
Hayatiniza duzgun adamlari alin , kendine guvenen ve size guvenen , sizi bir birey bir insan olarak goren , mali gormeyen , sahiplenmeyen , hicbir saglikli iliskide kisitlama , asiri kiskanclik , kiyafete karisma , telefona karisma vs olamaz , olmamali

ben olsam peki aşkım, tabisi kapatırım hatta şartelleri de indirip şu köşede inzivaya çekilirim derdim.. prangaları biraz gevşet bacağımı kesiyor deyin, olmadı bırakın bunu ya yaşanır mı böyle..

Sizin gibi okumuş insanlar, nerden buluyor böyle sorunlu tipleri...Ne size güveni var, nede kendine....

Erkekler, kendilerine kadınların guvenip guvenmedigini takmiyorlar bile. Gerekirse sifremi degistiririm, yok hesabimdan silerim, cevrimici saatini kapatmalar vs. Neler okuyor ve hayatta neler goruyoruz. Bence sen de bu kadar takip kahretme kendine. He de gec.

Öyle güzel cevaplar veriyorsunuz ki :) bunu da deneyimlemek varmış kaderde beklemede -çözümlemedeyim.

He demek önemli değil ki canım he deyince geçmiyor ki he dersem yapmak zorundayım yapmayınca hır gür :) Benim merak ettiğim aynı şehirde yaşamaya başlayınca bu durum değişir mi ?

+ 1
Kıskanclık falan degil muhtemelen salakca birsey isteyerek sorgusuz,yaptırım gücünü üzerinizde sınıyor....Benim sevgilim sınavi geçsin ne kadar itaatkar bir varlik ispat etsin derdinde...
Kesinlikle süper bir cevaptı çoğunlukla bunu düşünüyorum. Yaptırım gücünü sınama... Ama ne gerek var ki işte.

He demek önemli değil ki canım he deyince geçmiyor ki he dersem yapmak zorundayım yapmayınca hır gür :) Benim merak ettiğim aynı şehirde yaşamaya başlayınca bu durum değişir mi ?
Ayni şehirde olursanız da oyle olacak. Yanyana 24 saat olamayacaginiz icin. O sebepten arkdslarin da dedigi gibi hukum surmek icin yapiyor olabilir. Ama bazi kişiler bu kdr derin dusunemez ve kurgu yapıp guvensizlik yaratabilirler kendilerine. Hayirlisi olsun. He de gec derken de silerim seni heryerden boyle yaparsan de ne bilim. Ben olsam neler derdim kimbilir

Kesinlikle süper bir cevaptı çoğunlukla bunu düşünüyorum. Yaptırım gücünü sınama... Ama ne gerek var ki işte.
Bu yaptırimlar gelisen, kendini yetiştirmis, ozguveni yerinde kadınlardan korkularından.Bir nevi sinava tabisiniz..Şimdi düşünün hep bir adım geride bir hayat sürmek mi yoksa yanyana mi ?cevabi ne ise ona gore karsi tarafla bunu cok açık sekilde konusmalisiniz....

Bence istediği şu, o uyurken sen de yaşamını askıya alacaksın. Şimdi çevrimdışı ol der, film izle der, daha sonra bensiz film de izleme birlikte izleyelim der. Kısaca ben yokken hiç bir şey yapma, illa yapacaksan da ne bileyim ders çalış, temizlik yap, ... ben yokken hayattan zevk alma. Bence bu kıskançlık değil evet, ondan daha beter bişi

Her şey bu gece çözülecek umarım hayırlısı olur çok teşekkür ederim yanıtlar için :)

Sınav sonuçları yakında açıklanacak :)))) Teşekkür ederim yanıtlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…