Erkek arkadaşınız yada sözlünüz regl günlerinizi biliyor mu?

valla ya heray olmasa, 4 ay da bir olsa meselabilmiyorumkismile
:roflol::roflol:

bilir çünkü resmen duygularım ve tepkileirm evrim geçiriyor ben olmaktan çıkıyorum.zaten erkek arkadaşım doktor bundan dolayı da çok anlayışlı.

benim regl günlerim onun kabusu olduğu için cok iyi bilir.sinirim tavan yapar çünkü o dönemlerde :)

ahh regl günleri kabus dolu geçer...alsanaalsanasmile çok alıngan olurum en ufak lafına bile oturup ağlarım ,çok sancım olur yattığım yerden kalkamam asla

:roflol:

benim kocaa dogum günümü bile zor hatırlar
regli günlerimi de gece yattıktan sonra anlar.

ben yastayım derim o da bi baş saglıgı dileyip cıkacam der hahah
ayy böle bi fıkra vardı aklıma geldi yazıyım dedim hehe

yumurtlama günümü bile biliyor
bebek istediğimiz için sürekli gündemimizde bu konu
gün içinde arayıp geldiler mi diye bile soruyo
canım kocam keşke bu ay gelmese de bebişimiz gelse:))))))))))

çok iyi bilir , zaten asırı agresiflesirim cok net belli olur benim regl olduğum suratımdan

walla benden daha ii bilio hatta ben soruorum geçen ay ne zaman olmuştu die oda sölüo hemen her dakika dipdibe olunca bide hep onun yanındayken olunca gizli saklı kalmadı walla

evet bilirdi.Yani anlardı.Çünkü ciddi anlamda ağrım olur ve yüzüm rengi solardı.
Ben bilmediğini sanarken bi ara dediki; şu güne yaklaşmışız senden uzak dursam iyi olur diye.
Neden dedim, ee özel günün ya.Yok falan dedim ama inandırmadım çünkü doğruydu :)
Şimdi mecburen biliyor koçişkom :)

bilir, hatta sadece sevgilim deil ben regl olunca genelde tüm arkadaşlarım bilir, çünkü çok halsiz olurum iki büklüm otururum, hatta erkek olan arkadaşlarım bana sıcak su, çay vs. şeyler alıp getirir, gizlim saklım kalmadı valla...

aslında ben reglden dolayı hiç utanmam babam da bilir abim de bilir, hatta amcaoğlum bile anlar... bu gayet doğal bişey dünya nüfusunun yarısı kadın ve her kadın regl olur, bunda utanılacak, saklanılacak bişey yok bence, hatta bilmeleri daha iyi onlar da ona göre davranır... televizyonda bangır bangır ped reklamları yapılırken ben niye utanayım, hem doğanın kanunu bu ve eğer kadınlar regl olmasaydı üreme gerçekleşmezdi, o yüzden kutsal bişey bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…