Erkek arkadaşınız yada sözlünüz regl günlerinizi biliyor mu?

evet bilir.
çok ağrım olur ve aşırı duygusal olurum.
kendisi anlıyor zaten.

bunda utanacak bir şey yok.
ağrılarım ve sinirim yüzünden babam bile biliyorken sevgilimden mi utanacağim

Oramdaki buramdaki kılları kesmeye kalkan sevgilim her şeyimi bilir. Onun için regl dönemlerim sıradan günler gibidir, değişmez. Çünkü, senden iğrenemiyorum der. Benim için de öyle. Ne duygusal anlamda değişirim, ne de fiziksel anlamda... Kendimi bildiysem regl günlerim sessiz ve sakin geçer. Manitam da bu değişmez dinginliği sever.

katılıyorum ..
her şeyi de medeniyetle bağdaştırın zaten. ne alakyasa.. :1closedeyes:

valla benim sevgilim benden daha iyi bilir ben unutuyorum ne zaman olduğumu diyelim sen artık olacaksın falan der veya bu ara çok sakin veya çok sinirlisin kesin olacak der ve ertesi gün olurum yani bunda birşey yok yani

bilmemek elinde deildi eski erkek arkadasım her hastalandıgımda ağrılardan acile gittiğim için çok iyi bilirdi hatta bi ara yanındayken sancım vardıııı o da üzüntüden şu şişesini elinde evirip çeviriyordu duvarları yumrukluyordu/COLOR]mafoldumben

ağrıdan anlaması farklı bir şeydir.Ama onun dışında bilmesine ne gerek var ki sevgiliyken.Evli olunca mutlaka bilir zaten.

sevgilim bu durumu hep bildi,hatta kaç gün sürdüğünü bile biliyordu :) bazen o günlerimde çok agresif olunca bilerek aldım deyip dalga geçer bide benle...saklanıcak bişi olduğunu düşünmüyorum.tabii ki aaa biliyomusun ben reglim demiyorsunuz ama artık o kadar çok birliktesiniz ki her hareketinizden anlıyor sonuçta erkekler bu konularda bizden 1 adım önde gidiyorlar :)))

hayır bilmemeli kendimce..evli olsam neyse..niye bilsin ki..ben saklarım mümkünatınca..bence eşler bilir.sevgiliysen belli etmemem gerek bana göre..ben öyle yaparım..

Bilmemesi Mümkün mü yaa .Ayrıca saklanılcak bişey olduğunu da açıkcası ben de düşünmüyorum. ayrıca yardımcı bile oluyor, ne bilim mızmız olurum bir dediğimi iki etmez..bilmesi bence daha iyi :asigim: :asigim: :asigim:

biliyo cunku o kadar agriyoki her defasinda o gun ölecegimi saniyorum, o kadar yani... o donem yaklasinca ben soyluyorum aslinda cunku cook sinirli oluyorum baslicak diye ve "nefret ediorum bu donemden" deyip dururumm
off yarin gene ölcemmm :gitme: okulda olmasa bari

nasıl yani akannehir

Ben söylemesem de anlaşılacak birşey zaten.
Her ay 2 gün boyunca karnım ağrıyor diye kıvranan bir kız...sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…