Erkek bebek anneye güzellik katarmış kızda güzelligini alırmış derler?

Benim de kızım olacak, 22 haftalık hamileyim. Belki daha erken ama bende de ne lekenlenme, ne şişme hiçbişe olmadı.
ış yerindeki arkadaşlarım falan hep "kız çirkinleştirir" sözü senle yalan oldu diyorlar:))
Bence de cinsiyetle değil annenin bünyesi ile alakalı bir durum.

benimde oğlum olucak yüzün bozulmamış güzelleşmişsin diyolar ama fizik gitti o başka kaydirigubbakcemile3

ben de pek değişiklik olmadı ama şunu söyleyebilirim. Gebelik maskesi olmadı şimdiye kadar. 18 haftam bitmek üzere.

27 haftamız bitti ve bizim bir kızımız olacak..başlarda yüzümde çillenme olacak gibiydi ama sonradan geçti ve şimdilerde yüzüm çok pürüzsüz geliyor bana.arkadaşlarımda güzelleştin diyor bilemiyorum artık:).kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum:)

ben beş aylık olana kadar cinsiyetini öğrenemedim. ama gören herkes kesin erkek çünkü çok güzelleştin dediler dedikleri gibi de oldu ocakta bir oğlum olacak inşallah. ama ben kendimi hiç beğenmiyorum o ayrı. bi de kimse çirkinleştin demez gibime geliyor :)

ilk hamileliğimde gerçekten çok güzelleşmiştim her gören ve özellikle eşim dile getiriyordu vücudumda bozulmamıştı birtek karnım vardı. oğlum oldu.
şimdi ikinciye hamileyim ve fazla kilo almamış olmama rağmen çok şişko gözüküyorum yüzüm yorgun gözüküyor. kızım olacak.

valla benimde bildigim kiz cocuklarinda anneler cok somurtkan oluyorlar ve cimri oluyolar erkek cocuklarinda anneler cok guler yuzlu vede cok comert oluyolar gercektende dogru bence benim oglum oldu ben yemesem umrumda olmuyordu ama karsimdaki yesin diye cok guler yuzluydum herseyi paylasan biri olmustum.

Katılıyorum. 29 senedır kendımı hıÇ bu kadar gÜzel hıssetmemeıŞtım:)
oĞluŞum olacak ınŞallah

Bende iki oğlumun hamileliğindede güzelleşmiştim bunu herkez söylüyordu,,,,ama bu 3. hamileliğim çirkinleştim çiller ve lekeler çıktı yüzümde inşallah bu bebeğim kız olacak,,,,Ama oğluşlarımda güzelleştim diye oğluşlarım çirkin değiller benden güzel doğdular çok şükür,,,demekki kızım çirkin olacak,,,,kaydirigubbakcemile3

benim kızım var ama hamileykende bir değişiklik olmadı hatta.dahada güzelliştin diyorlardı.. bence insiyetle değil cilt yapısyla alakalı..

benim de kızım olucak kısmetse fakat her gören güzelleştığımı soyluyor bence tamamen kişinin bünyesi ile alakalı bı durum

Benim oğlum olacak ama ben çok çirkinleştim,yüzüm sivilce tarlasına döndü resmen akannehir

Benim de iki kızım oldu ikisinde de ne kadar güzelleştin bu erkek nerkek deyip durdular çook şükür ikiside kız olduuu....Bun da da güzelleşmişim ama cinsiyetini bilmiyorum yine kız diye ayarladım kendimi.

slm kızlar... benim normalde çok pürüzsüz parlak ve beyaz bir cildim vardıamaaa gebeliğin 9.haftasında ilk defa sivilce çıktı bikaç tane ve 3 hatfa filan sürdü allahım çok korkmuştum hamilelikte kilo almaktan çok cildimin bozulmasından korkuyorum .düşünün artık demekki takıntılıyım ama özen gösteririm yani.neyse şimdi 14 haftalığım ve cildim gayet gergin ve güzel:)) hihii ama bebeğimin cinsiyeti belli değil

Son düzenleme:
Zannettiğim kadarıyla hamilelikten önce kuru cildi olanlara hamilelik yarıyor düzenli beslenme ve bol su tüketimi cildi güzelleştiriyor.
hamilelikten önce cildi yağlı olanlarda ise,bazen sivilce patlamasına sebep olabiliyor..

hem hiç bi hamileye çirkin denebilirmi, kadının zaten psikolojisi allak bullak, kimyası duman olmuş.. bide çirkinlik gibi kelime kullanılınca... ucu nereye varacak bu lafın dimi ama..

erkek bebisimm olacak..tabiki kimse cirkinlesmisin demiyo aksina güzellesmisin yüzüne renk gelmis kilo yakismis diyolar ama bana hic öyle gelmiyo 12 kilo aldim ne güzelligi yakaydirigubbakcemile3cildimde kurudu off offf dertliyim yanii

32 haftalık olduk, kızım henüz çirkinleştirmediğine göre bundan sonra da bişi olmaz sanırım :))
Ne cildimde ne saçımda bir değişiklik yok, aksine sigarayı bıraktığım düzenli beslenip bol bol meyve yediğimden olsa gerek bana cildim, saçım daha da güzelleşmiş gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…