Erkek bebek anneye güzellik katarmış kızda güzelligini alırmış derler?

saçlarım güzelleşti, karnım sivri, yanaklarım pembeleşti, sivilce problemim henüz yok.
Ancak kalçam da sanırım büyüdü tek sayabileceğim negatiflik şimdilik bu.

Kız bebek bekliyorum.Kız erkek bebek farketmezmiş, hamilelikte artan hormonlara annenin bünyesinin tepkisiymiş bu.

valla hamişler ben 17+2günlük hamileyim 5 haftalık hamileyken herkes bana çok güzelleştin çok hoş olmuşsun dedi ama Allah izin verirse kızım olcak inş. bence kişiden kişiye değişiyo yüzümde hiç sivilce çıkmadı sadece 1 kilo aldım göbişim çok az çıktı yani yok kız çok kilo aldırıyo yok çirkinleştim yok sivilcem oldu bende bunların hepsi kişiden kişiye değişiyo...

yeiklerimize ikkat eiyoruz. folik asit, omega 3, içki içilmiyor hatta sigara içilen ortamlara bile bulunmuyoruz. bence güzellesmek cok mantıklı. bazı kişilerin belkide vücutları hormonel değişime tepkisi farklı oluyor

18 haftalık hamileyim doktorum kesin kız dedi,inşallah allah izin verirse bizde bir kız bekliyoruz.yüzüm çok dha güzelleşti ne şişlik ne leke var hatta cildim kaymak gibi oldu.sadece sırtımda ve göğsümde oğlumda hiç çıkmayan sivilceler çıktı.ve oğlumda sadece sivri bir göbeğim varken kızda gyöbeğimden fazla kalçalarım büyüdü.bencede erkek veya kız fark etmiyor hamilelik güzelleştiriyor.yüce rabbim meleklerimizi taşıyan biz annelere güzellik gibi bir nişan veriyor...

bence dogru benım oglum olacak yuzum cok yuzellestı bakım yapmıs gıbıyım gorumcemın kızı oldu onun yuzu leke bastı cok kotuydu cokda kılo almıstı gece fılan gorsenız korkardınız ama dogumdan sonra gecti

bende 20 haftalık hamileyim kızım olcak inş ama çirkinleşmedim daha aksine yüzümdeki sivilceler felan gitti baya bi güzelleştim

onun sebebi östrojen artıyor kız çocukta aşırı östrojen salgılanması vücuttA lekenme yapmasıı erkek çocuk da testesteron salgılandığında lekelenme olmuyor
ablamın dr ki proftu oğlun olacak dedi ultrasyona bakmadan bir baktı kız üç defa baktı ve bize bu yorumu yaptı kızımız oldu yengem ilk kızında lekelenme oldu ama ikinci kızında daha da arttı lekenem doğumdan sonra kayboldu ama yüzü simsiyah olmuştu

benim meleğimde kız banada herkes güzelleştin diyor cildim falan çok güzelleşti
bencede kız erkek çok farketmiyo herkesin bünyesinden kaynaklanıo değişimler.

ben kız bebiş bekliyorum, 37. haftadayım. cildim önceleri gayet güzeldi, üstelik kullandığım kremleri bırakmıştım. ama şimdilerde yanaklarımda kızarıklıklar çıktı, çok itici buluyorum kendimi. mafoldumben

beni hamileyken gören herkes kesin erkek bu diyordu ekşi yiyordum karnım sipsivriydi ve çok güzelleşmiştim hiç de şişmedim
tabii ki kızım oldu ve doğumdan sonra daha da güzelleştin diyorlar
bence de bünyeye göre değişiyor
hamileliğin son aylarında tuz alımını azaltırsanız şişmezsiniz ve doğumdan sonra da güzel olursunuz

Benım de cok sukur cıldım de bı bozulma olmadı herkes güzelleştin dedi genelde ve oglum olacak ınsallah

ben ilk kızamdada güzelleşmiştim.ikinci kızımdada güzelleştigimi söylüyorlar.bizdede erkek bebekte çirkinleşilir derler yüze sivilce olur derler erkek bebek annelerinin.bende hiç sivilce .benler falan bişey yok.aksini pürüzsüz oldu cildim.tabiki katılıyorum.bünyeye göre degişiyor herkesin.

bende 26.hftmdym kızım olcak.hiç değişmedi yüzüm aynı güzellikte çok şükür.yüzüme kilo da almadım.

kızdan mıdır bilmiyorum ama acayip sivilcelendim. ergenlik dahil yüzünde sivilce görmeyen ben delik deişk suratla dolaşıyorum. doktor hamilelik hormonlarından dolayı oluyor dedi. inşallah doğurunca geçer.

ben hamılelıgımın baslarında cok zayıfladım cok cırkınlesmıstım herkes bana senın kızın olacak dedı ama erkekmıs ve ben hıc cırkınlesmedım masallah kendıme nazar etmeyımde sonra kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…