Erkek bebek anneye güzellik katarmış kızda güzelligini alırmış derler?

Ben de erkek bebek bekliyorum ve dediğiniz gibi (kuru bir cildim olmasına reğmen) 4-5 aydır yanaklarımda 3-5 sivilce hep durur akannehir

valla bende kızımda prensesler gibiydim herkes bayılırdı bunun cinsiyetini bilmiyorum ama aynaya bakmak gelmiyor içimden düşünün yaniii

diplehawk valla bende aynı dertten müzdaribim bende hayırlısıyla erkek bebek bekliyorum ama bi türlü sivilce bitmedi yüzümde mutlaka bi iki tane duruyo öylece suratımda çok sinir oluyorum ama

diplehawk valla bende aynı dertten müzdaribim bende hayırlısıyla erkek bebek bekliyorum ama bi türlü sivilce bitmedi yüzümde mutlaka bi iki tane duruyo öylece suratımda çok sinir oluyorum ama
Aynen öyle az da olsa hep varlar boshayallersmile

benim kız..........hamileliğimin öncesinde de,sonrasında da her zamanki gibi güzelim.kızımla birlikte yıkıyoruz ortalığı............sositososito:içelim:

iki kızım oldu ikisinde de güzelleştiğimi söylediler. bence güzellik bebeklerin cinsiyetine göre değil hormonal değişikliğin kişilerde ki tezahürüne bağlı.

güzelleşmenin nedeni yedigmiz yiyeceklere dikkatr ediyor olmamız eskisi gibi herşeyi yemiyoruz cildimiz de temiz oluyor..ayrıca banada çok güzelleştin oglun olcak dediler ama kızım oldu,herkes senin oglun olcak diyordu ama benim erkek gibi kızım oldu:))

bakalım benimde güzelleştiğimi söylüor herkes bende farkediyorum işin garipo tarafı ama bebişin cinsiyetini henüz öğrenemedik öğrenince yazarım

banada herkes güzelleştin erkek olcak dedi.halada gören erkek bu diyor hem karnın sivri hem güzelleşmiş cildin... ama kızım olcak baktık ayrıntılıdada. aslında hamilelik kadına güzellik katar derler.erkeği kızı nerden çıktıysa..

Bence tamamen bir hurafe,çevrenin erkek çocuğa ne kadar önem verdiğini gelin siz anlayın,neymiş erkekse güzelleşirmişsin!Tamamen yalan,o kadar erkek çocuk meraklısı ki toplum, erkek doğumu tamamen destekleniyor....Neymiş kız annenin güzelliğini alırmış,hiçte değil ben kız bekliyorum ama herkes erkek diyordu çünkü cildim inanılmaz pürüzsüzleşmiş ve aydınlanmıştı şimdi 6 aylığım hala öyle...yani her hamile güzeldir,bunu içimizde atan bu masumlara bağlayamayız bence....:CüvCüv:

bende hamileyken cıldım çok güzelleşmişti herkes erkek mi dıye soruyordu suan kızım 15 aylık:))))

Kizim olacak hic de cirkinlesmedim, arkadasimin da kizi olacak hamileligin basindan beri cildi sivilceyle doldu..demek ki kisiden kisye degisiyor, tutmuyor genelleme yapmak dogru degil..

kızalr benim bebişim kız ve kız annenin güzelliğini alır derler yalannnn yüzümde hiçbir lekelenme sivilce hatta sıcaklıktan ötürü isilik bile yok herkez güzelleştin sen kesin erkek derken kız olduğunu öğrendim çok mutlu oldum herkez erkek olacak güzelleştin derken allahım nolur bi sivilce diye dua ettim kızım olsun diye ama gerek yokmuş erkek bebek doğuracak olan arkadaşlarımın yüzünde lekeleneme oldu yani tamamen yalan geliyo bana

benim oğlum olacak
sivilcelerim eksik olmuyo saolsunlar onun haricinde bi değişiklik yok cildimde
inanmayın kızlarr tutmuyo :))

21+1 ılginçti herkez bana sen hamilemisn göbeğin çıkmadı ama çok güzleştin dediler erkek dediler gecen ayki kont . bebeğin arkası dönük bacakları kapalıydı ama dr kız dedi erkek olsa anldınız görürdüm şeylerini kimse inmadı kız diyorum :)) neyse buayki kont yeni biizm bebeğin duruşu ofsayt neyse yine arkası dönük backalarını arladı mal mülk göründü 1 ay kız diye sevdik ama herkez çok güzeleştin diyodu ama ben tatlı falan yemiyorum et yiyorum sağlıklı olsunlarda özetle teşhisler bende doğru çıktı :))

kızmetse benimde kızım olucak..
ilk aylarda sivilcelenme oldu fakat şuan cildim hem aydınlandı hemde herkes hamişlik sana çok yakışmış bi güzellik gelmiş diyo.. (kaynanam duydukça çatlıyo tabii kaydirigubbakcemile3)

2 tane kızım oldu cildim hiç lekelenmedi sivilcem oldu hep olur zaten fakat kanım düşük olduğu için hep solgundu cildim. şimdide lekelenme yok sivilcem var cinsiyetini bilmiyorum biraz kişiden kişiye değişiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…