Erkek bebek anneye güzellik katarmış kızda güzelligini alırmış derler?

benim ki kiz beni görenler cok güzel bir hamile oldugumu söylüyorlar hemileli bana güzelik katmis diyorlar

valla hep öle demişler ama katılmıyorum... annem beni doğuracağı zaman inanılmaz güzelleştiğini söyler hep! bende şuan 7 aylık hamileyim ve allah nasip ederse kızım olucak. kendimi çok güzel hissediyorum. bu bana öle gelen bişi değil. geçen hafta pilajda kızın biride dedi hem ki tanımıyorum. oğlunuz olucak herhalde çok güzel bi hamilesiniz dedi. bende hayır kızım olucak dedim kız şaşırdı yazık. annemde hep diyo gözlerinin içi pırıl pırıl oldu gökçe diye.. aman aman maşallah maşallah nazar değmesin hikaye yani bunlar, kişiden kişiye değişiyor...

bende kız bebek bekliyorum görenler hep çok güzelleşmişsin diyor gerçktende kendimi güzelleşmiş hissediyorum zemuszemus

kızlar benım bebısım kız 23 haftalık hamıleyım herkes dahada guzellesmıssın dıyolar ozellıkle eşim hamıle kaldıgımdan bu yana ozellıklede cınsıyetını ogrendıgımızde hayret kız annenın guzellıgını alır derler ama sen dahada guzellıstın dıo

bence kızı ya da oğlu olsun her anne adayı güzelleşir çünkü hamilelik rabbimin bizlere vermiş olduğu bir güzellik bende kendimi çirkin görüyorum ama eşim ve çewrem hamileliğin bana çok yakıştığını çok güzelleştiğimi söylüyorlar

Tam tersi bence... yani bizde öyle oldu... Yengem erkek doğurdu çirkinleşti, ben kız doğurdum güzelleştim hamileyken. Yengemin burnu filan lekelenmişti genişlemişti, bende hiçbişey olmadı. hatta göbeğimi görenler bu erkek diyordu.

öyle diyo eskiler ama yalnış
bence tamtersi benkızda çok güzelleşmiştim oğlandada kendimi çirkin hissediyodum ayrıca kimsede demedi güzelleştin diye kızda herkes diyodu

ayrıca çevremde oğlana gebe olan tüm kadınların çirkinleştiğini farkediyorum

benimde oğluşum olacakk ama benim cildim çok bozulduu herkes bebeğin senni güzelliğinin almıştır diyoo bide zaten doğumdan sonra güzelleşiirmiş erkek annelerii zaten bi insan çirkinse bence hep öledirr

kesinliklee katılıyorum...........erkek annesi olcam inaşalhh çok güzelleştim zatii güzeldimde amaaa sivilcem siskinligim olmadı.....herkes çok yakıstıı diyorrrrrrr

Benim bebişimde erkek. Ama yüzüm çok çirinleşti Olsun oğlum için her şeye değer

ikinci gebeliğim bu bir kızım var şimdiki erkek hiçbirinde güzelleşmedim de çirkinleşmedimde aman çirkinleşmiyimde güzellik falan istemiyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sivilcelendim.bakalım kızım mı olaca?

Brnimde kizim olacak guzellestim oglumda tuylenme olmustu ama kizimda yok denecek kadar az. Goren hamile demiyo zaten 6 aylik olmama ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…