Erkek bebek anneye güzellik katarmış kızda güzelligini alırmış derler?

Kızım olacak inş. Ama güzelleştiğimi hissediyorum :)) Bazen özellikle sabahları çok güzel olduğumu düşünüyorum:)

aynen:)))
eşimde aynısını söylüyor:)
bazen sabahları yüzüme bakıp bakıp ya bu işte bi yanlışlık var galiba kızımız olacak ama sen gittikçe güzelleşiyorsun diyor:))
tabi buda benim çok hoşuma gidiyor:)

aynen kızlar ya sanki erkek çocuğunun ne özelliği varsa cahiliyye devrindeki gibi erkek çocuğunu üstün tutuyor hala bazı cahiller
hamdolsun kızım olacak inş ve biz kız çocuğuna 'olsuuuuuuuun kız olsun:))' diyenlere inat kızımızla gurur duyuyoruz RABBİMİZE HAMDOLSUN..
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle vaktinde doğumlar nasip eyler inş hepimize...:lepi:

bilmiyorum kız da çirkinleşir erkekde güzelleşir derler fakat benim kızlarda hem kansızlıktan hemde kilo alamamaktan yüzüm gözlerim çökmüştü ama yüzümde hiç lekelenme olmadı. şimdi ise cinsiyeti daha belli değil ama kilo alıyorum kanımda yerinde eşim sen bunda çok güzelleştin diyor

benimde kızım olacak kısmet olursa bende çirkinleştiğimi düşünüyorum daha kimse söylemedi ama yüzümde sivilce çıkıyo bide tüylerimde uzamalar oldu

benimde oglum olacak insaallah esim ailem ve arkadaslar guzellestigimi soluolar. ama ablam da kizina hamile iken cok guzeldi.

Kızım olacak benim.Yüzümde sivilceler çıkıyor şişiyor,esmerleştim.Tipim değişti valla.Ama ablamda oğluna hamileyken böyle olmuş

bende kız dogurdum cın sıyetı bellı olmadn kızın senın guzellını almıs kızın olcak dedıler
ama arkadasım yıllar önce hıc degısmeden kızdogrdu

evet buna bende ınanıyorum ogluma hamıleyken cok farklı bır guzellık geldıgını soyluyorlardı yuzume..
gecenlerde de bana neredeyse 2 yıldır gorusmedıgım arkadasım geldı hamıleydı 3 aylık
cok mrk edıyordu cınsıyetını
onu gorur gormez kızının olucagını soyledım cirkinleşmişti tuhaftı yüzü rengi..
evıne dondukten 1 ay sonra kızı olucagıno ogrendı doktorundan ..

bende kız bebek bekliyorum artık doğuma az kaldı ve gören çok güzelleştiğimi söylüor aksine erkekmi doğuracaksın diyorlar bende kız deyince çok güzelleştiğimi söylüyorlar

bende cok güzelleştim herkes oglun olcak diyo sadece göbişim var fazla kiloda almadım
doktorda gecen ay erkek dedi ama bu ay kız dedi bilmiyorum cinsiyeti ne dogcak hayırlısı bakalım

bende çok güzelleşmiştim ki herkeste öyle söyledi ne şiştim ne fazla kilo aldım yüzüm aynıydı ama bi güzellik geldi yüzüme oğlum oldu
şimdi bi arkadaşım hamile yüzüne leke gelmiş ve çok şişti kızı olacakmış 21.haftada 14 kilo almış ben 41.haftada doğum yaptım 12 kilo aldım

benim de arkadaşlarım çok güzelleştin deyip duruyorlardı erkek olacak bu erkek diye laf atıyorlardı...oğlum olacak Allahın izniyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…