Kızım olacak inş. Ama güzelleştiğimi hissediyorum :)) Bazen özellikle sabahları çok güzel olduğumu düşünüyorum:)
banada herkes güzelleştin erkek olcak dedi.halada gören erkek bu diyor hem karnın sivri hem güzelleşmiş cildin... ama kızım olcak baktık ayrıntılıdada. aslında hamilelik kadına güzellik katar derler.erkeği kızı nerden çıktıysa..
Bence tamamen bir hurafe,çevrenin erkek çocuğa ne kadar önem verdiğini gelin siz anlayın,neymiş erkekse güzelleşirmişsin!Tamamen yalan,o kadar erkek çocuk meraklısı ki toplum, erkek doğumu tamamen destekleniyor....Neymiş kız annenin güzelliğini alırmış,hiçte değil ben kız bekliyorum ama herkes erkek diyordu çünkü cildim inanılmaz pürüzsüzleşmiş ve aydınlanmıştı şimdi 6 aylığım hala öyle...yani her hamile güzeldir,bunu içimizde atan bu masumlara bağlayamayız bence....:CüvCüv:
kızmetse benimde kızım olucak..
ilk aylarda sivilcelenme oldu fakat şuan cildim hem aydınlandı hemde herkes hamişlik sana çok yakışmış bi güzellik gelmiş diyo.. (kaynanam duydukça çatlıyo tabii kaydirigubbakcemile3)
aynen:)))
eşimde aynısını söylüyor:)
bazen sabahları yüzüme bakıp bakıp ya bu işte bi yanlışlık var galiba kızımız olacak ama sen gittikçe güzelleşiyorsun diyor:))
tabi buda benim çok hoşuma gidiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?