- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.081
Akıntının şeffaf renk olması lazimAğrım var canım akıntım da normal ölçüde var. Benim testlerim geçtiğimiz aylarda bi anda pik yapmış birkaç saat içinde de silikleşmişti korkuyorum kaçırırım diye
Elifem sabirin gelmiyormu artık burayaAkıntının şeffaf renk olması lazim
Bir okuyabilsem 3 çocuklaŞimdi diyecem geçmişi oku çok sert oldu diye kırılırsınız
Pik tek ilişki diyet bu kadar canım.İstersen yum takibi de yaptırırsın
Fındık fıstık üzüm kurutemislerden koy önüne akşamları.@SEVECENIM aslinda ben bu topige yazmadan once bazi bölümleri okumuştum cunku 40 binden fazla yazi vardi okuya okuya bititemeyecegim icin yazmaya karar verdim bir sekilde bazi seyleri anladim ama dedigin gibi tam anlamis olsaydim hata yapmazdım
Senin tecrubesizligine denk gelmemin sebebi daha ilk sayfalardayım 100. Sayfalarda falan tabiki ilerleyen sayfalarda muhtememlen cok seyi ogrenmis oldunuz ama benimde kucuk kizimdan firsat buldukça okuyorum oyuzden yazmaya karar vermiştim ama buda bana cok guzel tecrube ve ders oldu birdaha bukadar cok icimi anlatmam ben buraya yuregimden gecenleri yazdim Rabbimden baska tek paylastigim seyleri sanirim ama bu tatsizligin ilerlemesini istemiyorum evet cok kirildim haklida olsan bilmiyorum belkide ben kimseye bu sekilde sert mesaj yazmadim bu yuzden mesajin cok agir geldi neyseki uzatmanin alemi yok yuz yuze görüşsek yüz ve söyleyiş sekli aslinda daha farklı olurdu klavya uzerinde niyetler yazilanlar farkli algilamabiliyor
Gecemavisim canim esim hic meyve sevmez sonra et agirlikli beslenme önerilmiş kirmizi etten mi bahsediliyo acaba benim esim cok nadir kirmizi et yer agir geldigi icin dokunuyor kiyma ve tavuk yer soda cok icer soyle ki her aksam olmaz ama bir kerede 3 tane içer bazen sonra sut urunlerini cok tuketir ne dediysem dinlemiyo sabahlari işi gereği tost yaptığı icin peynir kasar falan tuketir yemeklerin yaninda mutlaka yogurt yer pekmez sevmez ama kullandigi macun içinde pekmezler var ama oda iliski zamanlarinda 1 cay kasigi yer boyle bir durumda bizim erkek bebek ihtimali cok düşük sanirim
Yok canım gelmiyor ama ozel den yazarsan girince musaitse mutlaka yazarElifem sabirin gelmiyormu artık buraya
Fındık fıstık üzüm kurutemislerden koy önüne akşamları.
Gecemavisim canim diyet yapsam mi diyordun bi ara Naptin yapmayı düşünüyor musun benim de var 3 4 kg fazlam napsam bilemedim hic yapmasam mi ki nasilsa gebelik olursa gene alicam
Yoğun diyet yapmicam cnm öyle karar verdim. Vucudu strese sokmayalim. Gebe kaldiktan sonra insallah dikkat eder ilk ay 3-4 kilo verebiliriz.Gecemavisim canim diyet yapsam mi diyordun bi ara Naptin yapmayı düşünüyor musun benim de var 3 4 kg fazlam napsam bilemedim hic yapmasam mi ki nasilsa gebelik olursa gene alicam
Sağolsun varolsunlar... o diger yüzü bende biliyorum cnm Allah islah etsin.. konumuza dönelim hadiTakip etmiyorum gerçektende bazen girip birşeylere denk geliyorum
Gerçektende takip etmiyorum canım.Söylediğin kişilere de denk gelmedim .Mesajın başında da söyledim kendimi ve seni bildiğim için üstüme almıyorum.Ama sabirini çok iyi bildiğim için onu anlattım .Onun bana çok katkısı oldu asla inkar etmem .Meleklerimbenimde vardı omunda bana çok katkısı oldu bu iki insanın bana yaptığı iyilikleri inkar edemem.
Yani aslında demek istediğim buradaki çoğunu görmezlikten geleceksin .İnterneti tl olan üye olup herşeyi yazıyor .Kayde dahi alma .Çok haksızlık çok hakaret oluyor.Birde buranın diğer yüzü var .Oda bana kalsın
Evet kırmızı et ağırlıklı olursa daha iyi olur kuru baklagilleri yemek olarak tercih et.sabahları mutlaka yumurta yedir kısacası protein ağırlıklı beslenem lazimCanim onu tuketir zaten et kirmizi et mi acaba birde baska ne yedireyim canm
Canim tavuktan uzak durun buda senin elinde yapmazsin. Yesil kırmızı mercimek kurufasulye nohut kirmizi et bunlar potasyum bakimindan zengin ve diyetimizin olmazsa olmazi potasyum. Muz özellikle@SEVECENIM aslinda ben bu topige yazmadan once bazi bölümleri okumuştum cunku 40 binden fazla yazi vardi okuya okuya bititemeyecegim icin yazmaya karar verdim bir sekilde bazi seyleri anladim ama dedigin gibi tam anlamis olsaydim hata yapmazdım
Senin tecrubesizligine denk gelmemin sebebi daha ilk sayfalardayım 100. Sayfalarda falan tabiki ilerleyen sayfalarda muhtememlen cok seyi ogrenmis oldunuz ama benimde kucuk kizimdan firsat buldukça okuyorum oyuzden yazmaya karar vermiştim ama buda bana cok guzel tecrube ve ders oldu birdaha bukadar cok icimi anlatmam ben buraya yuregimden gecenleri yazdim Rabbimden baska tek paylastigim seyleri sanirim ama bu tatsizligin ilerlemesini istemiyorum evet cok kirildim haklida olsan bilmiyorum belkide ben kimseye bu sekilde sert mesaj yazmadim bu yuzden mesajin cok agir geldi neyseki uzatmanin alemi yok yuz yuze görüşsek yüz ve söyleyiş sekli aslinda daha farklı olurdu klavya uzerinde niyetler yazilanlar farkli algilamabiliyor
Gecemavisim canim esim hic meyve sevmez sonra et agirlikli beslenme önerilmiş kirmizi etten mi bahsediliyo acaba benim esim cok nadir kirmizi et yer agir geldigi icin dokunuyor kiyma ve tavuk yer soda cok icer soyle ki her aksam olmaz ama bir kerede 3 tane içer bazen sonra sut urunlerini cok tuketir ne dediysem dinlemiyo sabahlari işi gereği tost yaptığı icin peynir kasar falan tuketir yemeklerin yaninda mutlaka yogurt yer pekmez sevmez ama kullandigi macun içinde pekmezler var ama oda iliski zamanlarinda 1 cay kasigi yer boyle bir durumda bizim erkek bebek ihtimali cok düşük sanirim
Evet kırmızı et ağırlıklı olursa daha iyi olur kuru baklagilleri yemek olarak tercih et.sabahları mutlaka yumurta yedir kısacası protein ağırlıklı beslenem lazim
Zaten nasil sabrediyon diye aklima geliyo :)) hele bide hamileysen yandik belirtiler belirtilerKesiblikle katılıyprum cnm ben kardeşime diyinc bile erkek meraklısı değilim ben diyodu ya dedim meraklı olma meselesi değil kim istemez farklı annelik duygularını tatmak :) bizi ancak birbirimiz anlarız..kızlar bu arada ilişki olalı tam bir hafta oldu meraktan ölüyorum acaba hamişmiyim diye:))
Canim tavuktan uzak durun buda senin elinde yapmazsin. Yesil kırmızı mercimek kurufasulye nohut kirmizi et bunlar potasyum bakimindan zengin ve diyetimizin olmazsa olmazi potasyum. Muz özellikle
Onu kadın için onermiyorlar vücutta parcalaninca ortamı asidiklestiriyor.erkeğin tuketnesinde sakınca yok bence protein lazım erkeğe spermlerin güçlenip y lerin artması için birde keçiboynuzu aktardan alıp çay gibi demleyip yapsan içermi hergün yarım çay bardağı en azından dolapta 3 gün durabilir yaptığın çay spermlerin hızını arttiriyor bagisikligi güçlendiriyor.ben kizlarimada yapıp ictiriyorum bronsite de çok iyi geliyorCanm süt ve sut urunleri de protein iceriyor ama erkek bebek icin neden azaltmak lazim
Burdayım kuzum
Canım bu diyete erkek için 2 ay devam ettirmek lazım çünkü bir spermin oluşması tam 72gun sürüyorTamam canm buna dikkat edicem ama mesela bugunden baslayip bir ay bu sekilde beslenmek yetermi yoksa daha uzun süre beslenip mi deneem yapilmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?