Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Şimdi diyecem geçmişi oku çok sert oldu diye kırılırsınız
Pik tek ilişki diyet bu kadar canım.İstersen yum takibi de yaptırırsın
Bir okuyabilsem 3 çocukla telefon sürekli elimden uçuyor biri oyun oynar biri ödev için araştırma yapmak için alır biri yemek ister inan elime tel aldıgım zaman başımda dikilirler şuan bile ortanca kız anne ver birşeye bakacam diyor

Fındık fıstık üzüm kurutemislerden koy önüne akşamları.

Gecemavisim canim diyet yapsam mi diyordun bi ara Naptin yapmayı düşünüyor musun benim de var 3 4 kg fazlam napsam bilemedim hic yapmasam mi ki nasilsa gebelik olursa gene alicam

Canim bendr söylemiştim bir ara buraya ogunden beri nasladim 4 kilo gitti denemene 1 ay varsa zayiflama gruplarına katilabilirisn
Gecemavisim canim diyet yapsam mi diyordun bi ara Naptin yapmayı düşünüyor musun benim de var 3 4 kg fazlam napsam bilemedim hic yapmasam mi ki nasilsa gebelik olursa gene alicam

Yoğun diyet yapmicam cnm öyle karar verdim. Vucudu strese sokmayalim. Gebe kaldiktan sonra insallah dikkat eder ilk ay 3-4 kilo verebiliriz.

Sağolsun varolsunlar... o diger yüzü bende biliyorum cnm Allah islah etsin.. konumuza dönelim hadi sen gebelikten önce folikasit kullanmismiydin

Canim tavuktan uzak durun buda senin elinde yapmazsin. Yesil kırmızı mercimek kurufasulye nohut kirmizi et bunlar potasyum bakimindan zengin ve diyetimizin olmazsa olmazi potasyum. Muz özellikle

Canm süt ve sut urunleri de protein iceriyor ama erkek bebek icin neden azaltmak lazim
Evet kırmızı et ağırlıklı olursa daha iyi olur kuru baklagilleri yemek olarak tercih et.sabahları mutlaka yumurta yedir kısacası protein ağırlıklı beslenem lazim

Zaten nasil sabrediyon diye aklima geliyo :)) hele bide hamileysen yandik belirtiler belirtiler insallah yakusuklu bir prensin olurr

Tamam canm buna dikkat edicem ama mesela bugunden baslayip bir ay bu sekilde beslenmek yetermi yoksa daha uzun süre beslenip mi deneem yapilmali
Canim tavuktan uzak durun buda senin elinde yapmazsin. Yesil kırmızı mercimek kurufasulye nohut kirmizi et bunlar potasyum bakimindan zengin ve diyetimizin olmazsa olmazi potasyum. Muz özellikle

Canm süt ve sut urunleri de protein iceriyor ama erkek bebek icin neden azaltmak lazim
Onu kadın için onermiyorlar vücutta parcalaninca ortamı asidiklestiriyor.erkeğin tuketnesinde sakınca yok bence protein lazım erkeğe spermlerin güçlenip y lerin artması için birde keçiboynuzu aktardan alıp çay gibi demleyip yapsan içermi hergün yarım çay bardağı en azından dolapta 3 gün durabilir yaptığın çay spermlerin hızını arttiriyor bagisikligi güçlendiriyor.ben kizlarimada yapıp ictiriyorum bronsite de çok iyi geliyor

Son düzenleme:
Elifemm- özledik seni bacisi 10 günum kaldi buralarda ol yardima ihtiyacim olacak
Burdayım kuzum gelirim ara ara rabbim hayırlısıyla hepinize nasip etsin ınş.bu mübarek günlerin hürmetine hepinizi sevindirsin.amin

Tamam canm buna dikkat edicem ama mesela bugunden baslayip bir ay bu sekilde beslenmek yetermi yoksa daha uzun süre beslenip mi deneem yapilmali
Canım bu diyete erkek için 2 ay devam ettirmek lazım çünkü bir spermin oluşması tam 72gun sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…