- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.241
Elifem folbiolun içindeki folik asit miktarı daha yüksek ben öyle biliyorumFoli days ti sanırım içinde çinko vitamin filanda vardı ekstradan
Oyy canım benim sıkma canını..erkek millleti işteSabah esimle tartistik. Gerginim biraz bugun...
Sıkma canını düzelirsiniz inşAllah canım. Bebek mevzusu değildir inşAllah. Biz bu mevzudan çok tartışmıştık da insan yıpranıyor..Sabah esimle tartistik. Gerginim biraz bugun...
Canım adetten önce akıntı olması çok normal benim her ay olur rahim girişince salgılar bırakılıyor diye biliyordum döllenme olmadığı için. Testle mi baktınKizlar yum takibini mutlaka doktor kontrolunde yapin eger imkaniniz yoksa en azindan deneme yapacaginiz ay yumurtaliklara baktirin.ben bu ay iki kere yumurtladim eminim bu sabah yogun yum akintisi geldi ve adetime 3 gün kala iki yumurta erkek bebek icin önerilmiyor bilginize....
Yok cnm ama bu gidisle vazgecicem sanirim.. esim kizlarimiza cok düşkün bazen aşiriya gidiyor kizimin bi hatasi oldugunda onu uyarmaya kalksam hemen esim savunmaya geciyor. En basit örnek ödevini yapmayip son gune birakmamasini söylüyorum cocugun yaninda ne var yapmasin okumak istemiyorsa okumaz deyip beni cocigun gözünde etkisiz hale getiriyor ama farkinda değil.. herseyin bir dozu var cocuklarin kisiliginin düzgun olabilmesi icin anne baba ayni fikri savunmalı bence aksini düsunuyorsanda bunu cocugun yaninda degil baska ortamda istişare etmeliyiz diye düsunuyorum. Ama ben bunu esimde beceremiyorum hala ayni tutumlara devamm.. ne yapacağımı nasil davranacagimi bilemiyorum bazenSıkma canını düzelirsiniz inşAllah canım. Bebek mevzusu değildir inşAllah. Biz bu mevzudan çok tartışmıştık da insan yıpranıyor..
Canim kasik agrisi ve lekelenmede oldu ilk defa yumurtladim kesin ilk defa boyle oldu cunkuCanım adetten önce akıntı olması çok normal benim her ay olur rahim girişince salgılar bırakılıyor diye biliyordum döllenme olmadığı için. Testle mi baktın
Bu konuda çok ama çok haklısın canım. Seninle aynı fikirde değilse bile bunu çocukların yanında söylememesi lazım. Kesinlikle çok fark ediyor. Bizde eşimle bu mevzuyu konuştuk ve dediğin gibi aynı fikirlerde olmasak bile çocuğun yanında belli etmiyoruz. Eşinle bi kere daha konuşsan. Sende sonuçta evlatlarını en az eşin kadar seviyorsun. İyiliklerini en az eşin kadar düşünüp istiyorsun. Kötü niyetle söylemiş olamazsın ki..Yok cnm ama bu gidisle vazgecicem sanirim.. esim kizlarimiza cok düşkün bazen aşiriya gidiyor kizimin bi hatasi oldugunda onu uyarmaya kalksam hemen esim savunmaya geciyor. En basit örnek ödevini yapmayip son gune birakmamasini söylüyorum cocugun yaninda ne var yapmasin okumak istemiyorsa okumaz deyip beni cocigun gözünde etkisiz hale getiriyor ama farkinda değil.. herseyin bir dozu var cocuklarin kisiliginin düzgun olabilmesi icin anne baba ayni fikri savunmalı bence aksini düsunuyorsanda bunu cocugun yaninda degil baska ortamda istişare etmeliyiz diye düsunuyorum. Ama ben bunu esimde beceremiyorum hala ayni tutumlara devamm.. ne yapacağımı nasil davranacagimi bilemiyorum bazen
Bazı aylar oluyor demek ki seninde bu ay öyle oldu canım. Adetin başlamış olamaz ama demi?Canim kasik agrisi ve lekelenmede oldu ilk defa yumurtladim kesin ilk defa boyle oldu cunku
Canım babalar kızlarına düşkün olunca zaman zaman böyle tezatlıklar doğuyor eşler arasında malesef canını sıkma geçer tatlımBu konuda çok ama çok haklısın canım. Seninle aynı fikirde değilse bile bunu çocukların yanında söylememesi lazım. Kesinlikle çok fark ediyor. Bizde eşimle bu mevzuyu konuştuk ve dediğin gibi aynı fikirlerde olmasak bile çocuğun yanında belli etmiyoruz. Eşinle bi kere daha konuşsan. Sende sonuçta evlatlarını en az eşin kadar seviyorsun. İyiliklerini en az eşin kadar düşünüp istiyorsun. Kötü niyetle söylemiş olamazsın ki..
Aynen öyle. bu kadar gözükara savunarak iyilik degil kötülük yaptigini farkeder insallah. Sözlerle anlatmaya gucum yetmiyor artik cunku ayni tutumlara devam ediyor. Ama sözkonusu cocuklarimin kisiligi yilmadan devam :) biz ne yaparsak yapalim nasilolsa babam kızmaz mantigi cok tehlikeli. Konu sapmasin uzatmiyim ama bizim en buyuk tartisma sebebimiz bu malesef. Kızlarımı canimdan cok sevdigimi biliyor ama kizmayi birak uyariya bile tahammulu yok adamınBu konuda çok ama çok haklısın canım. Seninle aynı fikirde değilse bile bunu çocukların yanında söylememesi lazım. Kesinlikle çok fark ediyor. Bizde eşimle bu mevzuyu konuştuk ve dediğin gibi aynı fikirlerde olmasak bile çocuğun yanında belli etmiyoruz. Eşinle bi kere daha konuşsan. Sende sonuçta evlatlarını en az eşin kadar seviyorsun. İyiliklerini en az eşin kadar düşünüp istiyorsun. Kötü niyetle söylemiş olamazsın ki..
Gülüm bu sorunlar kızlarım küçükken bizdede oluyordu.çok tartışırdık.Yok cnm ama bu gidisle vazgecicem sanirim.. esim kizlarimiza cok düşkün bazen aşiriya gidiyor kizimin bi hatasi oldugunda onu uyarmaya kalksam hemen esim savunmaya geciyor. En basit örnek ödevini yapmayip son gune birakmamasini söylüyorum cocugun yaninda ne var yapmasin okumak istemiyorsa okumaz deyip beni cocigun gözünde etkisiz hale getiriyor ama farkinda değil.. herseyin bir dozu var cocuklarin kisiliginin düzgun olabilmesi icin anne baba ayni fikri savunmalı bence aksini düsunuyorsanda bunu cocugun yaninda degil baska ortamda istişare etmeliyiz diye düsunuyorum. Ama ben bunu esimde beceremiyorum hala ayni tutumlara devamm.. ne yapacağımı nasil davranacagimi bilemiyorum bazen
Sabrin sonu selamettir diyorsun. Insallah bakalim...Gülüm bu sorunlar kızlarım küçükken bizdede oluyordu.çok tartışırdık.
Bazı erkekleri yanlızken sürekli güzel dil ve örnekler vererek yılmadan uyarmak lazım.
Zor oluyor çoğu zaman şuan ben zamanında ektiklerimi topluyorum eşim artık benle aynı yolda.sende sabırla yap emin ol zamanla ektiğin hasatı yersin.
Dua edelim canım inşAllah. Kesinlikle haklısın eşinde iyi niyetli ama Allah muhafaza ucu dediğin gibi babam hiçbirşeye kızmaza dönüşürse geri dönüşü zor olur. Eşinde anlar canım inşAllah sen çünkü iyi bi gaye için uğraşıyorsun. Allah yardımcın olsun canımAynen öyle. bu kadar gözükara savunarak iyilik degil kötülük yaptigini farkeder insallah. Sözlerle anlatmaya gucum yetmiyor artik cunku ayni tutumlara devam ediyor. Ama sözkonusu cocuklarimin kisiligi yilmadan devam :) biz ne yaparsak yapalim nasilolsa babam kızmaz mantigi cok tehlikeli. Konu sapmasin uzatmiyim ama bizim en buyuk tartisma sebebimiz bu malesef. Kızlarımı canimdan cok sevdigimi biliyor ama kizmayi birak uyariya bile tahammulu yok adamın
Allah razi osun cnm. InsallahDua edelim canım inşAllah. Kesinlikle haklısın eşinde iyi niyetli ama Allah muhafaza ucu dediğin gibi babam hiçbirşeye kızmaza dönüşürse geri dönüşü zor olur. Eşinde anlar canım inşAllah sen çünkü iyi bi gaye için uğraşıyorsun. Allah yardımcın olsun canım
Evet sabır ve emek .erkekler çocuk gibi eğitilmek isteniyor.Yılma bu yolda gülüm bak gör kazanıcanSabrin sonu selamettir diyorsun. Insallah bakalim...
Amin canim insallah bekliyoruz aramiza..Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bende çok istiyorm olmasını bu ayki adetimi bekliyorum 15 mart gibi olurum ondan sonra korunmayı bırakacam inşallah rabbim hemen nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?