- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.201
Tamam canim yapacagimÇok iyi olur .Ama test yaparsan en azından çat anını yakalarsın .
Küçük kızım 15 aylık canım ilerde düşünüyorum çok zorlanır diye erteleme cnm denerse m ve oğlum olursa bir gün mutlaka burdan paylaşırım çünkü burdaki arkadaşlığı samimi buluyorum sizleri çok seviyorum rabbim nasip eder inşallahCanım sen nezaman düşünüyorsun
Sevecenim ne kadar sıklıkta test yapıyordun peki yakalamak içinAdetlerin çat anın hemen hemen benimkinin aynısı sana tavsiyem o gecelerde uyumamaya çalış her an pik ve çat oluyor öylece kaçırıyoruz malasef
Canım benim çok tatlısın. Bende seni çok seviyorum gerçektenKüçük kızım 15 aylık canım ilerde düşünüyorum çok zorlanır diye erteleme cnm denerse m ve oğlum olursa bir gün mutlaka burdan paylaşırım çünkü burdaki arkadaşlığı samimi buluyorum sizleri çok seviyorum rabbim nasip eder inşallah
Bende kesin böyle kaciriyorumSevecenim ne kadar sıklıkta test yapıyordun peki yakalamak için
Evet canım mesela bi keresinde sabah kalktım test yaptım çok silikti. Akşam içimden bi ses yine yap dedi ve yaptım pik olmuştuBende kesin böyle kaciriyorum
Hakkimiz hayirlisi olsun canim benimde oyle olur gibime geliyorEvet canım mesela bi keresinde sabah kalktım test yaptım çok silikti. Akşam içimden bi ses yine yap dedi ve yaptım pik olmuştuneyse o ay deneme yaptım tutmadı. O ara rahatsızlıklarım vardı herhalde ondan tutmadı.
İki kızınmı vardı son bebek erkekti yanlışta hatırlamış olabilirimMaşallah canım Çok şanslı bir annesin üç prenses
Canim sende kararsizdin sanirim Naptin karar verebildinmiİki kızınmı vardı son bebek erkekti yanlışta hatırlamış olabilirim
Elifem büyük kızın erkek çıkıyor diger ikisi dogru çıktı bizim ev halkı hepsi sen ne hesaplıyorsun diyor kızkardeşimde dahil
Evet canım hamile kalmadan önce vücuttaki miktarını arttırmak gebelik ihtimaline karşı olası hücre ve protein sentezinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlar ben deneme yapacağım ay başlamıştım kullanmayaElifem hamile olmadan önce folik asit kullandınmı gebelik öncesi folbiol kullanılması daha iyiymiş diye duydum bukonuda bilgin varmı canım
Yok ya kaptırmıyorum öyle paylaşayım dedim..bakalım inşallah hamişimdir:)Benim aşerme daha sonra bu oldu canım kaptırma kendini düşünme
Canım sana bişey sorcam benim adetim 23 güne bir olur adetim in 8.günü bi akıntı oldu hafif akıntı karışık açık kahve leke oldu bu ay hiç ıslak değildim yum günü gecen ay akıntı yoğun du bu ay olmadı neden senceEvet canım hamile kalmadan önce vücuttaki miktarını arttırmak gebelik ihtimaline karşı olası hücre ve protein sentezinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlar ben deneme yapacağım ay başlamıştım kullanmaya
Hangisini kullandınEvet canım hamile kalmadan önce vücuttaki miktarını arttırmak gebelik ihtimaline karşı olası hücre ve protein sentezinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlar ben deneme yapacağım ay başlamıştım kullanmaya
Canım sevecenim bi liste paylaşmıştı o yazıları not al istersen geçmiş sayfalarda varHangisini kullandın
Herşey nasip kısmet canım kararsızlık bende doguştan varCanim sende kararsizdin sanirim Naptin karar verebildinmi
Allah gönlüne gore versin canimHerşey nasip kısmet canım kararsızlık bende doguştan varşuan için düşünmüyorum eşim ilaç kullanıyor zamanı var bilsem erkek olacak hemen yaparım
Nasıl bulacam çok sayfa varCanım sevecenim bi liste paylaşmıştı o yazıları not al istersen geçmiş sayfalarda var
Amin hepimizin gönlüne göre versinAllah gönlüne gore versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?