Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım sen nezaman düşünüyorsun
Küçük kızım 15 aylık canım ilerde düşünüyorum çok zorlanır diye erteleme cnm denerse m ve oğlum olursa bir gün mutlaka burdan paylaşırım çünkü burdaki arkadaşlığı samimi buluyorum sizleri çok seviyorum rabbim nasip eder inşallah

Canım benim çok tatlısın. Bende seni çok seviyorum gerçekten

Hakkimiz hayirlisi olsun canim benimde oyle olur gibime geliyor

Elifem hamile olmadan önce folik asit kullandınmı gebelik öncesi folbiol kullanılması daha iyiymiş diye duydum bukonuda bilgin varmı canım
Evet canım hamile kalmadan önce vücuttaki miktarını arttırmak gebelik ihtimaline karşı olası hücre ve protein sentezinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlar ben deneme yapacağım ay başlamıştım kullanmaya

Canım sana bişey sorcam benim adetim 23 güne bir olur adetim in 8.günü bi akıntı oldu hafif akıntı karışık açık kahve leke oldu bu ay hiç ıslak değildim yum günü gecen ay akıntı yoğun du bu ay olmadı neden sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…