- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.261
15 subat 1995 canim esimde 01.05.1990 nisan mayis aylarina bakabilirmisin zahmet olmazsaDogum tarihini yaz bakim cnm
Evet 5 mg varElifem folbiolun içindeki folik asit miktarı daha yüksek ben öyle biliyorum
Rabbim kolaylık versin canım tez atlatirsin ınş kaç haftalık oldunuz.Mrb arkadaslar iyi geceler hepinize.. 1 aydir giremiyorum kim ne yapti haberim yok gecmisede bakamadim..merakta ettim sizleri..bnm hamileligim cok zor geciyorr.. bulanti kusma tiksinme hersey mevcut..ilacla en aza indirmeye calissamda midem hep sorunlu..herseyi seciyor kursagima tikaniyor yediklerim. Ilk hamileligimde cok zordu onda yer yer cikarirdm soylemesi ayip. Bunda cok tiksinmem var birde mide eksime yanmasi cok. Bende durum boyle iste sizde yeni haberler var mi?
Tahmini Adet Zamanini Yaz Cnm Mayistan Ziyade Nisanda Daha cok erkek gunlerin var15 subat 1995 canim esimde 01.05.1990 nisan mayis aylarina bakabilirmisin zahmet olmazsa
Allah kolaylik versin. Cabuk gecer insallahMrb arkadaslar iyi geceler hepinize.. 1 aydir giremiyorum kim ne yapti haberim yok gecmisede bakamadim..merakta ettim sizleri..bnm hamileligim cok zor geciyorr.. bulanti kusma tiksinme hersey mevcut..ilacla en aza indirmeye calissamda midem hep sorunlu..herseyi seciyor kursagima tikaniyor yediklerim. Ilk hamileligimde cok zordu onda yer yer cikarirdm soylemesi ayip. Bunda cok tiksinmem var birde mide eksime yanmasi cok. Bende durum boyle iste sizde yeni haberler var mi?
14 nisan canim mayis da da 14 mayis olurTahmini Adet Zamanini Yaz Cnm Mayistan Ziyade Nisanda Daha cok erkek gunlerin var
22 nisan 30 nisan arasi erkek gunlerin cnm15 subat 1995 canim esimde 01.05.1990 nisan mayis aylarina bakabilirmisin zahmet olmazsa
Mayis icinde bakabilir misin canim zahmet olmazsa22 nisan 30 nisan arasi erkek gunlerin cnm
Tamam canim cok tesekkur ederimMayista yumurtlama donemlerin kiz gunlerinde ama haziran sonu temmuz basi erkek gunleri
Rica ederim cnmTamam canim cok tesekkur ederim
Canım banada nisan Mayıs için bakarmısınTahmini Adet Zamanini Yaz Cnm Mayistan Ziyade Nisanda Daha cok erkek gunlerin var
Amin inşallah canım sanada güzeller güzeli bir kız nasib etsin rabbimElifemm- Gecemavisim B babymuck A Askbocegim0101 iwashereonce pirlanta97 kızlar hepinize cevap verdiğiniz icin ayri ayrı tesekkur ederim ins 3. Bebekte yum takibiyle banada kız bebek nasip olur dediklerinizi dikkate alicam inş sizede ogluslar nasip olur dua edicem inş hepinize
7 -20 haziran arasi tam erkek gunleri ama hazirana kadar kiz gunleri denk geliyor hep yumurtlama gunlerineCanım banada nisan Mayıs için bakarmısın
Tahmini 5 nisanda olucam
İkinci adet de 30 nisan olur benim 25 gün arayla çünkü
10.7.1979
Insallah canim Allah razi olsun. Insallah Rabbim sanada tatli bir prenses nasip etsinElifemm- Gecemavisim B babymuck A Askbocegim0101 iwashereonce pirlanta97 kızlar hepinize cevap verdiğiniz icin ayri ayrı tesekkur ederim ins 3. Bebekte yum takibiyle banada kız bebek nasip olur dediklerinizi dikkate alicam inş sizede ogluslar nasip olur dua edicem inş hepinize
Canım mevsim geçişinden midir bilmiyorum benimde en fazla 8 gün sürerdi bu ay leke leke 10 gün sürdü tamArkadaslar ya. Benim adetin 7.gunu bugun benim hala azda olsa kanamam var ama kahve degil bildiginiz kirmizi. Bukadar uzun sürmezdi bu ne simdi?? Niye boyle olurki
Sağol canım amin. Seninde inşAllah çok tatlı, akıllı, uslu, saliha, sağlıklı bi prensesin olur.Elifemm- Gecemavisim B babymuck A Askbocegim0101 iwashereonce pirlanta97 kızlar hepinize cevap verdiğiniz icin ayri ayrı tesekkur ederim ins 3. Bebekte yum takibiyle banada kız bebek nasip olur dediklerinizi dikkate alicam inş sizede ogluslar nasip olur dua edicem inş hepinize
Elifemm- Gecemavisim B babymuck A Askbocegim0101 iwashereonce pirlanta97 kızlar hepinize cevap verdiğiniz icin ayri ayrı tesekkur ederim ins 3. Bebekte yum takibiyle banada kız bebek nasip olur dediklerinizi dikkate alicam inş sizede ogluslar nasip olur dua edicem inş hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?