Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Mrb arkadaslar iyi geceler hepinize.. 1 aydir giremiyorum kim ne yapti haberim yok gecmisede bakamadim..merakta ettim sizleri..bnm hamileligim cok zor geciyorr.. bulanti kusma tiksinme hersey mevcut..ilacla en aza indirmeye calissamda midem hep sorunlu..herseyi seciyor kursagima tikaniyor yediklerim. Ilk hamileligimde cok zordu onda yer yer cikarirdm soylemesi ayip. Bunda cok tiksinmem var birde mide eksime yanmasi cok. Bende durum boyle iste sizde yeni haberler var mi?

Rabbim kolaylık versin canım tez atlatirsin ınş kaç haftalık oldunuz.

Allah kolaylik versin. Cabuk gecer insallah

Mayista yumurtlama donemlerin kiz gunlerinde ama haziran sonu temmuz basi erkek gunleri

Cnm kızımda hangı Zaman'larda kaldığımı bilmiyorum ama esimin erken b0.alma sıkıntısı olduğu icin tam birleşme olmadan bo.alır ikinci deneme yapardık bilen arkadaşlar bu yöntem erkek Bebek ıçin uyu değil demişlerdi sizde böyle 2. Deneme de yapabilirsiniz yum Zaman'ına 3 gün kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…