Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bazen hiç yumurtlama da olmayabilir illa her ay yumurta atilicak diye birşey yok,yani yumurta atilmadanda adet gorebilirsin

B babymuck Elifemm- SEVECENIM Gecemavisim pirlanta97 kiz anneleri kiz bebek için adet bitimi sık iliskimi yoksa adete yakın sık iliskimi bi cevap donseniz cok sevinirim tesekkurler hepinize
Benim ilk kızım yumurtlama dan 4 gün önceydi en son ilişki gece nobetine gittiğim için birliktelik olmamıştı.2.kızım yumurtlama dan 3 gün önce geri çekme yöntemiyle birliktelik olmuştu hiç beklemiyordum hamile kalmıştım.

B babymuck Elifemm- SEVECENIM Gecemavisim pirlanta97 kiz anneleri kiz bebek için adet bitimi sık iliskimi yoksa adete yakın sık iliskimi bi cevap donseniz cok sevinirim tesekkurler hepinize
Canım biz eşimle hiç hadi çocuk yapalım diyemedik.
Adam ceket atsa hamile kalırdım .2 kızımda d.kontrol hapımı birgün unutmayla oldu.
3.cü kızımda eşim türkiyeye gitmişti geldi benim adet 2 gün olmuştu biteli sık ilişki ile kaldım, birde ben çok pekmez yemiştim o zaman hemde keşi boynuzu pekmezi.beni çok ateşlendirdi. yani sanırım ben 3 kızdada çok istekliydim ve sık ilişki oldu.

K Kestane Sekeri canım bende kızıma ovulasyon testiyle Hamile kaldım. T nin C den daha koyu olduğu akşamı değerlendirdim. Pazartesi günüydü hatırlıyorum. Ertesi gün test yapmadım nasılsa silinmiştir diye. Çarşamba bi bakayım dedim test yaptım hatta beklemiş idrar falan da değildi. Baktım hala T daha koyu yumurta çatlamamış. Sanırım o gece çatladı çünkü ertesi sabah T belirginliğini kaybetmişti.
Bu arada cinsiyet için test kullanmamıştım sadece Hamile kalmaya çalışıyordum. Ovulasyondan 2-3 gün öncesinin kız ihtimali olduğunu bilmiyordum.

Ortanca kızım 16 ve 17 gün ikigün deneme oldu isteksizdim ben son kızım 17 gün tek ilişki vajinal karbonatlı duş sert kahve bölgesel soguk duş derin ilişki öncesinde folik asit soda muz pekmez hazır su ama olmadı birde erkek bebek duası okudum hep üzerimde taşıdım bu denemede hiç birşey yapmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…