- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.221
Amin :)Amin hepimizin gönlüne göre versin
Canım sevecenim in profiline gir hakkında yazı çıkar karşına gönderilen tüm içeri oku yakın sayfalarda cnm çok değilNasıl bulacam çok sayfa var
Iyı cnm beraberiz ama bnm 3. Adetimdi bu inşallah rast gelirde beraber hamis kalırızBenimde bugun 6.gunum cnm
Ismi Foldenfolik asitNasıl bulacam çok sayfa var
Inşallah Cnm bnm ya burdaki herkese nasip olur hepimiz birbirimize oglus haberini veririzYok ya kaptırmıyorum öyle paylaşayım dedim..bakalım inşallah hamişimdir:)
Bence sık ilişki şart değil önemli olan yum çat olmadan 2 ve 3 gün öncesi ilişki olsunB babymuckElifemm- SEVECENIM Gecemavisim pirlanta97 kiz anneleri kiz bebek için adet bitimi sık iliskimi yoksa adete yakın sık iliskimi bi cevap donseniz cok sevinirim tesekkurler hepinize
canım senin kac kizin var ve dedigin gibimi oldu seninkilerBence sık ilişki şart değil önemli olan yum çat olmadan 2 ve 3 gün öncesi ilişki olsun
Bazen hiç yumurtlama da olmayabilir illa her ay yumurta atilicak diye birşey yok,yani yumurta atilmadanda adet gorebilirsinCanım sana bişey sorcam benim adetim 23 güne bir olur adetim in 8.günü bi akıntı oldu hafif akıntı karışık açık kahve leke oldu bu ay hiç ıslak değildim yum günü gecen ay akıntı yoğun du bu ay olmadı neden sence
Foli days ti sanırım içinde çinko vitamin filanda vardı ekstradanHangisini kullandın
Evet canım 12.haftaya kadar içtim zaten içinde 90 adet vardiElifemm- canim kullandigin folikasiti hamile kaldiktan sonrada ictinmi?
Benim ilk kızım yumurtlama dan 4 gün önceydi en son ilişki gece nobetine gittiğim için birliktelik olmamıştı.2.kızım yumurtlama dan 3 gün önce geri çekme yöntemiyle birliktelik olmuştu hiç beklemiyordum hamile kalmıştım.B babymuckElifemm- SEVECENIM Gecemavisim pirlanta97 kiz anneleri kiz bebek için adet bitimi sık iliskimi yoksa adete yakın sık iliskimi bi cevap donseniz cok sevinirim tesekkurler hepinize
Dogum tarihini yaz bakim cnmGecemavisim canim sen bioritm bakiyor muydun
Ilk kizimi hatirlamiyorum cnm. Ikinci kizima eminim ama yumurtlamayi 14 gün sanip deneme olmustu sonrasinda olmamisti ama yumurtam 17.gün catlamisti. Yani cattan 3 gün önce oluyorB babymuckElifemm- SEVECENIM Gecemavisim pirlanta97 kiz anneleri kiz bebek için adet bitimi sık iliskimi yoksa adete yakın sık iliskimi bi cevap donseniz cok sevinirim tesekkurler hepinize
Teşekkürler cnm.Evet canım 12.haftaya kadar içtim zaten içinde 90 adet vardi
3 kızım var en küçük olan böyle olducanım senin kac kizin var ve dedigin gibimi oldu seninkiler
Canım biz eşimle hiç hadi çocuk yapalım diyemedik.B babymuckElifemm- SEVECENIM Gecemavisim pirlanta97 kiz anneleri kiz bebek için adet bitimi sık iliskimi yoksa adete yakın sık iliskimi bi cevap donseniz cok sevinirim tesekkurler hepinize
Ortanca kızım 16 ve 17 gün ikigün deneme oldu isteksizdim ben son kızım 17 gün tek ilişki vajinal karbonatlı duş sert kahve bölgesel soguk duş derin ilişki öncesinde folik asit soda muz pekmez hazır su ama olmadı birde erkek bebek duası okudum hep üzerimde taşıdım bu denemede hiç birşey yapmıycamB babymuckElifemm- SEVECENIM Gecemavisim pirlanta97 kiz anneleri kiz bebek için adet bitimi sık iliskimi yoksa adete yakın sık iliskimi bi cevap donseniz cok sevinirim tesekkurler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?