- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.301
Dogum tarihini yaziyorsun ve hangi tarihe bakmak istedigini... cizgiler var fiziksel zihinsel ve duygusal. Erkek bebek icin fiziksel cizginin eksenin üstunde olmasi gerekir kiz icinse duygusal çizginin ustte olmasi.. her iki çizginin eksenin altinda olmasi kiz gunleri her iki cizginin ustte olmasi erkege ve kiza yatkin. Erkek bebek icin genelde sadece fiziksel (erkek) cizgisinin ustte oldugu gunler tercih edilir buda tabiki kesinligi olmayan belki bircok kişide tutmayan biseydir eminim ama ben şahsen kime baktıysam tuttuBioritm nasıl bakılıyor banada öğretsen
Sağol gülüm 2 kere okudum kafa almadı gece diye herhalDogum tarihini yaziyorsun ve hangi tarihe bakmak istedigini... cizgiler var fiziksel zihinsel ve duygusal. Erkek bebek icin fiziksel cizginin eksenin üstunde olmasi gerekir kiz icinse duygusal çizginin ustte olmasi.. her iki çizginin eksenin altinda olmasi kiz gunleri her iki cizginin ustte olmasi erkege ve kiza yatkin. Erkek bebek icin genelde sadece fiziksel (erkek) cizgisinin ustte oldugu gunler tercih edilir buda tabiki kesinligi olmayan belki bircok kişide tutmayan biseydir eminim ama ben şahsen kime baktıysam tuttu
Benim kızlar sık ilişki oldu .O yüzden yumurtlamaya günlerinde sık ilişki öneririmB babymuck @Elifemm-SEVECENIM Gecemavisim pirlanta97 kiz anneleri kiz bebek için adet bitimi sık iliskimi yoksa adete yakın sık iliskimi bi cevap donseniz cok sevinirim tesekkurler hepinize
Evet canım yanlış hatırlamıyorsun .İnşallah rabbim sana da nasip etsin .Kaç yaşındasın kızların kaç yaşında düşünüyor musun tekrarİki kızınmı vardı son bebek erkekti yanlışta hatırlamış olabilirim
Az kaldı sana da test yaptığında mıtlaka yaz bize aklımdasın İnan canımYok ya kaptırmıyorum öyle paylaşayım dedim..bakalım inşallah hamişimdir:)
Piki görünceye kadar günde iki defa yapıyordum .Bir de canım pikten sonra benim hemen çat oluyordu .Çat anında şişkinlik aşırı sancı ve akıntı geldikten sonra testi tekrar ediyordum ve t nin açıklığını yakalıyordum .Benim hamile kaldığım ay piki senin gibi kaçırdım.Ama işte dediğim gibi çatlama anını çok iyi hissediyordum .Vucudumu tanıyordum .O gece sabahladım zaten .4saat aralıklarla ilişkiden sonra test yaptım .Emin olmak için testim gittikçe senin testler gibi açıldı ve t kayboldu .Sevecenim ne kadar sıklıkta test yapıyordun peki yakalamak için
Amin burdaki bütün arkadaşlarımada saglıklı hayırlı ogluşlar nasip etsinEvet canım yanlış hatırlamıyorsun .İnşallah rabbim sana da nasip etsin .Kaç yaşındasın kızların kaç yaşında düşünüyor musun tekrar
@Elifemm-Gecemavisim B babymuck A Askbocegim0101 iwashereonce pirlanta97 kızlar hepinize cevap verdiğiniz icin ayri ayrı tesekkur ederim ins 3. Bebekte yum takibiyle banada kız bebek nasip olur dediklerinizi dikkate alicam inş sizede ogluslar nasip olur dua edicem inş hepinize[/QUOTE inşallah cnm benim teşekkür ederiz dua için inşallah güzel bir prenses nasip eder rabbim sana ve tüm isteyenlere
Canim ben cok girmiyorum girdigimde de genelde soyle bi okuyup cikiyorum. Bulantilarim felan oluyor o sorun degil de bir de cok carpintim oluyor. Insallah az kaldi. Sen nasilsin denemelere basladin mi?
Herhangi bi yöntem denedinizmiCanim ben cok girmiyorum girdigimde de genelde soyle bi okuyup cikiyorum. Bulantilarim felan oluyor o sorun degil de bir de cok carpintim oluyor. Insallah az kaldi. Sen nasilsin denemelere basladin mi?
Amin canım sağol Allah razı olsunPiki görünceye kadar günde iki defa yapıyordum .Bir de canım pikten sonra benim hemen çat oluyordu .Çat anında şişkinlik aşırı sancı ve akıntı geldikten sonra testi tekrar ediyordum ve t nin açıklığını yakalıyordum .Benim hamile kaldığım ay piki senin gibi kaçırdım.Ama işte dediğim gibi çatlama anını çok iyi hissediyordum .Vucudumu tanıyordum .O gece sabahladım zaten .4saat aralıklarla ilişkiden sonra test yaptım .Emin olmak için testim gittikçe senin testler gibi açıldı ve t kayboldu .
Çok sıkı takip ve vıcudunu iyi dinlemelisin.Rabbim kolaylık versin hepinize zor bir süreç inşallah meyveleri nasip olur hepinize
Canım peki biz kız eşimiz erkek dönemindeyse ya da tam tersi olursa neye bakılıyorDogum tarihini yaziyorsun ve hangi tarihe bakmak istedigini... cizgiler var fiziksel zihinsel ve duygusal. Erkek bebek icin fiziksel cizginin eksenin üstunde olmasi gerekir kiz icinse duygusal çizginin ustte olmasi.. her iki çizginin eksenin altinda olmasi kiz gunleri her iki cizginin ustte olmasi erkege ve kiza yatkin. Erkek bebek icin genelde sadece fiziksel (erkek) cizgisinin ustte oldugu gunler tercih edilir buda tabiki kesinligi olmayan belki bircok kişide tutmayan biseydir eminim ama ben şahsen kime baktıysam tuttu
Maşallah canım bebiş büyüyorYarın pik olabilir ağrı akıntı ne durumda.
Kadina bakiliyor cnm. Babayla pek ilgisi olmuyor aslindaCanım peki biz kız eşimiz erkek dönemindeyse ya da tam tersi olursa neye bakılıyor
Herseyin yolunda olmasina sevindim cnm. Insallah sıkıntılarını da cabuk atlatirsin.Canim ben cok girmiyorum girdigimde de genelde soyle bi okuyup cikiyorum. Bulantilarim felan oluyor o sorun degil de bir de cok carpintim oluyor. Insallah az kaldi. Sen nasilsin denemelere basladin mi?
Hee anladım canım. Bir de ben bi internet sitesinde denk gelmiştim onda da bioritm bakılıyordu. Ama hem anne hem babanın Doğum tarihi giriliyordu. Erkek ve kız dönemlerini gösteriyordu ama mesela geniş bi ölçek içinde. Yıllara yayılmış olarak. Ben öyle sandımKadina bakiliyor cnm. Babayla pek ilgisi olmuyor aslinda
Merhaba,31 aralık 1987 1 nisandan sonrasına nisan ayı için banada bakar mısınız?Herseyin yolunda olmasina sevindim cnm. Insallah sıkıntılarını da cabuk atlatirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?