- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.341
Gebelik testi mi kan testimi?12. Gün test yapsan aslında süper olur
Ayy sağol kuzum ya..inşallah ya..böyle brnim de içime doğuyo sonra kendimi bi frenliyom hop dur heveslenme diyorum öyle öyle kendimi telkin ede ede tutmaya çalışıyorum işteKız dua ediyorum sana inşallah hamilesindir bi an önce de bizede nasip olur
Amin canlarımm hepimiZin kalbindekini gerçek eylesin rabbimInsallah canim
Canım ben öyle yaptımOtururken diğer namazlar gibi ettahiyyatu Allah'ımdan salli barik ve Rabbena duaları okunuyo dimi birde bu yolladigin duayı telefondan bakıp okusak olur mu
Ne zaman kan vermeyi dusunyorsun adetine kaç gün kaldıAyy sağol kuzum ya..inşallah ya..böyle brnim de içime doğuyo sonra kendimi bi frenliyom hop dur heveslenme diyorum öyle öyle kendimi telkin ede ede tutmaya çalışıyorum işte
Insallah canimAyy hadi bakalım geri sayım başladı:) inşallah kalbine doğan gerçek olur
16 sı ilişki günüm 28 son adet tarihimdi kan hemen vermem ben önce gebelik testi yaparım kese oluşmadan gitmenin bir anlamı yok önce gebeliği öğrenip ardından bir hafta 10 gün sonra giderim kadın doğumaNe zaman kan vermeyi dusunyorsun adetine kaç gün kaldı
Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah cnm mutlu haberi bizimle paylasirsin16 sı ilişki günüm 28 son adet tarihimdi kan hemen vermem ben önce gebelik testi yaparım kese oluşmadan gitmenin bir anlamı yok önce gebeliği öğrenip ardından bir hafta 10 gün sonra giderim kadın doğuma
Tabiki paylaşıcam paylaşmaz mıyım hiç??Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah cnm mutlu haberi bizimle paylasirsin
Gebelik testi canım. Bu sayfanın geçmişinde gördüm genellikle erkek bebekler 12. Gün gebelik testinde çıkmışlardıGebelik testi mi kan testimi?
Maşallah kuzunaMaşallah canım bebiş büyüyor
Kesinleşdimi bebeğin cinsiyeti
Benim oğluş bugün 3 haftalık oldu
Zaman ne çabuk geçiyor
Normalde yarin olmam gerekiyor iki yum catlayinca neye gore adet olunuyo bilmiyorumBazı aylar oluyor demek ki seninde bu ay öyle oldu canım. Adetin başlamış olamaz ama demi?
Onu bende bilmiyorum canımNormalde yarin olmam gerekiyor iki yum catlayinca neye gore adet olunuyo bilmiyorum
Çok şükür canım çok sevindim adınaMaşallah kuzunarabbim anali babalı büyütmeyi nasip etsin. zaman su gibi gerçekten Allah in izniyle erkek dedi doktor
Canim ben denemelere ilk aralik ayinda baslamistim o zaman diyet felan yapmistim yumurtlama gununu ve bir sonraki gunu degerlendirmistim ama tutmadi. Sonraki ay Ocak ayinda hicbir sey yapmadim. Sadece ictigim su ayniydi hep alkali yani. bazen gun asiri bazen hergun iliski oldu. daha cinsiyet ogrenmeye gitmedim 4 nisanda gidicem insallah bakalim doktorum soylerse yazarim mutlaka.Herhangi bi yöntem denedinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?