Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
16 sı ilişki günüm 28 son adet tarihimdi kan hemen vermem ben önce gebelik testi yaparım kese oluşmadan gitmenin bir anlamı yok önce gebeliği öğrenip ardından bir hafta 10 gün sonra giderim kadın doğuma
Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah cnm mutlu haberi bizimle paylasirsin

Maşallah canım bebiş büyüyor
Kesinleşdimi bebeğin cinsiyeti

Benim oğluş bugün 3 haftalık oldu
Zaman ne çabuk geçiyor
Maşallah kuzuna rabbim anali babalı büyütmeyi nasip etsin.zaman su gibi gerçekten Allah in izniyle erkek dedi doktor

Sağol canlar hayırlısı artık gerçi artık ne deneme yapmak geliyo ınsanin içinden ne birşey yorucu sitresli hele hele benim gibi biri icin inşallah benim cabama kalmadan rabbim ol der olur herşey kısmet burda başta mirnaz olmak üzere sırayla güzel müjdeli haberler vermek nasip olur

Kızlar benim yılan hikayesine dönen bi yumurtlama hikayem oldu bu ay resmen.
Cumartesi 6 günlük perhizimi bozdum testim silikleştiği için. Çok emindim çünkü 3-4 saat hiç sıvı almadan yapmıştım. Bu arada grip ilacı kullandım o mu etkiledi bilmiyorum yoksa grip olmamın direkt kendisi mi etkilediyse testi gördünüz silinmişti.
Pazar günü akıntı ve yumurtalık ağrımdan şüphelenip tekrar test yaptım ve çift çizgi.
2 gündür de koyulaştı şuan pik halinde.
Ama gelgelelim perhiz şuan sadece 2 gün oldu.
Yorumlarınızı ve dualarınızı bekliyorum kızlar. Az önce yaptığım testi de ekliyorum

Eklentiler

• FFD44E87-1963-4D32-BE00-543680516D36.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 60
Maşallah kuzuna rabbim anali babalı büyütmeyi nasip etsin.zaman su gibi gerçekten Allah in izniyle erkek dedi doktor
Çok şükür canım çok sevindim adına
Ameliyat masasında senin içinde dua ettim canım
Rabbim sağlıcakla oğluna kavuşmayı nasip etsin inşallah

Zaman su gibi aktı inan
Dünyaya geldi büyüyor Allahın izniyle oğluşum

Herhangi bi yöntem denedinizmi
Canim ben denemelere ilk aralik ayinda baslamistim o zaman diyet felan yapmistim yumurtlama gununu ve bir sonraki gunu degerlendirmistim ama tutmadi. Sonraki ay Ocak ayinda hicbir sey yapmadim. Sadece ictigim su ayniydi hep alkali yani. bazen gun asiri bazen hergun iliski oldu. daha cinsiyet ogrenmeye gitmedim 4 nisanda gidicem insallah bakalim doktorum soylerse yazarim mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…