Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
3 nisana kadar ve
20 nisan-26 nisan arasi erkek gunleri.
Eglence amacıyla bakiliyor kesinlikle ciddiye almayin. Buda hurafelerden biri işte... S ssscan

Insallah hamilesindir canim
Zeynocum sen de biliyorsun işte hacet namazımı kıldım dualarımızı yaptık pikleri gördük sabahına açıldı test..kahve içirdim incir ceviz ilişkiden önce yedirdim eşime hareketlensin diye..ben elimden geleni uaptım şimdi dualara sarıldım rabbim bilir en iyisini hakkımdaa ve herkesin hakkkında hayırlısı..

Amin canim hepimizin hakkinda hayirlisi sanki hamile haberini alacakmisiz gibi doguyor icime

Kızlar hacet namazımı tam detayli anlatıemısıniz Nasıl niyet ediyorsunuz ben ayetel kürsüyü ezbere bilmiyorum bi sıkıntı olurmu K Khvekokusu20

12. Gün test yapsan aslında süper olur

Kızlar hacet namazımı tam detayli anlatıemısıniz Nasıl niyet ediyorsunuz ben ayetel kürsüyü ezbere bilmiyorum bi sıkıntı olurmu K Khvekokusu20 [/QU
Kızlar hacet namazımı tam detayli anlatıemısıniz Nasıl niyet ediyorsunuz ben ayetel kürsüyü ezbere bilmiyorum bi sıkıntı olurmu K Khvekokusu20
4 rekatlik olan var 12 rekatlik olan var 4 rekat olanin birinci rekatinda fatiha dan sonra 3 tane ayatel kursi okunuyor diğer 3 rekatta da fatihadan sonra 1er tane ihlas felak nas okunuyor

Niyet ettim Allah rizasi için hacet namazi kilmaya diye niyetini edersin namazi kildiktan sonra arapca duasi var onu okur duani yaparsın o duayi da atayim sana birazdan canim bir de 2 rekatlik hacet namazi var onu normal 2 rekat kiliyorsun fatihadan sonra istedigin sureyi okuyarak A Asell80

Otururken diğer namazlar gibi ettahiyyatu Allah'ımdan salli barik ve Rabbena duaları okunuyo dimi birde bu yolladigin duayı telefondan bakıp okusak olur mu

Otururken diğer namazlar gibi Emirhan caddesi cami meydanı sokak saygıdan apt no 1/a Profilo servis ettahiyyatu Allah'ımdan salli barik ve Rabbena duaları okunuyo dimi birde bu yolladigin duayı tedirginlik bakıp okusak olur mu
Kiz adres vermissin mesaj da anlamadim ne demek istediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…