- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.321
Cnm büyük kız kursa başladı baya yoğunum yazamadım kusura bakmayın. Arada bakıyorum bana yazan yoksa geri çıkıyorum.Black5angel arkadaşımız da pek yazmıyor artık
Canım sağol valla ben de gün sayıyorum ya..brkliyorum hayal kırıklığı olmasın diye günüm gelsin yapıcam test muhakkak paylaşıcam merak etme canım benimAz kaldı sana da test yaptığında mıtlaka yaz bize aklımdasın İnan canım
Insallah hamilesindir canimCanım sağol valla ben de gün sayıyorum ya..brkliyorum hayal kırıklığı olmasın diye günüm gelsin yapıcam test muhakkak paylaşıcam merak etme canım benim
Zeynocum sen de biliyorsun işte hacet namazımı kıldım dualarımızı yaptık pikleri gördük sabahına açıldı test..kahve içirdim incir ceviz ilişkiden önce yedirdim eşime hareketlensin diye..ben elimden geleni uaptım şimdi dualara sarıldım rabbim bilir en iyisini hakkımdaa ve herkesin hakkkında hayırlısı..Insallah hamilesindir canim
Amin canim hepimizin hakkinda hayirlisi sanki hamile haberini alacakmisiz gibi doguyor icimeZeynocum sen de biliyorsun işte hacet namazımı kıldım dualarımızı yaptık pikleri gördük sabahına açıldı test..kahve içirdim incir ceviz ilişkiden önce yedirdim eşime hareketlensin diye..ben elimden geleni uaptım şimdi dualara sarıldım rabbim bilir en iyisini hakkımdaa ve herkesin hakkkında hayırlısı..
Zeynocum sen de biliyorsun işte hacet namazımı kıldım dualarımızı yaptık pikleri gördük sabahına açıldı test..kahve içirdim incir ceviz ilişkiden önce yedirdim eşime hareketlensin diye..ben elimden geleni uaptım şimdi dualara sarıldım rabbim bilir en iyisini hakkımdaa ve herkesin hakkkında hayırlısı..
12. Gün test yapsan aslında süper olurZeynocum sen de biliyorsun işte hacet namazımı kıldım dualarımızı yaptık pikleri gördük sabahına açıldı test..kahve içirdim incir ceviz ilişkiden önce yedirdim eşime hareketlensin diye..ben elimden geleni uaptım şimdi dualara sarıldım rabbim bilir en iyisini hakkımdaa ve herkesin hakkkında hayırlısı..
Kızlar hacet namazımı tam detayli anlatıemısıniz Nasıl niyet ediyorsunuz ben ayetel kürsüyü ezbere bilmiyorum bi sıkıntı olurmu K Khvekokusu20 [/QU
4 rekatlik olan var 12 rekatlik olan var 4 rekat olanin birinci rekatinda fatiha dan sonra 3 tane ayatel kursi okunuyor diğer 3 rekatta da fatihadan sonra 1er tane ihlas felak nas okunuyorKızlar hacet namazımı tam detayli anlatıemısıniz Nasıl niyet ediyorsunuz ben ayetel kürsüyü ezbere bilmiyorum bi sıkıntı olurmu K Khvekokusu20
Otururken diğer namazlar gibi ettahiyyatu Allah'ımdan salli barik ve Rabbena duaları okunuyo dimi birde bu yolladigin duayı telefondan bakıp okusak olur mu
Başarılarının devamını dilerim kızına Cnm AllAh kolaylık versin inşallahCnm büyük kız kursa başladı baya yoğunum yazamadım kusura bakmayın. Arada bakıyorum bana yazan yoksa geri çıkıyorum.
Kız dua ediyorum sana inşallah hamilesindir bi an önce de bizede nasip olurCanım sağol valla ben de gün sayıyorum ya..brkliyorum hayal kırıklığı olmasın diye günüm gelsin yapıcam test muhakkak paylaşıcam merak etme canım benim
Kiz adres vermissin mesaj da anlamadim ne demek istediğiniOtururken diğer namazlar gibi Emirhan caddesi cami meydanı sokak saygıdan apt no 1/a Profilo servis ettahiyyatu Allah'ımdan salli barik ve Rabbena duaları okunuyo dimi birde bu yolladigin duayı tedirginlik bakıp okusak olur mu
Kız bnmde aynen icime öyle doğuyor hayırlı olsun inşallahAmin canim hepimizin hakkinda hayirlisi sanki hamile haberini alacakmisiz gibi doguyor icime
Insallah canimKız bnmde aynen icime öyle doğuyor hayırlı olsun inşallah
Goremedim canimDüzelttim cm'n telefonum bozuldu tekrar okurmusun@zeynoc17
Ayy hadi bakalım geri sayım başladı:) inşallah kalbine doğan gerçek olurAmin canim hepimizin hakkinda hayirlisi sanki hamile haberini alacakmisiz gibi doguyor icime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?