Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bugün 11. Gün ilişki olalı erken mi ondan mı çıkmadı..kızımda da adetim gecikmişti öyle belli olmuştu..ama yumurtlamadan önce hamile kaldığımı düşünüyorum..moralim çok bozuldu ya

Selam kızlar yazmasam da sık sık okuyorum sizi. Sizlerle mutlu oluyorum gerçekten. Miraa35 canım yanlış hatırlamıyorsam sevevenim de test yapmıştı çıkmamıştı diye hatırlıyorum ben ümidini kesme. Bizim bir tanıdık vardı 4 kez hamile kaldı kız oldu şuan 4 kızı oldu. Başka bir tanıdık ikiz oğulları vardı yine oğlu oldu. Bazen biz ne yapsak kaderin önüne geçemiyoruz. Bugün başıma gelen şey beni çok üzdü otobüsteyim büyük kızı göze götürüyorum diğerleri de yanımda bırakacak kimse olmadığı için. Arkamda oturan amca hanımına diyor ki bak 3 çocuk 3 de kız böyle yüz ifadesini görmeliydiniz aşağılar gibi bakıyordu için acıdı baksan sanırsın ki Allah a inanan insan ama o cümlesinden sonra bilmiyorum çok üzüldüm hanımı ne güzel falan diye toparlamaya çalıştı ama kırılan kalp kırılmıştı. Ben kızlarını çok seviyorum ve onlarla gezerken onurla geziyorum kimse bunu bozamaz

Arkadaşim ben iki kizim oldugu halde anne ve yaninda olan genc kizlarini görunce içim açiliyor benimde kizlarim buyusun bianonce diyorum bence cok havali görünuyoruz. Cahil insanlarin laflari etkilemesin bizi.

Arkadaşim ben iki kizim oldugu halde anne ve yaninda olan genc kizlarini görunce içim açiliyor benimde kizlarim buyusun bianonce diyorum bence cok havali görünuyoruz. Cahil insanlarin laflari etkilemesin bizi.

İlerde havan ayrı oluyor kızz boşver sen milleti,
Boşverrr
Benimde 3 kızım var şuan onlarla arkadaş gibi olduk büyük Kızım 19 yaşına gircek .
Hatta bazen anne kız olduğumuza inanmıyorlar.buda ayrı bi hava veriyor.

Canım kız evlat hayırlıdır arkamda dağ gibi dururlar hele bi büyüsün ler gör o zaman asıl böyle gözle acıyarak bakan lara ben acıyorum belki de kızı yok kıskanıyo r olabilir allahım böylesine akı fikir versin

Moralini bozma canım
Onca örnek var çevremizde, çok gördük oğlum oldu diye böbürlenipde, o oğlan büyüyünce neler yaptığını anne babalara.
Rabbim hayırlısını versin kız erkek fark etmez
2 kızım var, Allahım eksikliklerini göstermesin
Şimdiden 2 side bana çok yardımcı

Başları göğe erio sanki oğlan doğurunca
Banada neler neler demişlerdi
Kaynana: erkek çocuğu düşman anahtarı diye eltiye benim yanımda bebeğin altını açtırıodu

Dengesiz kendini bilmezler bitmez malasef
Allaha havale etmek en iyisi

Rabbim hayırlı damatlar nasip etsin kızlarımıza
İyi bir damat, kazanılmış erkek evladı diye okumuşdum

Perhiz 2 gün çok güzel canım hafif açılma gördüğün gibi kaçırma dene mutlaka rabbim rast getirsin.

Maşallah maşallahh❤ Allah razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…