- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.361
Benim de bu konuda hiç bilgim yok canım ya @CeymiceynNormalde yarin olmam gerekiyor iki yum catlayinca neye gore adet olunuyo bilmiyorum
Umutsuzluğa kapılma Cnm adetin geçmesini bekle ıstersenKızlar merhaba..Dayanamadım miratech erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı..testte hata yoktur sanırım..Sonuçta erken gebelik testi açıklamada 6-15 gün öncesi haber verir diyor..sanırım hamiş değilim kızlar @CikooGecemavisim , SEVECENIM K Khvekokusu20
Ya erken gebelik testi sonuçta ..ne bilim böyle yıkılmış gibiyimUmutsuzluğa kapılma Cnm adetin geçmesini bekle ıstersen
canim daha belli olmaz benceKızlar merhaba..Dayanamadım miratech erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı..testte hata yoktur sanırım..Sonuçta erken gebelik testi açıklamada 6-15 gün öncesi haber verir diyor..sanırım hamiş değilim kızlar @CikooGecemavisim , SEVECENIM K Khvekokusu20
Öyle mi deersinC
canim daha belli olmaz bence
Bu ne acele cnm hemen yıkılmak yok azcık sabret bakalım biraz zaman geçsin ins adet olmassin da burda hamis haberini alırızYa erken gebelik testi sonuçta ..ne bilim böyle yıkılmış gibiyim
Canim oyledir Insallah bat bi gelsin bakalim azcik sabir dua edelimÖyle mi deersin
Vall kasıklarım ağrıyor bugün..kesin adet olcamBu ne acele cnm hemen yıkılmak yok azcık sabret bakalım biraz zaman geçsin ins adet olmassin da burda hamis haberini alırız
O marka hep yanlis sonuc veriyor. Adet gununu bekle canim. Hayirlisi olsunMiraa35
İnşallah canım ya..desteğiniz için sağolun kızlarr hepinizi öpüyorumCanim oyledir Insallah bat bi gelsin bakalim azcik sabir dua edelim
Arkadaşim ben iki kizim oldugu halde anne ve yaninda olan genc kizlarini görunce içim açiliyor benimde kizlarim buyusun bianonce diyorum bence cok havali görünuyoruz. Cahil insanlarin laflari etkilemesin bizi.Selam kızlar yazmasam da sık sık okuyorum sizi. Sizlerle mutlu oluyorum gerçekten.Miraa35 canım yanlış hatırlamıyorsam sevevenim de test yapmıştı çıkmamıştı diye hatırlıyorum ben ümidini kesme. Bizim bir tanıdık vardı 4 kez hamile kaldı kız oldu şuan 4 kızı oldu. Başka bir tanıdık ikiz oğulları vardı yine oğlu oldu. Bazen biz ne yapsak kaderin önüne geçemiyoruz. Bugün başıma gelen şey beni çok üzdü otobüsteyim büyük kızı göze götürüyorum diğerleri de yanımda bırakacak kimse olmadığı için. Arkamda oturan amca hanımına diyor ki bak 3 çocuk 3 de kız böyle yüz ifadesini görmeliydiniz aşağılar gibi bakıyordu için acıdı baksan sanırsın ki Allah a inanan insan ama o cümlesinden sonra bilmiyorum çok üzüldüm hanımı ne güzel falan diye toparlamaya çalıştı ama kırılan kalp kırılmıştı. Ben kızlarını çok seviyorum ve onlarla gezerken onurla geziyorum kimse bunu bozamaz
Arkadaşim ben iki kizim oldugu halde anne ve yaninda olan genc kizlarini görunce içim açiliyor benimde kizlarim buyusun bianonce diyorum bence cok havali görünuyoruz. Cahil insanlarin laflari etkilemesin bizi.
Selam kızlar yazmasam da sık sık okuyorum sizi. Sizlerle mutlu oluyorum gerçekten.Miraa35 canım yanlış hatırlamıyorsam sevevenim de test yapmıştı çıkmamıştı diye hatırlıyorum ben ümidini kesme. Bizim bir tanıdık vardı 4 kez hamile kaldı kız oldu şuan 4 kızı oldu. Başka bir tanıdık ikiz oğulları vardı yine oğlu oldu. Bazen biz ne yapsak kaderin önüne geçemiyoruz. Bugün başıma gelen şey beni çok üzdü otobüsteyim büyük kızı göze götürüyorum diğerleri de yanımda bırakacak kimse olmadığı için. Arkamda oturan amca hanımına diyor ki bak 3 çocuk 3 de kız böyle yüz ifadesini görmeliydiniz aşağılar gibi bakıyordu için acıdı baksan sanırsın ki Allah a inanan insan ama o cümlesinden sonra bilmiyorum çok üzüldüm hanımı ne güzel falan diye toparlamaya çalıştı ama kırılan kalp kırılmıştı. Ben kızlarını çok seviyorum ve onlarla gezerken onurla geziyorum kimse bunu bozamaz
BoşverrrSelam kızlar yazmasam da sık sık okuyorum sizi. Sizlerle mutlu oluyorum gerçekten.Miraa35 canım yanlış hatırlamıyorsam sevevenim de test yapmıştı çıkmamıştı diye hatırlıyorum ben ümidini kesme. Bizim bir tanıdık vardı 4 kez hamile kaldı kız oldu şuan 4 kızı oldu. Başka bir tanıdık ikiz oğulları vardı yine oğlu oldu. Bazen biz ne yapsak kaderin önüne geçemiyoruz. Bugün başıma gelen şey beni çok üzdü otobüsteyim büyük kızı göze götürüyorum diğerleri de yanımda bırakacak kimse olmadığı için. Arkamda oturan amca hanımına diyor ki bak 3 çocuk 3 de kız böyle yüz ifadesini görmeliydiniz aşağılar gibi bakıyordu için acıdı baksan sanırsın ki Allah a inanan insan ama o cümlesinden sonra bilmiyorum çok üzüldüm hanımı ne güzel falan diye toparlamaya çalıştı ama kırılan kalp kırılmıştı. Ben kızlarını çok seviyorum ve onlarla gezerken onurla geziyorum kimse bunu bozamaz
Canım kız evlat hayırlıdır arkamda dağ gibi dururlar hele bi büyüsün ler gör o zaman asıl böyle gözle acıyarak bakan lara ben acıyorum belki de kızı yok kıskanıyo r olabilir allahım böylesine akı fikir versinSelam kızlar yazmasam da sık sık okuyorum sizi. Sizlerle mutlu oluyorum gerçekten.Miraa35 canım yanlış hatırlamıyorsam sevevenim de test yapmıştı çıkmamıştı diye hatırlıyorum ben ümidini kesme. Bizim bir tanıdık vardı 4 kez hamile kaldı kız oldu şuan 4 kızı oldu. Başka bir tanıdık ikiz oğulları vardı yine oğlu oldu. Bazen biz ne yapsak kaderin önüne geçemiyoruz. Bugün başıma gelen şey beni çok üzdü otobüsteyim büyük kızı göze götürüyorum diğerleri de yanımda bırakacak kimse olmadığı için. Arkamda oturan amca hanımına diyor ki bak 3 çocuk 3 de kız böyle yüz ifadesini görmeliydiniz aşağılar gibi bakıyordu için acıdı baksan sanırsın ki Allah a inanan insan ama o cümlesinden sonra bilmiyorum çok üzüldüm hanımı ne güzel falan diye toparlamaya çalıştı ama kırılan kalp kırılmıştı. Ben kızlarını çok seviyorum ve onlarla gezerken onurla geziyorum kimse bunu bozamaz
Selam kızlar yazmasam da sık sık okuyorum sizi. Sizlerle mutlu oluyorum gerçekten.Miraa35 canım yanlış hatırlamıyorsam sevevenim de test yapmıştı çıkmamıştı diye hatırlıyorum ben ümidini kesme. Bizim bir tanıdık vardı 4 kez hamile kaldı kız oldu şuan 4 kızı oldu. Başka bir tanıdık ikiz oğulları vardı yine oğlu oldu. Bazen biz ne yapsak kaderin önüne geçemiyoruz. Bugün başıma gelen şey beni çok üzdü otobüsteyim büyük kızı göze götürüyorum diğerleri de yanımda bırakacak kimse olmadığı için. Arkamda oturan amca hanımına diyor ki bak 3 çocuk 3 de kız böyle yüz ifadesini görmeliydiniz aşağılar gibi bakıyordu için acıdı baksan sanırsın ki Allah a inanan insan ama o cümlesinden sonra bilmiyorum çok üzüldüm hanımı ne güzel falan diye toparlamaya çalıştı ama kırılan kalp kırılmıştı. Ben kızlarını çok seviyorum ve onlarla gezerken onurla geziyorum kimse bunu bozamaz
Perhiz 2 gün çok güzel canım hafif açılma gördüğün gibi kaçırma dene mutlaka rabbim rast getirsin.Kızlar benim yılan hikayesine dönen bi yumurtlama hikayem oldu bu ay resmen.
Cumartesi 6 günlük perhizimi bozdum testim silikleştiği için. Çok emindim çünkü 3-4 saat hiç sıvı almadan yapmıştım. Bu arada grip ilacı kullandım o mu etkiledi bilmiyorum yoksa grip olmamın direkt kendisi mi etkilediyse testi gördünüz silinmişti.
Pazar günü akıntı ve yumurtalık ağrımdan şüphelenip tekrar test yaptım ve çift çizgi.
2 gündür de koyulaştı şuan pik halinde.
Ama gelgelelim perhiz şuan sadece 2 gün oldu.
Yorumlarınızı ve dualarınızı bekliyorum kızlar. Az önce yaptığım testi de ekliyorum
Maşallah maşallahh❤ Allah razı olsun canım benimÇok şükür canım çok sevindim adına
Ameliyat masasında senin içinde dua ettim canım
Rabbim sağlıcakla oğluna kavuşmayı nasip etsin inşallah
Zaman su gibi aktı inan
Dünyaya geldi büyüyor Allahın izniyle oğluşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?