Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ben yumurtlamayi kaciricam diye çok korkuyorum çünkü ilacim dün akşam bitti ve cumartesi kontrolüm var bu aradaki 3 gunde ya yumurta cat olursa nette okudum klomen bittikten 2yada 5 gün içinde cat oluyomus bnmde suan sol kasigimda çok kötü bır ağrı var yumurta büyüyor mu yoksa catmi olacak bilmiyorum çok tedirtedirginim bu sabah ıki tane havuchavuç yedim akintimda çok az

Kızlar valla sizden kimseden ses seda çıkmıyor cumartesi çok geç gibime geliyor doktorumuda instagramdan mesaj attım oda gormedi mesajimu daha ayy ben hiç böyle bır ağrı görmedim özellikle tek taraflı ve sol kasigimda

Catlamaya çok yakın şeffaf uzayan yumurta akı gibi akıntı gelir.catlamadan sonra şeffaf beyaz karışık yine sumuksu kıvamda ama miktarı azalıyor giderek ve beyaz purtuklu hale geliyor beyazken sakin birliktelik olmasın ortam asidiklesiyot

Kuzum ya yumurtlama oluyor olabilir.Ama akintim az diyorsun kararsız kaldim şeffaf renk mi.yumurtlama öncesi ateşte yükselir çünkü.
Ya dün dedim size biraz şeffaf renkte akıntım oldu diye sen yumurtlama öncesi o gelir demiştin sana daha var dedin akıntım bugün gündüz vardı beyaz ve katiydi

Ya dün dedim size biraz şeffaf renkte akıntım oldu diye sen yumurtlama öncesi o gelir demiştin sana daha var dedin akıntım bugün gündüz vardı beyaz ve katiydi
Seffaftan sonra beyazı gorduysen catlamistir demek.su an beyazsa birliktelik olmasın derim.

Seffaftan sonra beyazı gorduysen catlamistir demek.su an beyazsa birliktelik olmasın derim.
Peki cnm bu ağrı neyin nesi şimdi başladı ve gidip geliyor resmen bıçak saplanir gibi arada bır terleme geliyor sonra gidiyor buna göre cat olmusmu diyosun cattan sonrada tutma şansı yokmu

Nasil yani canim biraz daha açıklayabilir misin
Canim ben bi kaç ay takip yaptım.diyey yaptım. Cinsel perhiz kahve soğuk duş vs herseyi yaptım. Yalnız deneme yaptığımda testim bitti en son baya koyuydu 12 saate çatlar dedim akintim da bitmişti deneme oldu meğer geç catlamis o ay. Tekrar test alıp bakmaliydim ama olsun kızım oldu şimdi bakmalara doyamadigim cennet kokum oldu.

AllAh bağışlasın

Peki cnm bu ağrı neyin nesi şimdi başladı ve gidip geliyor resmen bıçak saplanir gibi arada bır terleme geliyor sonra gidiyor buna göre cat olmusmu diyosun cattan sonrada tutma şansı yokmu
Akıntı ağrı ve ates belirtine göre tahmini yumurtlama oldu diye düşünüyorum.çünkü akıntı şeffaf renkten beyaza döndü diyorsun.ağrı dediğimiz olayda yumurta çatlarken etrafındaki serbest sıvı pelvik alan dediğimiz kasik boşluğuna dökülüyor ve ağrı sancı yapabiliyor.Sen şimdi akıntı beyaz renk dediğin için erkek bebek açısından riskli canım çünkü ortam asidiklesiyor ve spermler bu akıntıya hem dayanamiyorlar hemde ilerleyemiyorlar.

Peki cnm ağrım çok var akintiyi doğru düzgün takip etmedim suan bile ateş basyir ve ayaklarım buz gibi buna göre birliktelik olmasinmi diyosun

Peki cnm ağrım çok var akintiyi doğru düzgün takip etmedim suan bile ateş basyir ve ayaklarım buz gibi buna göre birliktelik olmasinmi diyosun
Akıntı ni takip et beyazsa olmasın kesinlikle.belkide yymirtan hızlı geliştiği içinde ağrı olabilir bol su iç.bide bazen klomen kist te yapabiliyor onunda ağrısı olabilir.en güzeli akıntı takibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…