- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.461
Bol dı iç canım demekki çok su içmiyorsunC
Canim bende kuruyum ya cok islak sayilmam bu kafami karistiriyor benim de millet.günlük ped bile.kullaniyormus bu akinti icin ama benim birak pedi camasirim bile islanmaz
Catlamaya çok yakın şeffaf uzayan yumurta akı gibi akıntı gelir.catlamadan sonra şeffaf beyaz karışık yine sumuksu kıvamda ama miktarı azalıyor giderek ve beyaz purtuklu hale geliyor beyazken sakin birliktelik olmasın ortam asidiklesiyotKizlar uzayan seffaf yumurta aki seklindeki akinti mi catladiktan sonraki akinti oluyor. Yoksa beyaz parca parca gibi olan akinti mi yoksa yine uzayan ama seffaf değil de beyaz olan akinti mikafamda deli sorular
@SEVECENIM@Gecemavisim @Elifemm-- ve bilgisi olan diğer kizlar hepinizden cevap bekliyorum
Canım yumurtlama oluyordur belki akıntı varmıKızlar bıçak saplaniyor kasiklarima sanki çok kotuyum
Fazla yok gunduz biraz vardi akintim Cnm ağrım çok vardı şimdi biraz ıyi oldumCanım yumurtlama oluyordur belki akıntı varmı
Fazla akıntı yoksa yarınki ağrı akıntı dyrumunu bekle derim bol şu iç.Fazla yok gunduz biraz vardi akintim Cnm ağrım çok vardı şimdi biraz ıyi oldum
Kuzum ya yumurtlama oluyor olabilir.Ama akintim az diyorsun kararsız kaldim şeffaf renk mi.yumurtlama öncesi ateşte yükselir çünkü.Elifemm- cnmagriyla beraber sıcak basıyor beni böyle bi an terliyor gibi oluyorum sonra düzeliyor
Sıcak basıyor bu da yumurtamaya işaret dimi cnmFazla akıntı yoksa yarınki ağrı akıntı dyrumunu bekle derim bol şu iç.
Ya dün dedim size biraz şeffaf renkte akıntım oldu diye sen yumurtlama öncesi o gelir demiştin sana daha var dedin akıntım bugün gündüz vardı beyaz ve katiydiKuzum ya yumurtlama oluyor olabilir.Ama akintim az diyorsun kararsız kaldim şeffaf renk mi.yumurtlama öncesi ateşte yükselir çünkü.
Seffaftan sonra beyazı gorduysen catlamistir demek.su an beyazsa birliktelik olmasın derim.Ya dün dedim size biraz şeffaf renkte akıntım oldu diye sen yumurtlama öncesi o gelir demiştin sana daha var dedin akıntım bugün gündüz vardı beyaz ve katiydi
Peki cnm bu ağrı neyin nesi şimdi başladı ve gidip geliyor resmen bıçak saplanir gibi arada bır terleme geliyor sonra gidiyor buna göre cat olmusmu diyosun cattan sonrada tutma şansı yokmuSeffaftan sonra beyazı gorduysen catlamistir demek.su an beyazsa birliktelik olmasın derim.
Canim ben bi kaç ay takip yaptım.diyey yaptım. Cinsel perhiz kahve soğuk duş vs herseyi yaptım. Yalnız deneme yaptığımda testim bitti en son baya koyuydu 12 saate çatlar dedim akintim da bitmişti deneme oldu meğer geç catlamis o ay. Tekrar test alıp bakmaliydim ama olsun kızım oldu şimdi bakmalara doyamadigim cennet kokum oldu.Nasil yani canim biraz daha açıklayabilir misin
AllAh bağışlasınCanim ben bi kaç ay takip yaptım.diyey yaptım. Cinsel perhiz kahve soğuk duş vs herseyi yaptım. Yalnız deneme yaptığımda testim bitti en son baya koyuydu 12 saate çatlar dedim akintim da bitmişti deneme oldu meğer geç catlamis o ay. Tekrar test alıp bakmaliydim ama olsun kızım oldu şimdi bakmalara doyamadigim cennet kokum oldu.
Akıntı ağrı ve ates belirtine göre tahmini yumurtlama oldu diye düşünüyorum.çünkü akıntı şeffaf renkten beyaza döndü diyorsun.ağrı dediğimiz olayda yumurta çatlarken etrafındaki serbest sıvı pelvik alan dediğimiz kasik boşluğuna dökülüyor ve ağrı sancı yapabiliyor.Sen şimdi akıntı beyaz renk dediğin için erkek bebek açısından riskli canım çünkü ortam asidiklesiyor ve spermler bu akıntıya hem dayanamiyorlar hemde ilerleyemiyorlar.Peki cnm bu ağrı neyin nesi şimdi başladı ve gidip geliyor resmen bıçak saplanir gibi arada bır terleme geliyor sonra gidiyor buna göre cat olmusmu diyosun cattan sonrada tutma şansı yokmu
Peki cnm ağrım çok var akintiyi doğru düzgün takip etmedim suan bile ateş basyir ve ayaklarım buz gibi buna göre birliktelik olmasinmi diyosunAkıntı ve ağrı ve ates belirtine göre tahmini yumurtlama oldu diye düşünüyorum.çünkü akıntı şeffaf renkten beyaza döndü diyorsun.ağrı dediğimiz olayda yumurta çatlarken etrafındaki serbest sıvı pelvik alan dediğimiz kasik boşluğuna dökülüyor ve ağrı sancı yapabiliyor.Sen şimdi akıntı beyaz renk dediğin için erkek bebek açısından riskli canım çünkü ortam asidiklesiyor ve spermler bu akıntıya hem dayanamiyorlar hemde ilerleyemiyorlar.
Sağol canımAllAh bağışlasın
Akıntı ni takip et beyazsa olmasın kesinlikle.belkide yymirtan hızlı geliştiği içinde ağrı olabilir bol su iç.bide bazen klomen kist te yapabiliyor onunda ağrısı olabilir.en güzeli akıntı takibi.Peki cnm ağrım çok var akintiyi doğru düzgün takip etmedim suan bile ateş basyir ve ayaklarım buz gibi buna göre birliktelik olmasinmi diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?