Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım mrb arkadaşının verdiği bilgileri okudum peki kendisi oğluna gebe kalmak için mi uygulamış
Evet her seyi denedim diyor bu ovulasyon testi siliklesince. Tek iliski diyor alkali suyla teharet. Esine soguk dus ve kahve uygulamis ama 3. Kiz bebegim diyor hatta morali cok bozulmus..sanki yumurtalama saatinda bir hata olabilir bence ben zaten o testlere guvenmiyorun.. En iyisi doktor takibi ve klomen arti catlatma ignesi ile tam saati tutturulabilr diye dusunuyorum..yan yollar ben ce bir kadin dogumcuya cikiyor..

Hiç canını sıkma catlamadan mutlaka yeniden birliktelik olsun sperm sayısını arttırmış olursun en azından herşey nasip kısmet,sen rabbim e birak

Merak ediyorum kızınıza kız Bebişim var derken oğlunuz için neden birtanem meleğim diye ayrım yapıyorsunuz ? Birde Allah hem kız hem erkek evlat nasip etti şükürler olsun diyeceğinize Allah erkek nasip etti diyorsunuz sadece erkek evlat lütfmuş gibi .gelecekte ne olacağını bilemezsiniz bi bakmışsınız o çok sevdiğiniz oğlunuz meleğiniz herşeyiniz sizi terkedip bırakırken kızınız sahip çıkar bakar

Dularimiz kendi cinsimizden olani degersiz girdugumuzden dolayi karsi cinsten bir evlat sahibi istemek olmamali.. Hem bu Allahin da gucune gider..dualrimiz sadece degisik meyve ninde tadina bakmak, eger iki oglumuz olsaydi kiz evlat icin arayis icinde olmak olmali.. Evladin kizi erkegi deil hayirli si hayirsizi olur bu da kendilerini buyuduklerinde gosterecektir..
Unutmayin Efendimiz(s.a.v) benim soyum kizlardan yuruyecek derken onun bubsozu uzerine biz kizlarimizi 2. Sinif mi gorelim kaldiki kizlarimizla ayni cinsteniz..hayirli cumalar..

Canım ben diğer arkadaşını dedim oğlu olmuş ya

Yok cnm orkadasi bilmiyorum geriye dogru donup ok umak lazim ama denk geldiklerimi (oglu olupta yontem paylasan) buraya tekrar alinti yaparim

Canım ingiliz karbonatını arkadaş nsl kullanmış bide ilişkisi tam ne zaman olmuş sorsan olurmu cnm
Surahiye bir poset dokuyormus dolduruyordum gidip gelip iciyordum dedi..zaten bu su kansere de etkisi buyukmus yani koruyormus.. Yumurtalamanin ertesi gunu birliltelik yasamis.. Bunun disinda bir sey yapmamis a birde kocasina perhiz yaptirmis 1 hafta.. Ama ilk bebegiydi bu arada ve son 40 yasinda ve daha yapamayi dusunmuyor.kendisi biyolog yani konu itibari ile haşir neşir..

Canım yaşından dolayı fazla geç kalma kızında büyümüş maşallah
Cevremde bu yaslar da bebek sahibi olan cok var saglik acsindan korkuyorum sonucta bazi genetik riskler artiyor yas itibari ile ama kucuge de kiyamiyorum ilgim azalir diye korkuyorum bir de deneyeceksem yazin denemek istiyorum nasip se cunku bir doktorun makalesinde okudum y spermler yaz aylarinda daha da hizlaniyormus(artik nasil hararet yapiyorsa)

Bu arada kadin dogum da hemsirelik stajini yapan bir tanidigim erkek bebek icin. Baba keciboynuzu yemeli demisti kendisi aslinda akraba, dedikodu olmasin diye sormak da istemem..

Can'ım test silikleşince tekrar birliktelik olsun sen sanırım testlerin azızligine uğradın testlerin bazıları ortalarında ciGi geçtiği icin beyaz oluyo açılmış die yanlış anlaşılma olmuş umarım herşey gönlünce olur nurecrin

Merhaba benim fikrim eğer testte çift çizgiyi yakaladıysan ve ağrıdan gece catlayacağını hissediyorsan bence deneme olmalı test silikleşince ortam bazik oluyormuş ve yler ölüyormuş bence testin silikleşmesini beklememek gerekiyor..

Sanirim bu testi yorumlamayi bilmek en onemlisi..ben bir kere deniyeyim dedim 2. Kizima hamile kalmadan once ama testten pek bir sey anlamadim.. Bir sonraki ay da hic onemsemeden ovulasyona bakmadan hamile kaldim..

Kızlar alakalı su ile pH 8 olan su aynı mı mesela ben 2.3 aydır pH 8 olan hayat suyu içiyorum iyi mi yoksa İngiliz karbonatlı su daha iyi mi olur sizce Gecemavisim @Elifemm-
Izninizle ben cevaplayayim ben hazir sularabhic bir zaman guvenmiyorum ph i yuksek su bulmak zormus cunku.. En iyisi ingiliz karbonatli su gibi yine sizz bilirsiniz.. Ph 7 in ustuyse evet bazik oluyor..

Kızlar alakalı su ile pH 8 olan su aynı mı mesela ben 2.3 aydır pH 8 olan hayat suyu içiyorum iyi mi yoksa İngiliz karbonatlı su daha iyi mi olur sizce Gecemavisim @Elifemm-
ben saka suyun icinede koyup iciyordum. Ama şunu ögrendimki artik havalarda isiniyor plastik sise damacana içinde bekleyen suların mikrop orani cok cok fazla gözümlede gördum ölçüm yaptilar O yuzden aritici suyunun icine koyup içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…