- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.921
Öncesinde korunmasız oldu mu yoksa bu gece ilk deneme mi ol ucak.Olabilir cnm çünkü doktorun dediğine göre bu gece çarşamba ve cuma günü de ilişki olması gerekiyor
20 21 nde yine akıntım vardı ve çok ağrım oldu ama ben 23ündeki ilişki de kaldığımı düşünüyorum çünkü bugunki testin böyle çıktı
eğer 20sinde kalsaydım daha koyu çıkardı sanki
23unde de ilişki oldumu20 21 nde yine akıntım vardı ve çok ağrım oldu ama ben 23ündeki ilişki de kaldığımı düşünüyorum çünkü bugunki testin böyle çıktı
eğer 20sinde kalsaydım daha koyu çıkardı sanki
evet 20 ve 23 adet günü23unde de ilişki oldumu
Anladım canım yumurta catladiktan sonra akıntının yoğunluğu ve ağrısı azalır.bahsettigine göre yumurtlama günü ilişki olmuş yumurta atılmadan önce yetistiyse y tutma olasılığı yüksek ama cattan sonra ilişki olduysa önceki birliktelikten olan spermler dollemis olabilir.rabbim gönlüne göre versin ınş.evet 20 ve 23 adet günü
takvim 18 mart 21 mart tarih
çok teşekkür ederim rabbim sağlıklı versin kız olursa da araları az kızıma ömürlük arakadaş olunur yine çok.mutlu olurum insan onuda tatmak istiyor mevlam neyi layık gördüyse baş üstüneAnladım canım yumurta catladiktan sonra akıntının yoğunluğu ve ağrısı azalır.bahsettigine göre yumurtlama günü ilişki olmuş yumurta atılmadan önce yetistiyse y tutma olasılığı yüksek ama cattan sonra ilişki olduysa önceki birliktelikten olan spermler dollemis olabilir.rabbim gönlüne göre versin ınş.
Canim ali İmran 38. Ayet Hz. Zekeriyya nin duası dir. Bu kağıttan yazan o ayet değil. Bende çok okudum bu ayet leri gerçekten çok dua ettim ama hayırlısı kizimin olmasıymış demekkiAli imran 38. Ayetidir.Bu ayeti ben her sabah namazından sonra Yusuf süresinden istediğim kadar okuyordum.Belli bir süreden sonra ezberliyorsun .
Ama sabah namazından sonra kıbleye doğru içtenlikle oku ben duaların tevekkülün çok hayrını gördüm .4 aya yakın bu ayeti okudum hiç bıkmadan sadece o değil tabiki
Cnm zaten adetimin beşinci günü klomen içmeye başladım 10.günü adetimde bitti klomende biti 2gun girdi araya doktora sordum instagramdan ilişki serbest dedi perşembe gecesi ilişki oldu korunmasızdi cumartesi kontrole gittiğimde doktor bu geceyi de değerlendirin 2 tane yumurtan gelişmiş dedi 2 4 6nisana kadar korunmasız olsun sonrasi serbest dedi ama farketimki sık ilişki önermiş doktorumÖncesinde korunmasız oldu mu yoksa bu gece ilk deneme mi ol ucak.
Sabah namazında sonra 100. Defa fikir çekiyordum.Yusuf süresi ,Muhammed süresi,Ali imran 38. Ayetini okuyordumCanim baska neler okudun bende okuyorum yusuf suresi Ali imran 38. Ayet
Evet canım şimdi net olarak okudum o değilmiş.Canim ali İmran 38. Ayet Hz. Zekeriyya nin duası dir. Bu kağıttan yazan o ayet değil. Bende çok okudum bu ayet leri gerçekten çok dua ettim ama hayırlısı kizimin olmasıymış demekki
Canım duaları yazdım arkadaşa sende not al istersenBaska bildiklerinizi bizimle paylasirsaniz cok seviniriz..simdiden Allah razi olsun..yani nerdeyse tarifi olsa tarif isteyecegiz..hayirlisi Allahtan herseyi yapip tevekkul etmekteyiz..
Cok tesekkur ederim cnm..Canım duaları yazdım arkadaşa sende not al istersen
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
İki meyveden tatmak her annenin en doğal istekleridir .
Okudukca pratiklesirsin canimKızlar ya Yusuf süresi çok zor bir süre ben ancak. 1 saatte bitirebiliyorum siz Nasıl bu kadar çabuk okuyabiliyorsunuz
Adet bitimi genelde kız olma olasılığı en yüksek bir durum oğlana hamile kalanların ben şanslı ve Allah tarafından kısmeti olduklarını düşünüyorum çünkü o sırada yumurta olacakta birliktelik olunası dölleyınce vücut alkali mi bazikmi adet bitimi çok bilmiyorum ama hadi bazik olup Y sperminin dayanabilip bulunan yumurtayı döllemesi çok şans bir durum zatenAlakası yok tamamen vücutla ilgili ben adet bitiminde gebe kaldım kızım oluyor
Canım aslında ben kuranı da çok zor okuyabilsiğim için yusuf Suresi de ayrı bir zor olduğundan çok geç okuyorum artık bu ay bir bakacağım ne durumdayım diğer aya inşallah 7 gün boyunca her gün bir tanesini okumaya çalışacağımOkudukca pratiklesirsin canim
Ben hertürlü varım da arkadaşlar tam bitirmedikleri için karişiyor sonuna kadar okuyabilip kendine güvenenler tamam demeli ki bu sefer kaeişmamalı benceKizlar var misiniz yeniden toplu bir salati tefriciye hatmi yapalm liste yapip sayiyi bolelim 1 hafta 10 gün suresi olsun tek bir sefer de herkese toplu okuyalım mubarek 3 aylarda @Mirnaz85 A Asell80 B Beybipattis N naznaz16 D Dil-Berkpirlanta97 @Ceymiceyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?