Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

bu bahsettiğim sayılar takvim değil küçük kırmızı renkteki adet günlerim yani adetim 23.günü kalp olan ilişki

evet 20 ve 23 adet günü
takvim 18 mart 21 mart tarih
Anladım canım yumurta catladiktan sonra akıntının yoğunluğu ve ağrısı azalır.bahsettigine göre yumurtlama günü ilişki olmuş yumurta atılmadan önce yetistiyse y tutma olasılığı yüksek ama cattan sonra ilişki olduysa önceki birliktelikten olan spermler dollemis olabilir.rabbim gönlüne göre versin ınş.

çok teşekkür ederim rabbim sağlıklı versin kız olursa da araları az kızıma ömürlük arakadaş olunur yine çok.mutlu olurum insan onuda tatmak istiyor mevlam neyi layık gördüyse baş üstüne

Canim ali İmran 38. Ayet Hz. Zekeriyya nin duası dir. Bu kağıttan yazan o ayet değil. Bende çok okudum bu ayet leri gerçekten çok dua ettim ama hayırlısı kizimin olmasıymış demekki

Öncesinde korunmasız oldu mu yoksa bu gece ilk deneme mi ol ucak.
Cnm zaten adetimin beşinci günü klomen içmeye başladım 10.günü adetimde bitti klomende biti 2gun girdi araya doktora sordum instagramdan ilişki serbest dedi perşembe gecesi ilişki oldu korunmasızdi cumartesi kontrole gittiğimde doktor bu geceyi de değerlendirin 2 tane yumurtan gelişmiş dedi 2 4 6nisana kadar korunmasız olsun sonrasi serbest dedi ama farketimki sık ilişki önermiş doktorum

Canim baska neler okudun bende okuyorum yusuf suresi Ali imran 38. Ayet
Sabah namazında sonra 100. Defa fikir çekiyordum.Yusuf süresi ,Muhammed süresi,Ali imran 38. Ayetini okuyordum
Gün içinde Taha süresi ,salavat,yine fikir çekiyordum
Bir de Ramazan’da iki hatim okudum.

Canim ali İmran 38. Ayet Hz. Zekeriyya nin duası dir. Bu kağıttan yazan o ayet değil. Bende çok okudum bu ayet leri gerçekten çok dua ettim ama hayırlısı kizimin olmasıymış demekki
Evet canım şimdi net olarak okudum o değilmiş.
Hayırlısı buymuş demek.Kaç aylık oldunuz.Şimdi ne tatlıdır evin neşesi

Baska bildiklerinizi bizimle paylasirsaniz cok seviniriz..simdiden Allah razi olsun..yani nerdeyse tarifi olsa tarif isteyecegiz..hayirlisi Allahtan herseyi yapip tevekkul etmekteyiz..
Canım duaları yazdım arkadaşa sende not al istersen
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
İki meyveden tatmak her annenin en doğal istekleridir .

Kızlar ya Yusuf süresi çok zor bir süre ben ancak. 1 saatte bitirebiliyorum siz Nasıl bu kadar çabuk okuyabiliyorsunuz

Alakası yok tamamen vücutla ilgili ben adet bitiminde gebe kaldım kızım oluyor
Adet bitimi genelde kız olma olasılığı en yüksek bir durum oğlana hamile kalanların ben şanslı ve Allah tarafından kısmeti olduklarını düşünüyorum çünkü o sırada yumurta olacakta birliktelik olunası dölleyınce vücut alkali mi bazikmi adet bitimi çok bilmiyorum ama hadi bazik olup Y sperminin dayanabilip bulunan yumurtayı döllemesi çok şans bir durum zaten

Bu arda döngün Kaç nezaman yumurtladıgını biliyormuydun

Okudukca pratiklesirsin canim
Canım aslında ben kuranı da çok zor okuyabilsiğim için yusuf Suresi de ayrı bir zor olduğundan çok geç okuyorum artık bu ay bir bakacağım ne durumdayım diğer aya inşallah 7 gün boyunca her gün bir tanesini okumaya çalışacağım

Bu Arada hz Zekeriya'nın duası olan Alim imran 38. Ayette abdestli ve baş kapalı mi okunmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…