- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.901
Canim ben bu duayı biliyorum. Anlamı : Rabbimiz bize eslerimizden ve zurriyetimizden göz aydınlığı sağlayacak nesiller ihsan et.bizleri takva sahibi kimselere yol gösterici kıl. AminArkadaslar erkek bebek icin intwrnetten boyle bir dua buldum anlamini bilmiyorum.. Hangi sıklikla ne zaman okunur bilmiyorum.. Paylasmak istedim arapcasi olan yada bu duayi uygulamayi bilen acikalrsa sevinirim..bir de hacet namazi var isterseniz onu da payalasabilrim tabi dualar ve yontemlerle Allahin izni ile gonlumuzdeki arzuya kavusuruz..
Peki bu dua o zaman dogru mu bu niyetimiz icin? Nasil ne zaman yapmaliyiz dogruysada? Bu arada tesekkur ediyorum.Canim ben bu duayı biliyorum. Anlamı : Rabbimiz bize eslerimizden ve zurriyetimizden göz aydınlığı sağlayacak nesiller ihsan et.bizleri takva sahibi kimselere yol gösterici kıl. Amin
Inş.canım hakkında hayırlısı olsun zaten yumurta dollendikten sonra rahime gelip yerleşme yolculuğu 5-6 gün sürüyor belirti başlarsa bu hafta başlar zaten.ip atlama ve koşu hareketi değilse sıkıntı olmaz canım sanmıyorum.Amin Can'ım Hakkı'mda hayırlısı bu ay bana hem büyük bir tecrübe hem de büyük bir ders oldu Rabbim neylerse güzel eyler hakkında hayırlısı neyse olsun bu arada hiç hamilelik belirtim yok sadece o söyledim zamanda rahim tarafında böyle hafif çok seyrek bıçak Kesiği gibi birkaç ağrılar oluyordu onun haricinde ne göğsünde hassasiyet ne bir şey yok
sadece Şundan endişeliyim birkaç kilo fazlalığım var bu yüzden kalça bacak egzersizleri yapıyorum eğer hamile gibi bir durum varsa bu bir şeye falan neden olur mu acaba yapmasam Mi sadece her gün on dakikalık kalça bacak hareketleri yapıyorum
Ali imran 38. Ayetidir.Bu ayeti ben her sabah namazından sonra Yusuf süresinden istediğim kadar okuyordum.Belli bir süreden sonra ezberliyorsun .Arkadaslar erkek bebek icin intwrnetten boyle bir dua buldum anlamini bilmiyorum.. Hangi sıklikla ne zaman okunur bilmiyorum.. Paylasmak istedim arapcasi olan yada bu duayi uygulamayi bilen acikalrsa sevinirim..bir de hacet namazi var isterseniz onu da payalasabilrim tabi dualar ve yontemlerle Allahin izni ile gonlumuzdeki arzuya kavusuruz..
Canim baska neler okudun bende okuyorum yusuf suresi Ali imran 38. AyetAli imran 38. Ayetidir.Bu ayeti ben her sabah namazından sonra Yusuf süresinden istediğim kadar okuyordum.Belli bir süreden sonra ezberliyorsun .
Ama sabah namazından sonra kıbleye doğru içtenlikle oku ben duaların tevekkülün çok hayrını gördüm .4 aya yakın bu ayeti okudum hiç bıkmadan sadece o değil tabiki
Baska bildiklerinizi bizimle paylasirsaniz cok seviniriz..simdiden Allah razi olsun..yani nerdeyse tarifi olsa tarif isteyecegiz..hayirlisi Allahtan herseyi yapip tevekkul etmekteyiz..Ali imran 38. Ayetidir.Bu ayeti ben her sabah namazından sonra Yusuf süresinden istediğim kadar okuyordum.Belli bir süreden sonra ezberliyorsun .
Ama sabah namazından sonra kıbleye doğru içtenlikle oku ben duaların tevekkülün çok hayrını gördüm .4 aya yakın bu ayeti okudum hiç bıkmadan sadece o değil tabiki
Evet hamile kalinsa dahi sakat gebelikler cogaldi. Bir arkadasim daha 20 li yaslarinda bebegi turner sendromu varmis kurtaj oldu hali perisan gozunden yaş dinmiyor..rabbim esirgesin..Kızlar artık hamile kalmak da okadar zor ki..cevremde de hep görüyorum inanın..rabbim sağlıklısını versin..ben yumurtlama günümde tek ilişki denedim o bile tutmadı..stres yediğimiz şeyler hava şartları herşey etkili..hakkımızda hayırlısı cümleten
20 sinde yumurtladım büyük ihtimalMerhaba herkes e bende bugün hamile olduğumu öğrendim bir kızım var ovulasyon yapmadım ama çok yoğun akıntım ve ağrım oldu kalp olanlar derin ilişki oldu sizce olasılık nedir
Eki Görüntüle 2132112
Hangi 20 ayin 20 simi?Donguniz kac gunde bir olluyor gisyerdihiniz takvimde sanki daha uzun. Sumuk gibi akintiniz varmiydi beraberlik esnasinda yani o donem mi oldu? Insallah gonlunuzdeki kucaginiza gelir..
Kuzum büyük ihtimal catliycak öncesinde ilişki olduysa catlamadan yine ilişki olsun mutlaka catladiktan sonra birliktelik olursa önceki spermler dolleyecek.bu gece yine ilişki olsun derim ben ordaki sperm sayısını arttırmış olursunElifemm- cnm bilgin varmı acaba bnm kasiklarim sağlı sollu çok sancı oluyor bıçak saplanir gibi arada seyirmelerseyirmeler oluyor bugün akintim da var cumartesi günü doktor yuyumurtan gelistiklerini söyledi o gece ilişki önerdi bu gecede olması gerekiyor ama bnm sancim var neden olabilir ki şimdiden umutlanmak istemiyorum aslında
adetimin 22günü takvim olarak mart 20 deHangi 20 ayin 20 simi?
Olabilir cnm çünkü doktorun dediğine göre bu gece çarşamba ve cuma günü de ilişki olması gerekiyorKuzum büyük ihtimal catliycak öncesinde ilişki olduysa catlamadan yine ilişki olsun mutlaka catladiktan sonra birliktelik olursa önceki spermler dolleyecek.bu gece yine ilişki olsun derim ben ordaki sperm sayısını arttırmış olursun
en son 34.gün adet olmuştum emzirdiğim için uzun oluyodu ondan önce 55 60 arası oldu hep kızım 16aylıkDonguniz kac gunde bir olluyor gisyerdihiniz takvimde sanki daha uzun. Sumuk gibi akintiniz varmiydi beraberlik esnasinda yani o donem mi oldu? Insallah gonlunuzdeki kucaginiza gelir..
Yumurtlama 20 simi gösteriyordu.ayın 21 deki akintin nasildiMerhaba herkes e bende bugün hamile olduğumu öğrendim bir kızım var ovulasyon yapmadım ama çok yoğun akıntım ve ağrım oldu kalp olanlar derin ilişki oldu sizce olasılık nedir
Eki Görüntüle 2132112
20 21 nde yine akıntım vardı ve çok ağrım oldu ama ben 23ündeki ilişki de kaldığımı düşünüyorum çünkü bugunki testin böyle çıktıYumurtlama 20 simi gösteriyordu.ayın 21 deki akintin nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?