Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gizelim iyi düşün iyi olsun..ya ben de çok ertesi gün hapı kullandım ginahkar mı oluyorum öyle düşünme..iyi düşünelim herzaman ve duamızı elden bırakmayalım

Mkızlar ya benım karnımın altı rahim tarafı niye öyle ara ara çok hafıf bicak kesigi gibi ageı oluyo regl hap gecıkme yapmazsa 7 nisanda olmam lazım sizde de ara ara böyle oluyo mu

Anlamadım canım ne için sordun.
alıntıyı yaptım Can'ım bunun için sormuştum

Gizelim iyi düşün iyi olsun..ya ben de çok ertesi gün hapı kullandım ginahkar mı oluyorum öyle düşünme..iyi düşünelim herzaman ve duamızı elden bırakmayalım
siz içtiğinizde hamile kalmamak ıçin içtiniz ama ben yöntemi tam uygulayanadiğim için içtim ya ondan ikisi çok farklı die ben şuan pişmanlik yasiyorım. birde söyle birşey var tevekkül etmek elimden gelenı yapıp Allah'a güvenmek demek ise ben burda elimden geleni yapamadığım içindi inşallah bu olanlar tevekkül etmediğim gibi gunah işlemiş olmamişimdir oldu artık tövbeden başka yapacak birşeyim yok cnm

Amin

Arkadaslar erkek bebek icin intwrnetten boyle bir dua buldum anlamini bilmiyorum.. Hangi sıklikla ne zaman okunur bilmiyorum.. Paylasmak istedim arapcasi olan yada bu duayi uygulamayi bilen acikalrsa sevinirim..bir de hacet namazi var isterseniz onu da payalasabilrim tabi dualar ve yontemlerle Allahin izni ile gonlumuzdeki arzuya kavusuruz..

Eklentiler

• 1522657098169.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 87
Canım bu tür şeylere inanmayın her kadın için geçerli değil

İnanmaktan değil canım bir arkadaş yazdı ona sebep yazdım bende. Bunu bana bir teyze söylemişti ve kime söylediysem oldu demişti. Allah herkese gönlündekini nasip etsin zaten bizim buradaki teze göre öyle olması imkansız gibi ama veren Allah hee şekilde verir ona güçlük yoktur. Ben yapacak olsam bende bu yumurta çat anını yapardım son kez onu deneyeyim derdim

Canim bunu buldugun sitede yazmıyo muydu aciklamasi

Canım ilacı içelim kaç gün olmuştu o gün ertesi gün hapları yumurtlamayi geciktiriyor ve rahim tabakalarini bozuyor gebelik oluşsa bile tutunmasin diye ona bağlı olabilir diye düşünüyorum su an nasilsin

Canım ben bu ilacı 21 martta saat19.35 civari içtim yarım saat sonra lavaboda yumurta akı rengınde ama yumurta akındanbir tık daha katı bir akıntı vajina girişimde elimde çekiştirmeme rağmen devamı içerde olan bir akıntı vardı ilk defa bu akıntıyı net gördüm yumurtlama akıntısı bumu oluyo acaba

Hap gecikme yapmasa 7 nisanda adet olmam lazım ve 24-25 nisan gibi de yum Zaman'ı ozamaana kadar rahim ve yumurtalıklar eski halini alırmı sence
2 gün surdu şimdi iyiyim Can'ım

Tam yumurtlama zamaninmis canım uzayan akintiyi gormussun.bazen ilacı almaya rağmen gebelikte olabiliyor bu durumda eğer yumurta atildiysa o sırada ve birlestiyse spermle.hakkında hayırlısı olsun beklemekten başka çaren yok. adet olursan sıkıntı olmaz tekrar takiplerini yaparsın.

Amin Can'ım Hakkı'mda hayırlısı bu ay bana hem büyük bir tecrübe hem de büyük bir ders oldu Rabbim neylerse güzel eyler hakkında hayırlısı neyse olsun bu arada hiç hamilelik belirtim yok sadece o söyledim zamanda rahim tarafında böyle hafif çok seyrek bıçak Kesiği gibi birkaç ağrılar oluyordu onun haricinde ne göğsünde hassasiyet ne bir şey yok
sadece Şundan endişeliyim birkaç kilo fazlalığım var bu yüzden kalça bacak egzersizleri yapıyorum eğer hamile gibi bir durum varsa bu bir şeye falan neden olur mu acaba yapmasam Mi sadece her gün on dakikalık kalça bacak hareketleri yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…