- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.881
Anlamadım canım ne için sordun.Bu aralar Leslie 3 mile yapıyorum Birde kalça bacak hareketleri bu yüzden olabilir mi acabaElifemm- @Gecemavisim
Tamam cnm ben ovulasyon testi ile bakıcam bi..sana da habeer veririm burdanDenemek lazim canim istersen sen bir dene adet bitimi test yap bakalim
Gizelim iyi düşün iyi olsun..ya ben de çok ertesi gün hapı kullandım ginahkar mı oluyorum öyle düşünme..iyi düşünelim herzaman ve duamızı elden bırakmayalımBirde bu ay Rabbimin takdirine bırakamayıp hap içtiğim için Allah katında gunahkar olup Rabbim beni cezalandıracak ve oğlum olmayacak gibi düşüncelere kapıldım gunah veya yanliş yaptıgım hersaman böyle oluyo bu tür vesveseler geçmiyor beynimden çokmuş sacmalıyorum yada vicdanim nıye bukadar dahatsiz bilmiyorum Şeytan kafami mı kurcalıyor bilmiyorum Hakkı'mda hayırlısı
Mkızlar ya benım karnımın altı rahim tarafı niye öyle ara ara çok hafıf bicak kesigi gibi ageı oluyo regl hap gecıkme yapmazsa 7 nisanda olmam lazım sizde de ara ara böyle oluyo mu
alıntıyı yaptım Can'ım bunun için sormuştumAnlamadım canım ne için sordun.
siz içtiğinizde hamile kalmamak ıçin içtiniz ama ben yöntemi tam uygulayanadiğim için içtim ya ondan ikisi çok farklı die ben şuan pişmanlik yasiyorım. birde söyle birşey var tevekkül etmek elimden gelenı yapıp Allah'a güvenmek demek ise ben burda elimden geleni yapamadığım içindi inşallah bu olanlar tevekkül etmediğim gibi gunah işlemiş olmamişimdir oldu artık tövbeden başka yapacak birşeyim yok cnmGizelim iyi düşün iyi olsun..ya ben de çok ertesi gün hapı kullandım ginahkar mı oluyorum öyle düşünme..iyi düşünelim herzaman ve duamızı elden bırakmayalım
AminMerhametlilerin en merhametlisi inşaallah affeder. Cok gözünde büyütme cnm sen cocuk aldirmadin. Heralde çoğu kadinin gecmisinde şüpheli iliskisi olup bu haptan içnistir. Cenin bile olusmamisti yumurtan catlamadan icmistin öyle hatirliyorum. Vahşi yi hz.vahşi yapan Rabbimin merhametinden sual olunmaz.. içini rahat tut. Vesveselere kapilip heder etme kendini. Recebi şerif ayindayiz bu kıymetli ay hürmetine Rabbim dünya ve ahiretimizi güzel eylesin imtihanlarimizi kolay günahlarimizi af eylesin. Amin
Canım bu tür şeylere inanmayın her kadın için geçerli değilAynı şeri bana yaşlı teyze de dedi adetten sonra ilk hafta korunma sonrasında korunacaksın dedi kendide bu yöntemle 3 kızdan sonra oğluna hamile kaldı kime söylediysem oldu hatta ikizi olan oldu dedi
Canım bu tür şeylere inanmayın her kadın için geçerli değil
Canım herkesin adet düzeni farklıdır mesela sen 30 günde bir oluyorsun o ise daha kısa dır siklusuKızlar bugün bir arkadaşım dedi ki regl bitimi 3. Ya da 4 gün ilişkiye gir kesin yöntem ama isteksiz olacaksın dedi..ozamana yumurtlama dönemi olmuyor ki nasıl oluyor hiç anlamadım ya?
Aynen canımAslında herşey kadının döngü ve yum Zaman'ıyla ilgili
Canım bu tür şeylere inanmayın her kadın için geçerli değil
Canim bunu buldugun sitede yazmıyo muydu aciklamasiArkadaslar erkek bebek icin intwrnetten boyle bir dua buldum anlamini bilmiyorum.. Hangi sıklikla ne zaman okunur bilmiyorum.. Paylasmak istedim arapcasi olan yada bu duayi uygulamayi bilen acikalrsa sevinirim..bir de hacet namazi var isterseniz onu da payalasabilrim tabi dualar ve yontemlerle Allahin izni ile gonlumuzdeki arzuya kavusuruz..
Canım ilacı içelim kaç gün olmuştu o gün ertesi gün hapları yumurtlamayi geciktiriyor ve rahim tabakalarini bozuyor gebelik oluşsa bile tutunmasin diye ona bağlı olabilir diye düşünüyorum su an nasilsinalıntıyı yaptım Can'ım bunun için sormuştum
siz içtiğinizde hamile kalmamak ıçin içtiniz ama ben yöntemi tam uygulayanadiğim için içtim ya ondan ikisi çok farklı die ben şuan pişmanlik yasiyorım. birde söyle birşey var tevekkül etmek elimden gelenı yapıp Allah'a güvenmek demek ise ben burda elimden geleni yapamadığım içindi inşallah bu olanlar tevekkül etmediğim gibi gunah işlemiş olmamişimdir oldu artık tövbeden başka yapacak birşeyim yok cnm
2 gün surdu şimdi iyiyim Can'ımCanım ilacı içelim kaç gün olmuştu o gün ertesi gün hapları yumurtlamayi geciktiriyor ve rahim tabakalarini bozuyor gebelik oluşsa bile tutunmasin diye ona bağlı olabilir diye düşünüyorum su an nasilsin
Hayir bunu bir bayan yazmisti hacet namazi da tarifi vermisti anlami yoktu.. Inanin o kadar site gezdimki bu konuda hangi site dahi oldugunu hatirlamiyorum..Canim bunu buldugun sitede yazmıyo muydu aciklamasi
Ben bi bakayim canimHayir bunu bir bayan yazmisti hacet namazi da tarifi vermisti anlami yoktu.. Inanin o kadar site gezdimki bu konuda hangi site dahi oldugunu hatirlamiyorum..
Tam yumurtlama zamaninmis canım uzayan akintiyi gormussun.bazen ilacı almaya rağmen gebelikte olabiliyor bu durumda eğer yumurta atildiysa o sırada ve birlestiyse spermle.hakkında hayırlısı olsun beklemekten başka çaren yok. adet olursan sıkıntı olmaz tekrar takiplerini yaparsın.Canım ben bu ilacı 21 martta saat19.35 civari içtim yarım saat sonra lavaboda yumurta akı rengınde ama yumurta akındanbir tık daha katı bir akıntı vajina girişimde elimde çekiştirmeme rağmen devamı içerde olan bir akıntı vardı ilk defa bu akıntıyı net gördüm yumurtlama akıntısı bumu oluyo acaba
Hap gecikme yapmasa 7 nisanda adet olmam lazım ve 24-25 nisan gibi de yum Zaman'ı ozamaana kadar rahim ve yumurtalıklar eski halini alırmı sence
2 gün surdu şimdi iyiyim Can'ım
Amin Can'ım Hakkı'mda hayırlısı bu ay bana hem büyük bir tecrübe hem de büyük bir ders oldu Rabbim neylerse güzel eyler hakkında hayırlısı neyse olsun bu arada hiç hamilelik belirtim yok sadece o söyledim zamanda rahim tarafında böyle hafif çok seyrek bıçak Kesiği gibi birkaç ağrılar oluyordu onun haricinde ne göğsünde hassasiyet ne bir şey yokTam yumurtlama zamaninmis canım uzayan akintiyi gormussun.bazen ilacı almaya rağmen gebelikte olabiliyor bu durumda eğer yumurta atildiysa o sırada ve birlestiyse spermle.hakkında hayırlısı olsun beklemekten başka çaren yok. adet olursan sıkıntı olmaz tekrar takiplerini yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?