- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.041
Olur tabi herkese uyuyorsaYarin yatsidan sonra baslansin mi canim
Canim detayli anlattim onceki sayfada orayi okuyabilirsinOlur tabi herkese uyuyorsa
Ama ben adetliyim
Adetliyken tefriciye okunur ama namazı kılamam o nasıl olacak
Bana uyarKizlar yarin yatsi namazindan sonra baslayalim mi salavata herkes yarin ikindine kadar fikrini belirtsin
Sayı çok az bitiririz Allah’ın izniyle. Bu sefer gününde teslim edip duasını yapalım.Kizlar yarin ikindine kadar listeye kabul edecegim ikindinden sonra kesin listeyi ve sayiyi belirtecegim lütfen takipte kalin yarin yatsi namazindan sonra başlıyoruz 13 nisan cuma günü bitiriyoruz Allahin izniyle
Aynen canim katiliyorum sana bitiremeyenler de 1 2 gun oncesinden bilgilendirsin paylaşalım okuyalimSayı çok az bitiririz Allah’ın izniyle. Bu sefer gününde teslim edip duasını yapalım.
Adetliyim bitince başlamak lazım dimi çünkü namazla başlanıyor diye biliyorum. Bitmesini bekler misiniz? Ben de isterim katılmak
Kızlar hava şartları d çok etkili..baharın etkisiyle ayaklarımızın üşüdüğünü farketmiyoruz benim de oldukça ağrılı oldu çünkü..ama noldu regl oldum..kendiniZi çok dinlemeyin :)Elifemm- arkadaşımız cevabi kafamı kurcalamaya başladı acaba böyle olabilirmiolabilirmi gerçekten döllenme kasikta ağrı yaparmi bu arada
Bende haftasonu başlyabilirim malumınuz reglimAdetliyim bitince başlamak lazım dimi çünkü namazla başlanıyor diye biliyorum. Bitmesini bekler misiniz? Ben de isterim katılmak
Canım şiddetli ağrın kaçıncı gün oldu.evet yumurta catlayinca etrafındaki serbest sıvı karın bosluguna dokulur ve ağrı sancı yapabilir her iki yumurta nda çatlamış olabilir.hayırlısıyla gonlundekine hamile kalirsin ınş.kist olsaydi adete yakın ara ara sürekli ağrım olur karında şişkinlik sertlik hissi olurElifemm- arkadaşımız cevabi kafamı kurcalamaya başladı acaba böyle olabilirmiolabilirmi gerçekten döllenme kasikta ağrı yaparmi bu arada
Canim acikladim ayrintili listemiz kalabalık herkesin temiz oldugu zamani yakalamak zor o yuzden temiz olanlar namazla başlayacak mazeretliler de direk niyet edip başlayacak bi sıkıntı olmaz yaniAdetliyim bitince başlamak lazım dimi çünkü namazla başlanıyor diye biliyorum. Bitmesini bekler misiniz? Ben de isterim katılmak
Sagol Cnm ins Dun aksamdi Cnm çok kötü ağrı vardı sağ ve sol kasigimda dün adetimin 17 günüydüCanım şiddetli ağrın kaçıncı gün oldu.evet yumurta catlayinca etrafındaki serbest sıvı karın bosluguna dokulur ve ağrı sancı yapabilir her iki yumurta nda çatlamış olabilir.hayırlısıyla gonlundekine hamile kalirsin ınş.kist olsaydi adete yakın ara ara sürekli ağrım olur karında şişkinlik sertlik hissi olur
Bide dun Iliskiden sonraki 5. Gündü çünkü doktor cumartesi yumurtan gelişmiş dedi ilişki önerdi o geceSagol Cnm ins Dun aksamdi Cnm çok kötü ağrı vardı sağ ve sol kasigimda dün adetimin 17 günüydü
Aynen canım öyle yapalım bu sefer vaktinde tamamlayalım. Ben herkese ayrıca da dua ediyorumAynen canim katiliyorum sana bitiremeyenler de 1 2 gun oncesinden bilgilendirsin paylaşalım okuyalim
Abdest alip Allah rızası icin 2 rekat namaz kiliyoruz 100 defa tövbe istiğfar edip yukardaki resimde yazan ayeti okuyoruz sonra isimlerimizle birlikte dilegimizin kabul olmasi icin teker teker niyet ediyoruz Euzubesmele cekip başlıyoruz okumaya bitirince de yine isimlerimizle birlikte bagisliyoruz duamizi ediyoruz bana bagislarsaniz ben yaparım duasini Allahin izniyle.. Adetli olanlar direk niyet edip okumaya başlayabilir temiz olanlarin namaz ve duasi da yeter insallah..başı kapali abdestli ve kibleye dönük okunmasi daha makbuldür ancak ayet olmadığı için abdestsiz de okunabilir. Attigim görüntüde de belirtildiği gibi ilk baslangici guzel yapildiktan sonra yatarken otururken hersekilde okunabilir önemli olan baslangicinin guzel yapilmasidir ve sayisinin tam 4444 olmasıdır yani baslangicini da bir kisinin bile tam olarak yerine getirmesi yeterlidir
Hayırlısıyla gonlundekine hamile kalirsin ınş canım bu saatten sonra tek şey sabırla beklemek. çok düşünüp stres yapma tutunsun bebisin Allah in izniyleBide dun Iliskiden sonraki 5. Gündü çünkü doktor cumartesi yumurtan gelişmiş dedi ilişki önerdi o gece
Çok sağol cnm allah razı olsun rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah çok şükür stres yokta acaba 20 nisanda test yapsam cikarmi bi fikrin varmı bu 1 haftada doktir sık ilişki önerdiği için hangi gün tutundugunuda bilmiyorum daha olurmu olmazmi oda belli değil ama icimden bır his diyorki bu ay adet olmayacaksin hayırlısı olur inşallah...Hayırlısıyla gonlundekine hamile kalirsin ınş canım bu saatten sonra tek şey sabırla beklemek. çok düşünüp stres yapma tutunsun bebisin Allah in izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?