Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım normalde dollendikten 12gun sonra idrar testinde çıkar seninki daha 12 den fazla var söylediğine göre varsa kesin çıkar 20 nisana kadar .

Canım normalde dollendikten 12gun sonra idrar testinde çıkar seninki daha 12 den fazla var söylediğine göre varsa kesin çıkar 20 nisana kadar .
Inşallah vardir da cikar Cnm rabbim bu mübarek aylarda ben ve burdaki arkadaşlarıma hepimize nasip eder ins hamilelerde sağlıkla kucağına alırlar bebeklerini....

K Khvekokusu20 Can'ım regl oldum sanırım normal akıntı içimde kirmizi şerit halinde seyler var namaza engel midir şimdi

Çok isterdim namaz ile başlamayı şimdi ben normal abdest alıp hiçbirşey demeden niyeti edip isimleri mi söyleyeceğim o namaz sonrası duayı falan okumalımıyım

Elifemm- Can'ım pazar regl olmam lazımdı ama kırmızı olmasada pembeyi gördüm 3 gün erken olmadı haptan dolayı mı herkwsın gecikir bende erken oldu

Evet canim normal abdest al basla

Kızlar ben Türkiyeye izine geldim burdaki overlasyon testlerini tanımıyorum ama eminim fiyatı almanyadan uygundur bana önericeğiniz markalar varmı burban almak istiyorum da

Bu akşam başlayayım mı yarın evde değilim Can'ım birde şimdi abdest aldım baş kapalı okuyacağım yarın okumak istediğimde de abdest almam lazım mı mazeretli olduğum için namaz sonrasına da bırakamıyorum K Khvekokusu20

L Lilarengim1

Evet canim normal abdest al basla
arkadaş ismini bildirmemiş Nasıl başlanacak ki

Elifemm- Can'ım pazar regl olmam lazımdı ama kırmızı olmasada pembeyi gördüm 3 gün erken olmadı haptan dolayı mı herkwsın gecikir bende erken oldu
Canim eetesi gün hapları hormon bazlıdır. Progesteron hormonu içermektedir. Kanama düzensizlikleri ,az yada fazla görülebilir. Adet döngüsün de değişimler ,tekrarlayan kanamalar ertesin hapının yan etkilerinden dir.herkeste farkli etki yaratir birkaç gün leke gelip sonrasında adetin başlayabilir,baslamayadabilir.hayırlısıyla düzene girer ınş

Bu demek oluyo kı yum da belirli değil sansa bak testimde az kalkmış internetten sipariş veremiyorum kapıda ödeme olmadığı için inşallah bu ay çok teste gerek kalmadan piki görebilirim

K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
@Dil-Berk(ZEYNEP)
@naznaz16(BAHAR)
iwashereonce
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
Flowers26 (FİLİZ)
L Lilarengim1 (???)
listemizin güncel hali bu kizlar isimlerinizi de belirtin yazayim yanlarina isimle dua edelim birbirimize ben ismini hatirladiklarimi yazdim. Duanin basinda ve sonunda isimlerle niyet edilip isimlerle bagislanacak HAVVA arkadasimiza da kiz evlat nasip et diye niyet edip bagislayalim insallah. Simdilik kişi başına düşen sayımız 317[/QUOTE]

[/QUOTE]
Ebru

SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
@Dil-Berk(ZEYNEP)
@naznaz16(BAHAR)
iwashereonce
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
Flowers26 (FILIZ)
L Lilarengim1 (EBRU)
@divinity(MEHTAP)
@Black5angel (???)

listemizin güncel hali bu kizlar lutfen kesin okuyacaklar onaylasin okumayacaklari çıkaralım listeden onceki gibi karisiklik olmasin.. isimleri olmayanlara da nickleriyle niyet edip okuyacağız. HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin temiz olanlar onceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir yarin cuma vakti okumaya başlayacağız lutfen kesin okuyacaklar onay versin kisi basina dusen sayimiz 277 suremiz 1 haftadır

Son düzenleme:
SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
@Dil-Berk(ZEYNEP)
@naznaz16(BAHAR)
iwashereonce
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
Flowers26 (FILIZ)
L Lilarengim1 (EBRU)
@divinity(MEHTAP)
@Black5angel (???)

listemizin SON hali bu kizlar LÜTFEN kesin okuyacaklar ONAYLASIN okumayacaklari çıkaralım listeden onceki gibi karisiklik olmasin.. İsimleri olmayanlara da nickleriyle niyet edip okuyacağız. HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir yarin cuma vakti okumaya başlayacağız lutfen kesin okuyacaklar onay versin kisi basina düşen sayimiz 277 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…