- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.061
Canım normalde dollendikten 12gun sonra idrar testinde çıkar seninki daha 12 den fazla var söylediğine göre varsa kesin çıkar 20 nisana kadar .Çok sağol cnm allah razı olsun rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah çok şükür stres yokta acaba 20 nisanda test yapsam cikarmi bi fikrin varmı bu 1 haftada doktir sık ilişki önerdiği için hangi gün tutundugunuda bilmiyorum daha olurmu olmazmi oda belli değil ama icimden bır his diyorki bu ay adet olmayacaksin hayırlısı olur inşallah...
Inşallah vardir da cikar Cnm rabbim bu mübarek aylarda ben ve burdaki arkadaşlarıma hepimize nasip eder ins hamilelerde sağlıkla kucağına alırlar bebeklerini....Canım normalde dollendikten 12gun sonra idrar testinde çıkar seninki daha 12 den fazla var söylediğine göre varsa kesin çıkar 20 nisana kadar .
Yatsı namazından sonra başlıyalımKizlar hastanedeyim yatsi baslayalim derseniz bildirin olmazsa yarin cuma vakti baslayalim
Canim ben simdi hastanedeyim yatsi vakti eve donebilirsem paylasacagim insallahYatsı namazından sonra başlıyalım
Sen birkez daha kaç kişi ve kişi başı kaçtane Paylaş gülüm tekrar katılan varsa bilelim başlıyalım
Amin amin ınş ❤❤Inşallah vardir da cikar Cnm rabbim bu mübarek aylarda ben ve burdaki arkadaşlarıma hepimize nasip eder ins hamilelerde sağlıkla kucağına alırlar bebeklerini....
Evet canim normal abdest al baslaK Khvekokusu20 Can'ım regl oldum sanırım normal akıntı içimde kirmizi şerit halinde seyler var namaza engel midir şimdi
Çok isterdim namaz ile başlamayı şimdi ben normal abdest alıp hiçbirşey demeden niyeti edip isimleri mi söyleyeceğim o namaz sonrası duayı falan okumalımıyım
K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
@Dil-Berk(ZEYNEP)
@naznaz16(BAHAR)
iwashereonce
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
Flowers26 (FİLİZ)
L Lilarengim1 (???)
@divinity (MEHTAP)
@duyguuuMMM(KÜBRA)
listemizin güncel hali bu kizlar isimlerimizle dua edelim birbirimize. Duanin basinda ve sonunda isimlerle niyet edilip isimlerle bagislanacak HAVVA arkadasimiza da kiz evlat nasip et diye niyet edip bagislayalim insallah. Simdilik kişi başına düşen sayımız 277 ...
arkadaş ismini bildirmemiş Nasıl başlanacak kiEvet canim normal abdest al basla
Canim eetesi gün hapları hormon bazlıdır. Progesteron hormonu içermektedir. Kanama düzensizlikleri ,az yada fazla görülebilir. Adet döngüsün de değişimler ,tekrarlayan kanamalar ertesin hapının yan etkilerinden dir.herkeste farkli etki yaratir birkaç gün leke gelip sonrasında adetin başlayabilir,baslamayadabilir.hayırlısıyla düzene girer ınşElifemm- Can'ım pazar regl olmam lazımdı ama kırmızı olmasada pembeyi gördüm 3 gün erken olmadı haptan dolayı mı herkwsın gecikir bende erken oldu
Bu demek oluyo kı yum da belirli değil sansa bak testimde az kalkmış internetten sipariş veremiyorum kapıda ödeme olmadığı için inşallah bu ay çok teste gerek kalmadan piki görebilirimCanim eetesi gün hapları hormon bazlıdır. Progesteron hormonu içermektedir. Kanama düzensizlikleri ,az yada fazla görülebilir. Adet döngüsün de değişimler ,tekrarlayan kanamalar ertesin hapının yan etkilerinden dir.herkeste farkli etki yaratir birkaç gün leke gelip sonrasında adetin başlayabilir,baslamayadabilir.hayırlısıyla düzene girer ınş
Canım hayırdır neden hastanedesinKizlar hastanedeyim yatsi baslayalim derseniz bildirin olmazsa yarin cuma vakti baslayalim
Ablami acil goturduk canim ic kanamasi şüphesiyleCanım hayırdır neden hastanedesin
Canım hayırdır neden hastanedesin
[/QUOTE]K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
@Dil-Berk(ZEYNEP)
@naznaz16(BAHAR)
iwashereonce
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
Flowers26 (FİLİZ)
L Lilarengim1 (???)
listemizin güncel hali bu kizlar isimlerinizi de belirtin yazayim yanlarina isimle dua edelim birbirimize ben ismini hatirladiklarimi yazdim. Duanin basinda ve sonunda isimlerle niyet edilip isimlerle bagislanacak HAVVA arkadasimiza da kiz evlat nasip et diye niyet edip bagislayalim insallah. Simdilik kişi başına düşen sayımız 317
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?