- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.081
Rabbim kabul etsin inşallah.SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ
K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
D Dil-Berk
N naznaz16
iwashereonce
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
@Flowers26 (FILIZ)
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)
Black5angel (???)
listemizin SON hali bu kizlar LÜTFEN kesin okuyacaklar ONAYLASIN okumayacaklari çıkaralım listeden onceki gibi karisiklik olmasin..İsimleri olmayanlara da nickleriyle niyet edip okuyacağız. HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir yarin cuma vakti okumaya başlayacağız lutfen kesin okuyacaklar onay versin kisi basina düşen sayimiz 277 dir.Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA
RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN
Beni yazmamışsın canımSALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ
K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
D Dil-Berk
N naznaz16
iwashereonce
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Flowers26 (FILIZ)
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)
Black5angel (???)
listemizin SON hali bu kizlar LÜTFEN kesin okuyacaklar ONAYLASIN okumayacaklari çıkaralım listeden onceki gibi karisiklik olmasin..İsimleri olmayanlara da nickleriyle niyet edip okuyacağız. HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir yarin cuma vakti okumaya başlayacağız lutfen kesin okuyacaklar onay versin kisi basina düşen sayimiz 277 dir.Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
K Khvekokusu20 cnm bu arkadasida ekledikten sonra kişi başı kaç Tefriciye okuyacağımizida yazarsan eksik veya fazla okunmasinBeni yazmamışsın canım
Iyi cok sukur canim hemen ekliyorum arkadasi daK Khvekokusu20 cnm bu arkadasida ekledikten sonra kişi başı kaç Tefriciye okuyacağımizida yazarsan eksik veya fazla okunmasin
Ablana da acil şifalar dilerim
Durumu nasıl simdi
Hemen ekliyorum canim cok afedersin gözümden kacmisBeni yazmamışsın canım
Allah korusun. Peki durumu nasıl? Çok geçmiş olsunAblami acil goturduk canim ic kanamasi şüphesiyle
Canım ben kesin katılıyorumSALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ
K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
D Dil-Berk
N naznaz16
iwashereonce
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Flowers26 (FILIZ)
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)
Black5angel (???)
@duyguuuMMM (KÜBRA)
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir yarin cuma vakti okumaya başlayacağız lutfen kesin okuyacaklar onay versin kisi basina düşen sayimiz 261 dir.Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
Hiç önemli değil katılıyorum inşallah rabbim herkesin Murad’ın en hayırlısıyla en güzel en istediği şekilde versin inşallahHemen ekliyorum canim cok afedersin gözümden kacmis
Ablanin durumu nasıl Cnm ıns kötü bişey yokturIyi cok sukur canim hemen ekliyorum arkadasi da
Adım SerapSALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ
K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
D Dil-Berk
N naznaz16
iwashereonce
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Flowers26 (FILIZ)
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)
Black5angel (???)
Bende katılıyorum sürekli yazmıyorum ama takipteyimSALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ
K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
D Dil-Berk
N naznaz16
iwashereonce
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Flowers26 (FILIZ)
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)
Black5angel (???)
listemizin güncel hali bu kizlar lutfen kesin okuyacaklar onaylasin okumayacaklari çıkaralım listeden onceki gibi karisiklik olmasin.. isimleri olmayanlara da nickleriyle niyet edip okuyacağız. HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin temiz olanlar onceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir yarin cuma vakti okumaya başlayacağız lutfen kesin okuyacaklar onay versin kisi basina dusen sayimiz 277 suremiz 1 haftadır
Yok canim supheleri dogru cikmadi cok şükürAllah korusun. Peki durumu nasıl? Çok geçmiş olsun
Iyi canim geldi eve sabah cok şükür cok saolAblanin durumu nasıl Cnm ıns kötü bişey yoktur
Yazayim canim. Cok tesekkur ederim amin insallahK Khvekokusu20 cnm listeye benim adımı da yazar mısın? Adım Serap.
Bu arada çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah.
Cok saol canim Allah razi olsun yok cok şükürK Khvekokusu20 cnm çok geçmiş olsun inşallah korkulacak bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?