- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.121
Slm canlar. Burdaym okuyorum msjlarinizi Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.BenGecemavisim arkadaşımızı artık görmüyorum buralarda nerdesin cnm artık yazmiyon
Alışıyorsun canim ictikçe. Ben simdi normal suicmek istemiyirum o derece baglandik kendisiyle :)Kizlar ya bu ingiliz karbonatıni surahiye koyup icilmiyo acaip tuaf bir tadi var nasil yapsak baska bir cay kasigi meyvesuyu yada cay bardagina koyup hergun oyle icsek olmaz mi illa azar azar ictigin her suda mi olmasi gerekiyo
Çok şükür canım çok geçmiş olsun. Alla beterinden korusunIyi canim geldi eve sabah cok şükür cok saol
Alışıyorsun canim ictikçe. Ben simdi normal suicmek istemiyirum o derece baglandik kendisiyle :)
Canım Allah kabul etsin ne arada okudun kız ben 51 okudum daha dün adet oldumK Khvekokusu20 canım bu arada 261 tane salatı tefriciyeyi okudum sana teslim ediyorum. Allah cümlemizinkini kabul etsin
Canım gecti mi bacagindaki......
Öyle de olabilir ama bir anda yüklü almaktansa her iciste azar azar daha iyi diye düşünüyorum ilk zamanlar tadı kötü oluyor ama zamanla alisiyorsun o tadaKizlar ya bu ingiliz karbonatıni surahiye koyup icilmiyo acaip tuaf bir tadi var nasil yapsak baska bir cay kasigi meyvesuyu yada cay bardagina koyup hergun oyle icsek olmaz mi illa azar azar ictigin her suda mi olmasi gerekiyo
Öyle de olabilir ama bir anda yüklü almaktansa her iciste azar azar daha iyi diye düşünüyorum ilk zamanlar tadı kötü oluyor ama zamanla alisiyorsun o tada
1 çay kaşığı yeterli olur canım.benim küçük paketti hergün 1.5 lt ye yarısını dokuyordumAcaba fazla koydum ondan mi aşırı oldu simdi surahim 2 litrelik okadar suya nekadar ekleyeyim ben
1 çay kaşığı yeterli olur canım.benim küçük paketti hergün 1.5 lt ye yarısını dokuyordum
Canım bir kutuda 20 minik paket oluyordu 5 gr likti yanlis hatırlamıyorsam.ancak bir çay kaşığı kadar ediyorduPaketin yarisini mi
Amin canim Allah razi olsunÇok şükür canım çok geçmiş olsun. Alla beterinden korusun
Aldiim kabul ettim canim dilegin kabul olsun Insallah aminK Khvekokusu20 canım bu arada 261 tane salatı tefriciyeyi okudum sana teslim ediyorum. Allah cümlemizinkini kabul etsin
Bir laf vardir amaca giden yolda gorev kutsaldir.. Berbat da olsa ic icerken mqvi lohusaligin uzerinde ogluna sunnet mevlid. mevludu Yaparken serbet ictigini hayal et vallahi surahiyi bitirirsin.. Esine de icirmeyi unutma :)))Kizlar ya bu ingiliz karbonatıni surahiye koyup icilmiyo acaip tuaf bir tadi var nasil yapsak baska bir cay kasigi meyvesuyu yada cay bardagina koyup hergun oyle icsek olmaz mi illa azar azar ictigin her suda mi olmasi gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?