Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ya bu ingiliz karbonatıni surahiye koyup icilmiyo acaip tuaf bir tadi var nasil yapsak baska bir cay kasigi meyvesuyu yada cay bardagina koyup hergun oyle icsek olmaz mi illa azar azar ictigin her suda mi olmasi gerekiyo
Alışıyorsun canim ictikçe. Ben simdi normal suicmek istemiyirum o derece baglandik kendisiyle :)

Arkadaşlar size birz bilgi vereyim. Ananàs yeyin buyuk marketlerde yüzde yüz sulari satılıyor. Hem potasyum b12 bakimindan cok zengin hemde vucuda + iyon sağliyor. Y spermleri için iyi bir destek... avakado özellikle kocaya sperm kalitesini artiriyor ve yuksek alkali.

Hayırlı sabahlar ,
ben yumurtlama dönemi ve öncesi ve sonrası bol limonlu soda ve yeşilçay içmiştim zayıflamak için alkali suyun ne gibi etkisi oluyor şansı artırır mı yani

Kizlar ya bu ingiliz karbonatıni surahiye koyup icilmiyo acaip tuaf bir tadi var nasil yapsak baska bir cay kasigi meyvesuyu yada cay bardagina koyup hergun oyle icsek olmaz mi illa azar azar ictigin her suda mi olmasi gerekiyo
Öyle de olabilir ama bir anda yüklü almaktansa her iciste azar azar daha iyi diye düşünüyorum ilk zamanlar tadı kötü oluyor ama zamanla alisiyorsun o tada

Acaba fazla koydum ondan mi aşırı oldu simdi surahim 2 litrelik okadar suya nekadar ekleyeyim ben
Öyle de olabilir ama bir anda yüklü almaktansa her iciste azar azar daha iyi diye düşünüyorum ilk zamanlar tadı kötü oluyor ama zamanla alisiyorsun o tada

SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)
@Mirnaz85(MİRAY)
@suuuus 4716(KÜBRANUR)
tugbabeyza
@Dil-Berk(ZEYNEP)
@naznaz16(BAHAR)
iwashereonce
A Askbocegim0101
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
@Flowers26 (FILIZ)
@eflatun88 (EBRU)
@divinity(MEHTAP)
@Black5angel (SERAP)
@duyguuuMMM (KÜBRA)

listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünkü HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

Bir laf vardir amaca giden yolda gorev kutsaldir.. Berbat da olsa ic icerken mqvi lohusaligin uzerinde ogluna sunnet mevlid. mevludu Yaparken serbet ictigini hayal et vallahi surahiyi bitirirsin.. Esine de icirmeyi unutma :)))

Arkadaslar bir bilgi paylasayim ben arastirmaya devam ediyorum daha ne yapabilriz erkek bebek icin diye ve sunu ogrendim:vajinanin ph ini 7 nin uzerine cikarmak icin neo penotron fort adli bir fitil varmiz icinde 7 adet varmis her aksam yumurtlamaya kadar 1 tane vajen e yerlwstiriyorsunuz ve son bir tane ymurtlama gunu ve iliski ve artik vajen 7 nin hayli uzerinde.. Bu ilac aslinda mantar ilaciymis zatem ph in cok dusuklugu mantara neden oluyormus..bilginize)

Bir bilgi daha yasi 40 a yakin arkadaslar in vajeni ph i aalkali orani yuksek oluyormus sebebi ise yas ilerledikce ostrojen hormonu azaliyor. Ostrojen hirmonun fazla salgilanmasi ortami qsidik yapiuormus..35 yasindan sonra bu hormon daha az salgilanirmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…