- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.461
Kızlar biz çok düşünmekle hata yapıyoruz sanırım..hepimixin hakkında hayırlısı.canim bende idrar testi yaptim negatif cikti
Amin canim benim sagolun sizlerden de razi olsun dualarimizi kabul etsin insallah şu mübarek gunlerin hurmetine hepimizin gönlünün dileğini hayirli ve saglikli bir bicimde nasip etsin insallah aminK Khvekokusu20 Canım Bana düşen salatı tefriciye sayısını okudum sana teslim ediyorum..Rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın Havva arkadaşımıza güzeller güzeli sağlıklı bir kız evlat,bizlere de sağlıklı salih erkek evlat nasip etsin..Sende bu mübarek günlerde buna vesile oldun Allah senden de razı olsun canım benim
Tamam canim Sagolasin duzelttim:)Önemli degil canım
Okunmadi sanmayin yerime okumayin diye söyledim:)
EN ıyisi beklemek Cnm bekliyelim bakalım zaman bize neyi gösterecekcanim bende idrar testi yaptim negatif cikti
Cnm şimdi şöyle bişey var ben adet günümü bilmiyorum çünkü daha önceleri çok duzensizdi bigun 25. Günüm hep bundan önceki erken tarihlerde olurdum kürtajdan sonra da bu rakam 15 günde bır olmaya başladı 2 ay da 15 günde bır olmaya başladım yanı yumurtlamayi bile bilmiyorum sadece doktor cumartesi yumurtan gelişmiş dedi o gece ve ondan sonraki günler ilişki önerdi bende cumartesi tutmuştur diye hesap yapıyorum ama öyle çıkmadı kan testinde hala döllenme olmuşsa bile bebis yerlesmemistirKızlar biz çok düşünmekle hata yapıyoruz sanırım..hepimixin hakkında hayırlısı.Prensesim2016 canım belki geç döllenme olmuştur..bekle bakalım adet günün gelsin ona göre daha net belli olur..
Kaç mm olmuştu yumurtan söyledimi DrCnm şimdi şöyle bişey var ben adet günümü bilmiyorum çünkü daha önceleri çok duzensizdi bigun 25. Günüm hep bundan önceki erken tarihlerde olurdum kürtajdan sonra da bu rakam 15 günde bır olmaya başladı 2 ay da 15 günde bır olmaya başladım yanı yumurtlamayi bile bilmiyorum sadece doktor cumartesi yumurtan gelişmiş dedi o gece ve ondan sonraki günler ilişki önerdi bende cumartesi tutmuştur diye hesap yapıyorum ama öyle çıkmadı kan testinde hala döllenme olmuşsa bile bebis yerlesmemistir
brnimde öylr oldu canım hatta kanamam da çok oldu inanırmısın? Üzülme önümüzdeki maçlara bakıcaz:)Sizce artık umut yokmu belkide adet olacam çünkü adet olacakmisiolacakmisim gıbı belim ağrıyor göğüslerm sızlıyor gebelik olmadığına göre adet belirtisi bunlar
gözün aydın canıö sağlıkla gelsin inşallah bizim için de dua et nolurrrKızlar merhaba daha önce yazmıştım ama kesin cinsiyetimizi öğrenememiştim bugüb öğrendim oğluş oluyor. Burda yazdığım formülü doğrulamış oldum. Yumurtlama tarihim 3 ocak ve ilişkim 31 aralık ve 3 ocakta olmuştu. Yani yumurtlama gününde oğlan oluyor :) hadi inşallah isteyen herkeste tutar hayırlı sağlıklı oğluş nasip eder. Benim ilk bebişim kız erkek farketmiyordu sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Valla Cnm kaç mm oldugunu söylemedi bende sormayı unuttumKaç mm olmuştu yumurtan söyledimi Dr
18 -20 mm olunca çatlatma iğnesi verir
İğneyide vurulduktan sonra 1.5 günde çatlar
Bence seninki de öyle oldu..cumartesi değil pazar yada pazartesi çatladi
Tahminimce adetine 2 3 gün var
Üzülme değilde bır tedaviden negatif sonuçu alınca insan hayal kırıklığına uğruyor Cnm ama tabi ne olursa olsun son gaz çalışmaya devam....brnimde öylr oldu canım hatta kanamam da çok oldu inanırmısın? Üzülme önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
Arkadaşım bende bitirdim sana teslim ediyorum. Allah hepimize salih imanli sağlıklı ve hayırlı erkek evlatlar nasip etsin. Havva arkadaşımıza da Saliha bir kız evlat nasip etsin. AminSALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ
K Khvekokusu20 BİTİRDİM
@Cikoo(AYGÜL)BITIRDI TESLIM ETTI
@pirlanta97(SUZAN)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
Miraa35 BİTİRDİ TESLİM ETTİ
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
@Dil-Berk(ZEYNEP) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@naznaz16(BAHAR)BİTİRDİ TESLIM ETTI
@Ceymiceyn(DUYGU)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Askbocegim0101(SEVDA)
B Beybipattis
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
Flowers26 (FILIZ)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)BİTİRDİ TESLİM ETTI
Black5angel (SERAP)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünküHAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir.Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA
RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN
Amiiinn..Arkadaşım bende bitirdim sana teslim ediyorum. Allah hepimize salih imanli sağlıklı ve hayırlı erkek evlatlar nasip etsin. Havva arkadaşımıza da Saliha bir kız evlat nasip etsin. Amin
Canım test yapmıştım hepsi silikti bu sabah bir daha yaptım koyulaşmaya başlamış sanki bir bakar mısın bu catlamadigini mi gösteriyor ama bugün bel agrım ve akıntım hiç yok dün çok fenaydımAkintin şeffaf tan beyaza donduyse catlamistir o.testin o yüzden silik olabilir öncesinde yapmadin mi hic
Canım akıntı ağrı yoksa catlamistir diyorum kaç saatte bir yapiyirdun testlerini kaçırmış olabilirsinElifemm- bakar mısın canım ya sonunda yükleyebildim en koyusu bu canım diğerleri silik çıktı olmazsa onları da atayım
Çatlama ignesinden 36 saat sonra yumurta çatlar genelde 31 saat öncesi ilişkin olmuş yumurtlama ya çok yakın olduğun için erkek olma şansı yüksek diyorum ben.rabbim sağlıkla gönlüne göre versin ınş.Arkadaslar meraba ben yumurtlama doneminde iliskiye girdim. Su an hamileyim.bi kizim old icin erkek olsun isterim. Sizce ne olmustur. Catlatma ignesinden 5saat sonra falan iliski oldu. Bir gun oncesindende iliskimiz olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?