Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canim benim sagolun sizlerden de razi olsun dualarimizi kabul etsin insallah şu mübarek gunlerin hurmetine hepimizin gönlünün dileğini hayirli ve saglikli bir bicimde nasip etsin insallah amin

SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20 BİTİRDİM
@Cikoo(AYGÜL)BITIRDI TESLIM ETTI
@pirlanta97(SUZAN)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
Miraa35 BİTİRDİ TESLİM ETTİ
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
@Dil-Berk(ZEYNEP) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@naznaz16(BAHAR)BİTİRDİ TESLIM ETTI
@Ceymiceyn(DUYGU)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Askbocegim0101(SEVDA)
B Beybipattis
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
Flowers26 (FILIZ)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)BİTİRDİ TESLİM ETTI
Black5angel (SERAP)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ

listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünkü HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

Cnm şimdi şöyle bişey var ben adet günümü bilmiyorum çünkü daha önceleri çok duzensizdi bigun 25. Günüm hep bundan önceki erken tarihlerde olurdum kürtajdan sonra da bu rakam 15 günde bır olmaya başladı 2 ay da 15 günde bır olmaya başladım yanı yumurtlamayi bile bilmiyorum sadece doktor cumartesi yumurtan gelişmiş dedi o gece ve ondan sonraki günler ilişki önerdi bende cumartesi tutmuştur diye hesap yapıyorum ama öyle çıkmadı kan testinde hala döllenme olmuşsa bile bebis yerlesmemistir

Kaç mm olmuştu yumurtan söyledimi Dr
18 -20 mm olunca çatlatma iğnesi verir
İğneyide vurulduktan sonra 1.5 günde çatlar
Bence seninki de öyle oldu..cumartesi değil pazar yada pazartesi çatladi
Tahminimce adetine 2 3 gün var

gözün aydın canıö sağlıkla gelsin inşallah bizim için de dua et nolurrr

Valla Cnm kaç mm oldugunu söylemedi bende sormayı unuttum

Arkadaşım bende bitirdim sana teslim ediyorum. Allah hepimize salih imanli sağlıklı ve hayırlı erkek evlatlar nasip etsin. Havva arkadaşımıza da Saliha bir kız evlat nasip etsin. Amin

Akintin şeffaf tan beyaza donduyse catlamistir o.testin o yüzden silik olabilir öncesinde yapmadin mi hic
Canım test yapmıştım hepsi silikti bu sabah bir daha yaptım koyulaşmaya başlamış sanki bir bakar mısın bu catlamadigini mi gösteriyor ama bugün bel agrım ve akıntım hiç yok dün çok fenaydım

Arkadaslar meraba ben yumurtlama doneminde iliskiye girdim. Su an hamileyim.bi kizim old icin erkek olsun isterim. Sizce ne olmustur. Catlatma ignesinden 5saat sonra falan iliski oldu. Bir gun oncesindende iliskimiz olmustu.
Çatlama ignesinden 36 saat sonra yumurta çatlar genelde 31 saat öncesi ilişkin olmuş yumurtlama ya çok yakın olduğun için erkek olma şansı yüksek diyorum ben.rabbim sağlıkla gönlüne göre versin ınş.

Ahh ins canim. Yorumun icin tesekkur ederim. Allah hepinizin gonlundekini versin. Aslinda ben ilk bebek erkek olsunki ikincide rahat olayim istemistim. Yani olsun 3ncude oglun olur muhabbetlerini cekmek istemiyordum. Ama kismet boylemis.belki bundada olmicak. Napabilirimki kismet. Allah gonlunuze gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…