- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.521
Yeni uyandım ve adet olmuşum canım ya ...Kizlar L Lilarengim1 ve K Kestane Sekeri den bildirim gelmedi yarın öğle vaktine kadar bekleyip sayiyi boluselim suan 522 adet eksigimiz var malesef ben yarin okuyamam cok yogunum buraya bile ikindine kadar giremem belki oyuzden siz arkadaslardan bildirim gelmezse aranizda bölüşün okuyun hızlı okuyanlar fazla alirsa biter diye düşünüyorumSEVECENIM de duasini yapsin İnsallah mübarek kandil gününde Allahin izniyle dualarimiz kabul olsun
Evet canım öğrendi.3. üncü meleği geliyor .2 kızı vardı buda kız dedi doktor.Canım mrb bir arkadaşın vardı cinsiyet öğrendi mi hatta burda foto atmıştın
Canım ben bitirdim teslim edeyim Allah'ım burda isteyen bütün arkadaşlarıma Salih sağlıklı hayırlı ogluslar bana da güzeller güzeli saliha kız evlat nasip etsin inşallah aminSALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ
K Khvekokusu20 BİTİRDİM
A Asell80 BITIRDI TESLIM ETTI
@pirlanta97(SUZAN)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
Miraa35 BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@suuuus 4716(KÜBRANUR)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@tugbabeyza(BÜŞRA) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Dil-Berk(ZEYNEP) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@naznaz16(BAHAR)BİTİRDİ TESLIM ETTI
@Ceymiceyn(DUYGU)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Askbocegim0101(SEVDA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
B Beybipattis BİTİRDİ TESLİM ETTİ
K Kestane Sekeri (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
@Flowers26 (FILIZ)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
L Lilarengim1 (EBRU)
@divinity(MEHTAP)BİTİRDİ TESLİM ETTI
Black5angel (SERAP)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünküHAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir.Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA
RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN
Kızlar L Lilarengim1 yazmamış hiç sayıyı bölüşsek mi acaba hepimiz bitirdik galiba
Kaçıncı günün bugün. Pik olmuş öğlen bi daha yap bence az açılma varsa hemen deneme yapabilir misin.Böyle daha net sanırımSEVECENIM
Amin canim Allah kabul etsin insallahCanım ben bitirdim teslim edeyim Allah'ım burda isteyen bütün arkadaşlarıma Salih sağlıklı hayırlı ogluslar bana da güzeller güzeli saliha kız evlat nasip etsin inşallah amin
Ben okuyabilirim ne yapalım kızlar. Bekleyelim mi okuyalimmi261 okuyacak olan arkadaslar yazsin daha cabuk bitiririz arkadaslar yazip sayıyı bolusene kadar belki gelir eflatun arkadasimizz
Tamam canim olsun kalpler bir ben ederim sendende dua istiyoruz ama bizim icinYeni uyandım ve adet olmuşum canım ya ...
Doğumdan sonra ilk adetim üzgünüm canım sen teslim edersen çok iyi olur .Hem iki rekat hacet namazıda kılarsın.Öyle teslim edersin çok isterdim bu Kandil’de ama elimden birşey gelmiyor
C daha koyu canimBöyle daha net sanırımSEVECENIM
Ya işte eşim şehir dışında gece ancak olur deneme..peki hamile olunca bu testlerden anlayan oluyomuş ya..ama bu kadar koyu çıkmaz sanırım değil mi?? Ayrıca deneme olalı da bir hafta oldu..ama yumurta akını gördüm bu kesin yumurtlama işareti..canım reglim 31 iydi başldı..ama kanamam çoktu geçen ay azdı sanırım o yüzden 17 si yumurtladım..düzenlidir genelde reglimKaçıncı günün bugün. Pik olmuş öğlen bi daha yap bence az açılma varsa hemen deneme yapabilir misin.
Sevecenim gözün aydın:)Tamam canim olsun kalpler bir ben ederim sendende dua istiyoruz ama bizim icin
Adetin yoğun geldiği ay deneme yapmak iyiymiş canım. Iste değişiyor yumurta bazen çabuk olgunlaşıyor bazen geç. O zaman inşaallah pik uzun sürer gece açılır testin diyecektim ki bugün kandil canım yaaYa işte eşim şehir dışında gece ancak olur deneme..peki hamile olunca bu testlerden anlayan oluyomuş ya..ama bu kadar koyu çıkmaz sanırım değil mi?? Ayrıca deneme olalı da bir hafta oldu..ama yumurta akını gördüm bu kesin yumurtlama işareti..canım reglim 31 iydi başldı..ama kanamam çoktu geçen ay azdı sanırım o yüzden 17 si yumurtladım..düzenlidir genelde reglim
Kızlar ben 100 taneyi okumaya başlıyorum.Kizlar bence paylasin okuyun beklenirse gecikebiliriz belki egerki siz okurken eflatundan bildirim gelirse sizinkileri hediye edersiniz kalan sayimiz 261
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?