Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yeni uyandım ve adet olmuşum canım ya ...
Doğumdan sonra ilk adetim üzgünüm canım sen teslim edersen çok iyi olur .Hem iki rekat hacet namazıda kılarsın.Öyle teslim edersin çok isterdim bu Kandil’de ama elimden birşey gelmiyor

Canım ben bitirdim teslim edeyim Allah'ım burda isteyen bütün arkadaşlarıma Salih sağlıklı hayırlı ogluslar bana da güzeller güzeli saliha kız evlat nasip etsin inşallah amin

Kızlar herkese hayırlı kandiller..sabah yumurta akım geldi normalde yumurtlama günüm 17 si ve ağrılı olur..sonra çok sıvı olayına dikkat etmeden test yaptım bir baktım test pik ben şok tabiki..ağrım yok hiç bişeyim yok..fotoyu yüklüyorum ayrıca sizce yumurtluyor öuyum gerçekten??

Eklentiler

• 4E952979-4882-4ADF-B1AD-24471F5BE5DB.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 126
Tamam canim olsun kalpler bir ben ederim sendende dua istiyoruz ama bizim icin

SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20 BİTİRDİM
A Asell80 BITIRDI TESLIM ETTI
@pirlanta97(SUZAN)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
Miraa35 BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@suuuus 4716(KÜBRANUR)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@tugbabeyza(BÜŞRA) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Dil-Berk(ZEYNEP) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@naznaz16(BAHAR)BİTİRDİ TESLIM ETTI
@Ceymiceyn(DUYGU)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Askbocegim0101(SEVDA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
B Beybipattis BİTİRDİ TESLİM ETTİ
K Kestane Sekeri (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Flowers26 (FILIZ)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
L Lilarengim1 (EBRU)???
@divinity(MEHTAP)BİTİRDİ TESLİM ETTI
Black5angel (SERAP)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ

listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünkü HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

Kizlar bence paylasin okuyun beklenirse gecikebiliriz belki egerki siz okurken eflatundan bildirim gelirse sizinkileri hediye edersiniz kalan sayimiz 261

Kaçıncı günün bugün. Pik olmuş öğlen bi daha yap bence az açılma varsa hemen deneme yapabilir misin.
Ya işte eşim şehir dışında gece ancak olur deneme..peki hamile olunca bu testlerden anlayan oluyomuş ya..ama bu kadar koyu çıkmaz sanırım değil mi?? Ayrıca deneme olalı da bir hafta oldu..ama yumurta akını gördüm bu kesin yumurtlama işareti..canım reglim 31 iydi başldı..ama kanamam çoktu geçen ay azdı sanırım o yüzden 17 si yumurtladım..düzenlidir genelde reglim

Adetin yoğun geldiği ay deneme yapmak iyiymiş canım. Iste değişiyor yumurta bazen çabuk olgunlaşıyor bazen geç. O zaman inşaallah pik uzun sürer gece açılır testin diyecektim ki bugün kandil canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…