Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım mrb bir arkadaşın vardı cinsiyet öğrendi mi hatta burda foto atmıştın

Kizlar döngüsü uzun olup yum zamani 17 18 19 olanlar bir kere adet bitimi birliktelik denese bir kere de yum zamani denese riskli mi sizce bilgisi olan arkadaslar fikirlerinizi belirtirseniz sevinriim
Canım dene istersen yumurta olmadan gebelik olmaz yinede.bahsettigin adet sonrası hamilelik durumu sanırım bazen kimi insanlar ayda 2 kez yumurtlar bazen hiç yumurtlama olmayabilir gelişen yumurta birdahaki ay atık yumurta olarak atılır hormonal değişen bir durum yani

SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20 BİTİRDİM
A Asell80 BITIRDI TESLIM ETTI
@pirlanta97(SUZAN)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Mirnaz85(MİRAY)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
Prensesim2016 BİTİRDİ TESLİM ETTİ
tugbabeyza BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Dil-Berk(ZEYNEP) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@naznaz16(BAHAR)BİTİRDİ TESLIM ETTI
@Ceymiceyn(DUYGU)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
A Askbocegim0101 BİTİRDİ TESLİM ETTİ
B Beybipattis BİTİRDİ TESLİM ETTİ
K Kestane Sekeri (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
@Flowers26 (FILIZ)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
L Lilarengim1 (EBRU)
@divinity(MEHTAP)BİTİRDİ TESLİM ETTI
@Black5angel (SERAP)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ

listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünkü HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

Kizlar L Lilarengim1 ve K Kestane Sekeri den bildirim gelmedi yarın öğle vaktine kadar bekleyip sayiyi boluselim suan 522 adet eksigimiz var malesef ben yarin okuyamam cok yogunum buraya bile ikindine kadar giremem belki oyuzden siz arkadaslardan bildirim gelmezse aranizda bölüşün okuyun hızlı okuyanlar fazla alirsa biter diye düşünüyorum SEVECENIM de duasini yapsin İnsallah mübarek kandil gününde Allahin izniyle dualarimiz kabul olsun

Canım ben okuyorum sabah 11 gibi bitirmiş olucam ins tekrar yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…