- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.501
Allah razı olsun cnmAmin inşallah cnm Allah kabul etsin
Evet ya bende onu soyluyecektim bildiğim kadarıyla B birbilsem arkadsimiz teslim etmişti duasiniK Khvekokusu20 cnm listeye baktım B Beybipattis de bitirmişti duayı sana yazdı hatta görmedin galiba onu yazmamışsın. Bilgin olsun.
Canım mrb bir arkadaşın vardı cinsiyet öğrendi mi hatta burda foto atmıştınKız olma ihtimali çok yüksek (rabbim gönlüne göre versin)Doktorların çoğu 36 saat sonra çatlar diyor .Ki bu bende ve çoğu kişide tutmadı.
Kızkardeşimde 24 saatte çatladı.Bende 31 .saatte çatladı .
Yani bu oluyor ki yumurtanın büyüklüğüne göre değişiyor .
Arkadaslar eflatun88 en son gecen cuma Girmis acaba bolussekmi 261 i
Canım dene istersen yumurta olmadan gebelik olmaz yinede.bahsettigin adet sonrası hamilelik durumu sanırım bazen kimi insanlar ayda 2 kez yumurtlar bazen hiç yumurtlama olmayabilir gelişen yumurta birdahaki ay atık yumurta olarak atılır hormonal değişen bir durum yaniKizlar döngüsü uzun olup yum zamani 17 18 19 olanlar bir kere adet bitimi birliktelik denese bir kere de yum zamani denese riskli mi sizce bilgisi olan arkadaslar fikirlerinizi belirtirseniz sevinriim
Allah kabul etsin canim
Amin insallah canimCanım duayı bitirdim rabbim kabul eder inşallah
Tamam canim ekleyeyim hemen tesekkurler hatirlatma için:)K Khvekokusu20 cnm listeye baktım B Beybipattis de bitirmişti duayı sana yazdı hatta görmedin galiba onu yazmamışsın. Bilgin olsun.
Canim hemen kontrol edicem listeyiEksik kalan var mı canım bana e postadan mesaj geliyor orda etiketle cevap veririm
Kızlar Bebeğim erkekmiş yazarım demiştim ya:)
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin ınş.Kızlar Bebeğim erkekmiş yazarım demiştim ya:)
Canım ben okuyorum sabah 11 gibi bitirmiş olucam ins tekrar yazarimKizlar L Lilarengim1 ve K Kestane Sekeri den bildirim gelmedi yarın öğle vaktine kadar bekleyip sayiyi boluselim suan 522 adet eksigimiz var malesef ben yarin okuyamam cok yogunum buraya bile ikindine kadar giremem belki oyuzden siz arkadaslardan bildirim gelmezse aranizda bölüşün okuyun hızlı okuyanlar fazla alirsa biter diye düşünüyorumSEVECENIM de duasini yapsin İnsallah mübarek kandil gününde Allahin izniyle dualarimiz kabul olsun
Amin canıım sağol:))Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin ınş.
Benimki plansız oldu kuzum küçük bebegim var gene hamile kaldım . Sağll canımmCanim hadi hayirlisi rabbim sagliklo ve hayirli olmasini da nasip etsin insallah neler denemistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?