Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım akıntı ağrı yoksa catlamistir diyorum kaç saatte bir yapiyirdun testlerini kaçırmış olabilirsin
Normalde canim 1 gun arayla yapiyordum dun ilkini saat 11 de yaptin ikinciyi agrim fazla diye saat 18 civari yaptim yine de silikti ama o yapmada uzun akintiyi da gördüm bu sabah ne agri ne sanci var ama test koyulasmis bende anlamadim hayirlisi olmazsa gelecek ay deneriz bu arada cok tesekkur ederim canim cevap icin Allah razı olsun bebisini saglikli sihhatli kucagina almak nasip olsun insallah

Bilmiyorum canım hayırlısı olsun şeffaf akıntı başladığı zaman siviya dikkat edio sık yap derim kaçırmamak için

SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20 BİTİRDİM
A Asell80 BITIRDI TESLIM ETTI
@pirlanta97(SUZAN)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Mirnaz85(MİRAY)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
Prensesim2016 BİTİRDİ TESLİM ETTİ
tugbabeyza BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Dil-Berk(ZEYNEP) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@naznaz16(BAHAR)BİTİRDİ TESLIM ETTI
iwashereonce
A Askbocegim0101
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
Flowers26 (FILIZ)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
L Lilarengim1 (EBRU)
@divinity(MEHTAP)BİTİRDİ TESLİM ETTI
Black5angel (SERAP)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ

listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünkü HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

Kizlar döngüsü uzun olup yum zamani 17 18 19 olanlar bir kere adet bitimi birliktelik denese bir kere de yum zamani denese riskli mi sizce bilgisi olan arkadaslar fikirlerinizi belirtirseniz sevinriim

L Lilarengim1 canim cumadan beri girmemişsin insallah bitirmişsindir haber vermeyi unutma pek ugrayamiyorsun umarim unutmamissindir canm

Arkadaslar meraba ben yumurtlama doneminde iliskiye girdim. Su an hamileyim.bi kizim old icin erkek olsun isterim. Sizce ne olmustur. Catlatma ignesinden 5saat sonra falan iliski oldu. Bir gun oncesindende iliskimiz olmustu.
Kız olma ihtimali çok yüksek (rabbim gönlüne göre versin)Doktorların çoğu 36 saat sonra çatlar diyor .Ki bu bende ve çoğu kişide tutmadı.
Kızkardeşimde 24 saatte çatladı.Bende 31 .saatte çatladı .
Yani bu oluyor ki yumurtanın büyüklüğüne göre değişiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…