- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.541
Ben de 100 aldım okumaya başlıyorum kalan 61 i kim alacak haydi kızlar bitirelim teslim edelim. Ben 100 taneyi bitirince haber veririmKizlar bence paylasin okuyun beklenirse gecikebiliriz belki egerki siz okurken eflatundan bildirim gelirse sizinkileri hediye edersiniz kalan sayimiz 261
Ben de 100 aldım cnm kaldı 61Kızlar ben 100 taneyi okumaya başlıyorum.
Cnm Ben 100 taneyi aldım B Beybipattis arkadaşımız da 100 aldı 61 tane kaldı onu da sen alır mısın? Bitirince hemen yazalım buraya duasını yapsın K Khvekokusu20 arkadaşımız.261 okuyacak olan arkadaslar yazsin daha cabuk bitiririz arkadaslar yazip sayıyı bolusene kadar belki gelir eflatun arkadasimizz
Tamam canım bitirince haber verelim yok mu artıran son 61 :)Ben de 100 aldım cnm kaldı 61
Bitirince yazarım cnm ben başlıyorum.Tamam canım bitirince haber verelim yok mu artıran son 61 :)
Kandilde yapılmıyomu ki ya..Duamı eder yaparım :)Adetin yoğun geldiği ay deneme yapmak iyiymiş canım. Iste değişiyor yumurta bazen çabuk olgunlaşıyor bazen geç. O zaman inşaallah pik uzun sürer gece açılır testin diyecektim ki bugün kandil canım yaa
Ben bitirdim canım 100 tane yi K Khvekokusu20 arkadaşım teslim ediyorum sana.Bitirince yazarım cnm ben başlıyorum.
Haram değil caizdir deniyor canım ama mübarek bir gece olduğu için ibadetle meşgul olunması daha iyidir diye biliyorum. Sen bilirsinKandilde yapılmıyomu ki ya..Duamı eder yaparım :)
Tamam canım bitirince haber verelim yok mu artıran son 61 :)
Allah kabul etsin ben de bitirdim 100 taneyi K Khvekokusu20 arkadaşım teslim ediyorum.Ben bitirdim canım 100 tane yi K Khvekokusu20 arkadaşım teslim ediyorum sana.
Çok saol cnm biz bitirdik sen de bitirince haber ver teslim edelim duası yapılsın bugün mübarek gün kandil iyi oldu bugün bitmesi.Ben okurum canm 61 tanesini
Kac okudun cnm 43 okudum benBen okurum canm 61 tanesini
Kac okudun cnm 43 okudum ben
Canım 43 okudum rabbim kabul etsin inşallahSALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ
K Khvekokusu20 BİTİRDİM
A Asell80 BITIRDI TESLIM ETTI
@pirlanta97(SUZAN)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
Miraa35 BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@suuuus 4716(KÜBRANUR)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@tugbabeyza(BÜŞRA) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Dil-Berk(ZEYNEP) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@naznaz16(BAHAR)BİTİRDİ TESLIM ETTI
@Ceymiceyn(DUYGU)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
A Askbocegim0101 BİTİRDİ TESLİM ETTİ
B Beybipattis BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Flowers26 (FILIZ)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@eflatun88 (EBRU)???
@divinity(MEHTAP)BİTİRDİ TESLİM ETTI
Black5angel (SERAP)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünküHAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir.Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA
RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN
Cnm 18 kaldıCanm ben oglen namazu ile okuyacagim daha okumadim tam kesin nekadar kaldi
Evet canım testin pik akşam ilşkiden önce mutlaka testini tekrarla bana at yorumlayayımBöyle daha net sanırımSEVECENIM
İsimlerinizle ederim mutlaka canım .Tamam canim olsun kalpler bir ben ederim sendende dua istiyoruz ama bizim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?