Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canm usuttugun zaman oksurukten kasik agrisi olmasi normal hamilelik gibi durumla alakası olduguni dusunmuyorum
Kızlar ıki gündür grip olmuşum nane limon kaymatip içiyorum oksurunce kasiklarim kasiliyor ağrı oluyor sizce neden daha önce böyle bişey olmuyidu ben oksururken

Canm saliya randevu aldim ama devlet hastensi acaba anlarlar mi
Yanı ıyi bi dokturu varsa oranın anlar burda ben devlet hastanesi de kürtaj oldum doktorum çok iyiydi ama anestezi almadım kürtaj sırasında orada biraz zorlandım sonrasında gebelik istedgim için gittim bana yumurtan gelişmiş dedi gebe kalabilirsun tabi geç kalmıştım sanırım 3. Reglmde özel doktora gittim o klomen verdi rabbim seninde hakkında hayirlisuni nasip etsin inşallah

Amin canim hepimiz hakkında hayirlisi olsin insallah

Canim Allah iyi doktora denk getirsin. Iki ay once devlette randevu almıştım. Adam yarım saat ilgilendi benimle o kadar sasirdim ki umarim sana da işini seven bir doktor rast gelir.
amin canim allah razi olsun insallah banada iyi doktor duser

Kızlar fikrinizi alırım bu konuda
canim siliklesen testini de atsaydin keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…