- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.601
Yani çok sıvı aldımmı almadım mı hatırlayamadımen azından ona göre emin olmak istedim testtenYa sıvı alımından emin olamadım pek o yüzden 12.00gibi tekrar yapıcam ozaman atarım tekrar
Evet Cnm olabilir bende öyle düşünüyorumBence kendini çok dinleme canım ben p hataya düştüm..üşütmüş olabilirsiz malum mevsim geçisi
Hayırlı kandiller. Allah kabul etsin dualarımızı.Kizlar bitirmissiniz yapıyorum simdi duasini Allah kabul etsin insallah bu mubarek günde dualarimizi. Hayirli Kandiller
Yabence o kişiden kişiye değişiyor.ne diyosun deneme olsun mı yani:)Bir yerde okudum pik yaptikran 24 veya 36 saat sonra yumurta catliyormus..evet ne olur birileri su konustugumuz yontemlerle oglana hamile kalsa
Allah razi olsun canim insallah hepimizin gonlune gore olsun. Benim bu ay deneme oldu bekleme asamasindayim bakalim nasip gebelik testinide haftaya yaparim insallahTesekkur ederim canım. Sen me yaptin test yapacak misin? Allah ım en kisa surede hayirlisiyla gonlundekini verir inşallah canım
Cok var örnek son örnekte elifem. Malesef cogu kisi burda deneme asamalarini paylasip cinsiyet ogrendikten sonrada ne geliyorlar ne soruyorlar insan ihanete ugramis gibi hissediyor o kadar destek oluyoruz birbirimize sonra bakıyorsun kimse yok.... ama elifem ve sevecenim müstesna. Örnek cok canim. Ama testin cok siliklesmesini beklemeyin yumurtlama coktan catlamis demek oluyor cok silik olmasiBir yerde okudum pik yaptikran 24 veya 36 saat sonra yumurta catliyormus..evet ne olur birileri su konustugumuz yontemlerle oglana hamile kalsa
Mirnaz senin dunki testin nasildi? Bugun kacinci gunun agrin akintin varmi? Eger testin dun silik bugun oglen koyu simdi aciksa bence catlama olmadi. Belki siviya dikkat etmedin belki idrarini bekletmedin bilmiyorum. Ama dünki testin cok silikse öyle bir gun icinde koyulasip catladigina hic sahit olmadim canimYabence o kişiden kişiye değişiyor.ne diyosun deneme olsun mı yani:)
Kuzum ne güzel yazmışsn..ben kendimi çok dinlemedim bu ay ama geçen ay takvimin gününde olduğum için bu ayda öyle olur diye düşündüm açıkçası..o yüzden dün test yapmadım..birde normalde belmağfım olur kasıklarım ağrır anlarım yani..ama sabah yumurta akını görünce gittim test yaptım şaşırarak ve resmini paylaştığım görüntüyle karşılaştım..inanamadım tabi..neyse işte şehir dışına çıkacağım için test yapamadım yoğun bir gündü akşam ancak yapabildim o da oldukça açıktı ama çay içtim su içtim içtim yani neyse şimdi biradan yapıcam test pek bişey içmedim testi paylaşırım yorumlarsınız:)Testlerdede hata olabiliyor bazen. En önemlisi vucudun sinyali ates basmasi ani kasik agrilari akinti bunlar önemli. Birde ovulasyon testleri gece saatlerinde daha saglikli sonuçlar veriyor en az 4 saat tutulmus idrar ve sivi almamaya dikkat edin. Ben test asamasinda su ictiysem o suyun vucudumdan atilmasini sagladiktan sonraki 4 saat sonunda test yapardim. Gercekten zor bi sürec. Allah yardimcimiz olsun
Bulanmis bu test az daha bekletseydin kirmizilari daginik duruyorKızlar buyrun yorum alayım
Kiz ohh keyifte yapiyon heeee o kahveyle suyla bu durumdaysa kesin catlamamistir daha :))Bir kahve bir de bi su bardağı su içtim..
Hadi bari cnm sen cesaretini toplamiskrn yap duş kahve oncesinde namazi unutma aman sakin..haber bekliyoruz insallahhYabence o kişiden kişiye değişiyor.ne diyosun deneme olsun mı yani:)
Canım hiç sıvı almaman lazım bu içtiklerin testin doğruluğunu etkilerBir kahve bir de bi su bardağı su içtim..
Ne yaptın canım testini düzenli kontrol etmen gerekiyorduSEVECENIM canım ben 9.00 gibi test yaptım akşam çok silinmişti t ne diyosun ya deneme olsun mu olmasın mı? Çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?