- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.621
Beyaz gelincik ti yanlış yazmadıysam birde mrm arkadaşımız vardı onuda uzun zamandır göremiyorum.prensesim arkadaşımızda gelmiyor artıkKızlar nasılsınız beni soran olmamış hiç biraz üzüldümkızlar bir arkadaş vardı oda hamileydi bulantılarım çok var gelemiyorum diyede yazmıştı cinsiyeti belli olmuştur bilginiz varmı
Kalan çok oldu canım ....Geçmiş sayfalarda da özelde bize haber olanlarda oldu.Burda yazmayan çoğunda haber aldık.Ben ve elifemm olarak görünebiliriz.Ama değil çoğu kişi paylaştı.2017 süper annelerin çoğuda tuttu.Onlar burdaydılar.Daha sonra başka topik açtı.Liste yaptılar listede paylaştılar .Hatta burda doktor kontrolünde diyet çat iğnesi yapan bir arkadaş herşeyi paylaşıp bebeğin cinsiyetine kadar yazdı.Geçmişi okumak zor biliyorum.Ama ilk sayfalardan şimdiye kadar burdayım ve bildiğim aklımda kalanlar bunlar.Çoğu yazdı cinsiyetlerini yazmıyanlardanda bir şekilde haber aldık .Bir yerde okudum pik yaptikran 24 veya 36 saat sonra yumurta catliyormus..evet ne olur birileri su konustugumuz yontemlerle oglana hamile kalsa
Canım valla yola çıktım o yüzden bakamadım haliyle ama akşam yaptım 2.5 saat tuttuğum idrarımdan onu paylaştım açılma olmuştu sabahki gibi değildi ama..yani yumurta akını sabah gördüm işte gecesinde de deneme yaptım..yumurta pikten 14 saat sonra gibi oluyor işteNe yaptın canım testini düzenli kontrol etmen gerekiyordu
Hayırlısı olsun gözün aydın sağlıkla dünyaya gelir inşllahArkadaşlar benimde hamilelik testlerim pozitif çıktı 2 gündür daha doktora gidemedim ama hamileyim diye umut ediyorum Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
Bende çok araştırdım nasıl daha kolay ve çabuk hamile kalınır diye ama aslında en önemlisi dua ve inanç çünkü yüce Rabbimiz dilediği zaman ve şekilde nasip ediyor herşeyi denesemde boş diye düşündüm Rabbim istemedikten sonra ne yapsan fayda etmiyor
Allah'ım herkese nasip etsin inşallah bende istiyodum hala istiyorum inşallah sağlıklı hamileligim oluşmuştur Rabbim benimde tüm isteyenlerin de sağlıkla hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin
Canım nasılsın kız neden üzülüyorsun ki ...Kızlar nasılsınız beni soran olmamış hiç biraz üzüldümkızlar bir arkadaş vardı oda hamileydi bulantılarım çok var gelemiyorum diyede yazmıştı cinsiyeti belli olmuştur bilginiz varmı
Takip yapsaydın tam anlardım canım ama uzun bir süreden sonra yapmışsın inşallah gönlünce olur.Canım valla yola çıktım o yüzden bakamadım haliyle ama akşam yaptım 2.5 saat tuttuğum idrarımdan onu paylaştım açılma olmuştu sabahki gibi değildi ama..yani yumurta akını sabah gördüm işte gecesinde de deneme yaptım..yumurta pikten 14 saat sonra gibi oluyor işteSEVECENIM
Gecemavişim nasılsın canım süper annelerde yazardık zaman nede çabuk geçiyor gijnij arkadaşımız vardı dorti vardı onlarıda çok özledim hesapları pasif gözüküyor keşke buraya gelip yazsalar kızlar yazımı okuduysanız hepinize selam yolluyorum cemredeniz senide unutmadım tabiBulanmis bu test az daha bekletseydin kirmizilari daginik duruyor
Kız illa çalışmamı yapmam lazımCanım nasılsın kız neden üzülüyorsun ki ...
Deneme çalışma yapmadığın için seni sormamışlar ...
Kim olduğunu bilmiyorum nickini yazsan hatırlarım
Slm canım nasılsın .ben halen tutduramadım hamileliği sen halen düşünmüyonmuGecemavişim nasılsın canım süper annelerde yazardık zaman nede çabuk geçiyor gijnij arkadaşımız vardı dorti vardı onlarıda çok özledim hesapları pasif gözüküyor keşke buraya gelip yazsalar kızlar yazımı okuduysanız hepinize selam yolluyorum cemredeniz senide unutmadım tabi
Canım ayın 19unda degil miydi beklenen adet tarihin.normal test değilmi bunlar bazen adet günü bile gostermeyebiliyorlarEki Görüntüle 2136517 kızlar sanırım benimki hamilelik söz konusu değil ya başka bir sorun var kesin o yüzden bu kadar uzadı olsaydı silik bile cikmazmiydiElifemm- ne dersin bu durumuma cnm
Evet normal 5 tllik testler Cnm beklenen adet tarihimi bilmiyorum çünkü çok düzensiz benim adetim son adetim 19 mart yanı bu ayda 19 nisandami olmam gerekiyorCanım ayın 19unda degil miydi beklenen adet tarihin.normal test değilmi bunlar bazen adet günü bile gostermeyebiliyorlar
Canım bahsettiğin bu testin pik olma durumu seffaf akintiyi gördüğün ilk gün mu oldu.Canım valla yola çıktım o yüzden bakamadım haliyle ama akşam yaptım 2.5 saat tuttuğum idrarımdan onu paylaştım açılma olmuştu sabahki gibi değildi ama..yani yumurta akını sabah gördüm işte gecesinde de deneme yaptım..yumurta pikten 14 saat sonra gibi oluyor işteSEVECENIM
Normal adet döngüsü 28-35 gün arası düzenli adet sayılır.en azından 28gun olarak hesaplayıp o gün testini deneyebilirsin kuzum erken davranıyorsunEvet normal 5 tllik testler Cnm beklenen adet tarihimi bilmiyorum çünkü çok düzensiz benim adetim son adetim 19 mart yanı bu ayda 19 nisandami olmam gerekiyor
Tutmayan kimdi canım.yumurtlama günü deneyenlerin hepsinin oglumu olduKalan çok oldu canım ....Geçmiş sayfalarda da özelde bize haber olanlarda oldu.Burda yazmayan çoğunda haber aldık.Ben ve elifemm olarak görünebiliriz.Ama değil çoğu kişi paylaştı.2017 süper annelerin çoğuda tuttu.Onlar burdaydılar.Daha sonra başka topik açtı.Liste yaptılar listede paylaştılar .Hatta burda doktor kontrolünde diyet çat iğnesi yapan bir arkadaş herşeyi paylaşıp bebeğin cinsiyetine kadar yazdı.Geçmişi okumak zor biliyorum.Ama ilk sayfalardan şimdiye kadar burdayım ve bildiğim aklımda kalanlar bunlar.Çoğu yazdı cinsiyetlerini yazmıyanlardanda bir şekilde haber aldık .
Sayfanın sonlarında sadece ben veBlack5angel kaldık.Sondaki arkadaşlar sonradan bizlere katıldı.Yani paylaşımlarından haberleri yok.O yüzden bilgileri olmayabilir .
Baştan sona kadar bu yöntemi deniyen arkadaştan 100 kişiden birinde tutmadı sadece bizim bildiklerimiz bunlar canım
İnşallah aydınlatmışımdır sizleri
Elifem sen ve sevecenim bebek düşünürken kimler testlerde yardımcı oldu sizlere canım ben o dönemler yoktum bilmiyorum canım biraz anlatabilirmisinNormal adet döngüsü 28-35 gün arası düzenli adet sayılır.en azından 28gun olarak hesaplayıp o gün testini deneyebilirsin kuzum erken davranıyorsun
Çocuklarla ugraşıp duruyorum canım sen nasılsın annem kardesime rüya gördü kızın olacak ikinciside oglan olacak cinsiyeti ögrendi kızı olacak zaten kardeşimde ikiden fazla düsünmüyor hayırlısı artık ya ben bu annemi anlıyamıyorum bana rüya gör diyorum o gidip kardeşime görüyor hatta daha birincisi dogmadan ikinci bebegin cinsiyetin rüyasını görüyorSlm canım nasılsın .ben halen tutduramadım hamileliği sen halen düşünmüyonmu
Evet canım sabah şeffaf akıntı düştü sonra da bu ne ya dedim şok oldum çünkü çünkü ağrılı olur yumurtlamam genelde..sonra da gittim test yaptım pik olmuştu..Ama öğleden sonra yapmadım sonra akşam yaptım onu da paylaştım gece de ilişki oldu kısmet artıkCanım bahsettiğin bu testin pik olma durumu seffaf akintiyi gördüğün ilk gün mu oldu.
Sevecenim çok yardımcı oldu canım ozeldende danisiyordum ona sürekli Allah razı olsun ondan ve burda destek olan herkesten gecemavisim blackangel naznaz mrmr hepimiz burdaydik o dönemler ismini unuttuklarım olabilir.Elifem sen ve sevecenim bebek düşünürken kimler testlerde yardımcı oldu sizlere canım ben o dönemler yoktum bilmiyorum canım biraz anlatabilirmisin
Şeffaf akıntının ilk gününde catlamasi Çok hızlı olmuş piki yakaladigindan emin sen zamanlama iyi bugün akintin nasıl yumurtladiktan sonra normalde azalmaya beyaza dönmeye başlar.rabbim hayırlısıyla gonlundekini nasip etsin insEvet canım sabah şeffaf akıntı düştü sonra da bu ne ya dedim şok oldum çünkü çünkü ağrılı olur yumurtlamam genelde..sonra da gittim test yaptım pik olmuştu..Ama öğleden sonra yapmadım sonra akşam yaptım onu da paylaştım gece de ilişki oldu kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?