Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cok sukur cnm iyi sayilirim. Sen nasilsin. Cemredenizle özelden cok yazistik kizi olsun istiyordu 2013 yılıydı o ikinci ogluna ben ikinci kizima hamileydik teselli etmistik birbirimizi :) yöntemlere ragmen oglunu aldi kucagina. Bircok arkadas bu yöntemlerle ogluna hamile kaldi ama bu yöntemlerin ve diyetler konusunda bilgili arkadas sahsultanda tutmadi onun kizi oldu. Bence tamamen tesadüf yontem bahâne nasipte varsa o oluyor. Gijini yontem denemeden hamile kaldi 3 kizinin üstüne adetten sonra rast gele denemelerinin ardindan oğlu oldu Frover 3 gun ust uste denemeyle oglu oldu. Bircok ornek var. Denk gelende gelmeyende. Beni bu süreç cidden sıktı zaten kürtajdan sonra psikolojik travmalar yaşıyorum 1 senedir testlerden bıktım artik son denemeden yaklasik 9 gün gecti hic bir hissimde yok hic bilmiyorum nasipte ne var yasayip öğrenicez ama tutmamissa ara vericem bende sutlü tatlilari cok özledim süt peynir yogurt yemiyorum 1 senedir nerdeyse.

Şeffaf akıntım yok evet..kurulaştım oldukça..şeffaf akıntı sonrası pik 5-6 saat pik olsa akşamına açıldı rengi bende değerlendirdim:) geçen ay tam pikten birkaç saat sonra ilişki oldu ama onda turmadı..bakalım ben de bu sefer tutcakmı..ama çok da takmıyorum artık hayırlısını diliyorum

Çok iyi canım hiç stres yapma oldu mu olmadi mi diye rabbim gonlundekini nasip etsin ınş hayırlısıyla

Çok iyi canım hiç stres yapma oldu mu olmadi mi diye rabbim gonlundekini nasip etsin ınş hayırlısıyla
Aynen ya stres yapınca olmuyo gerçekten..hayırlısı bakalım..ama ben temizlendikten sonraki gün ve bir gün ara verip tekrar deneme yaptım:) artık kısmetimizde ne varsa görcez:)

Elifem benim sat 30 mart nisanın 11 de uzayan akıntım oldu çatladı dedim heralde yumurtam ama sonrasında hiç ıslaklık olmadı nisan 12 hiç bir belirti yok nisan 13 yogun uzayan akıntım oldu şimdi ben nezaman yumurtladım 11 demi yoksa 13 demi kafam karıştı

Gijnij evet o hiçbirşey yapmadı günaşırı denemişti oglu oldu

Kız güldürdün beni Allahta seni güldürsün.
Kadın ne yapsın rüyasına bacın giriyorsa.
Sesli güldüm

Akıntı devam ettiği için 13 te yumurtladin büyük ihtimal 14 te nasıldı mesela azalıp beyaza donmedimi

Sevecenim çok yardımcı oldu canım ozeldende danisiyordum ona sürekli Allah razı olsun ondan ve burda destek olan herkesten gecemavisim blackangel naznaz mrmr hepimiz burdaydik o dönemler ismini unuttuklarım olabilir.

Ben hala buradayım canım hiç bırakmadım ki sizi. Okuyorum hep yazmasa pek bilgim olmadığı için yazmıyorum takipte kalıyorum. Sizlerle mutlu oldum sizlerle hüzünlendim. Sizlerle olmak bana da çok iyi geliyor. Daha önce konuştuğumuzda eşimle Eylül de deneme yapalım demiştik. Zaman akıp geçti eylüle de bir şey kalmadı ama ben hala korkuyorum bebek fikrinden. Gecemavisim SEVECENIM Black5angel L Lilarengim1 M MRM01 @BeyazGelincik2014 @Birbilsem1132 Prensesim2016 hepiniz her zaman aklımdasınız. @Birbilsem1132 hala senşn rüyanı unutmadım inşallah bir gül n gördüğün gibi oğlum olur. Ama artık eskisi gibi değil Allah verirse verir diyorum. Deneme yapsam nasıl yapacağım onuda bilmiyorum. Adet baya düzene girdi şimdi spora falan gidiyorum kilo vermek amaçlı. 69 a kadar indim. Geriye kaldı 7 kilo. Baya iyi geldi bana kafam dağıldı bebişe sağlıklı kilosuz karşılamak istiyorum. Beni yalnız bırakmayın deneme yapacağım zaman yine kafanızı şişireceğim hepinizi seviyorum

Sağol cnm rabbim hayirlisindan sagliklisamda sanada nasip eder inşallah burda birgün hepimiz oglus haberini veririz birbirimize sende seviliyorsun cnm kendine ıyi bak hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Merhaba benimde 3 kızım var.üçüncü kızın olmadan önce burdamıydın yöntem denedinmi canım bende çok kararsızım ama ben diyet falan yapmıycam adet bittimi başlarım denemeye rahat olacam hayırlısı artık ama şunu çok iyi biliyorum yapmazsam çok pişman olacam

Bügünde vardı şeffaf akıntım ama geçen ay bukadar yogun degildi akşama kesilir akıntı
Tamam ışte canım catladiktan sonra akıntı miktari azalmaya başlıyor.ne kadar çok gelirse o kadar iyi ortam bazik olmuş oluyor ve spermler uzun süre yaşayabiliyor.birlikteliktede kadın orgazm olursa çok iyi

Tamam ışte canım catladiktan sonra akıntı miktari azalmaya başlıyor.ne kadar çok gelirse o kadar iyi ortam bazik olmuş oluyor ve spermler uzun süre yaşayabiliyor.birlikteliktede kadın orgazm olursa çok iyi
Ben ikinci kızımda olmadım kızım oldu üçüncü kızımda önce ben oldum ama sonuç kız yani bende hiçbir yöntem işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…