- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.821
Canim hep diyorum benim de cikmadi benim beklenen adet gununde bile çıkmadı az daha bekleTest negatif.. hayalet cizgi bile yok.. insallah ciko hissettigin gibidir ama hic sanmam hic belirtim yok cunku. Esime de umutlanmamasini söyledim. Zaten 2 gun kaldi adete olsa hafifte olsa cikardi
Boşuna kendini strese koyuyorsun canım ya mavişim sen ikinci kızına hamile olmadan önce yöntem denemişmiydinTest negatif.. hayalet cizgi bile yok.. insallah ciko hissettigin gibidir ama hic sanmam hic belirtim yok cunku. Esime de umutlanmamasini söyledim. Zaten 2 gun kaldi adete olsa hafifte olsa cikardi
:) yok cnm ben streste degilim aklima bile gelmiyordu kizlar sordugu icin yazdim. Hersey nasip kismet. Ikinci kizimda yum.3-4 gun once olmustu birliktelk birsey yapmamıştım yontem falan.Boşuna kendini strese koyuyorsun canım ya mavişim sen ikinci kızına hamile olmadan önce yöntem denemişmiydin
Çatlama anınımı yakalayamadın yoksa olurunamı bırakmıştın pek anlıyamadım da:) yok cnm ben streste degilim aklima bile gelmiyordu kizlar sordugu icin yazdim. Hersey nasip kismet. Ikinci kizimda yum.3-4 gun once olmustu birliktelk birsey yapmamıştım yontem falan.
Dün süper anneler 2011 sayfasına biraz baktımda fitil kullananların hepsinin oglu olmuş:) yok cnm ben streste degilim aklima bile gelmiyordu kizlar sordugu icin yazdim. Hersey nasip kismet. Ikinci kizimda yum.3-4 gun once olmustu birliktelk birsey yapmamıştım yontem falan.
Ayy elifemm valla allah da senin yardimcin olsun her birirmize ayri yetisiyirsun Rabbim senide hic bir zaman darda komasin
Amin Allah razı olsun kızlar bana da çok yardımcı olundu burda birbirimize destek için burdayızElifemm- canim masallah ya sorularin hepsini cevapliyorsun uzun uzun açıklayarak ne güzel Allah razi olsun senden yavrunu saglikla kucaklamayi nasip etsin
Dün süper anneler 2011 sayfasına biraz baktımda fitil kullananların hepsinin oglu olmuş
O dönemler adetlerim 28 29 günde olurdu 14.gun tek denemeyle hamile kaldim cok sukur ikinci prensesime iyikide dogdu kuzum. Ilk kontrole gittigimde 1 hafta gec dollenmeyle hamile kaldığımı söylemisti doktorum yani gec yumurtlamissin dedi ayrintisina takilmamistim yani diyetti ovulasyon testiydi falan yapmamıştım iyikide yapmamışım binlerce şükurler olsun. Gectigimiz ocak ayında bos gebelikten dolayi kurtaj oldum o yuzden şimdi stresti heyecandi umursamamayi aci tecrubemle öğrendim olursa olur olmazsa olmaz modundayim...Çatlama anınımı yakalayamadın yoksa olurunamı bırakmıştın pek anlıyamadım da
Canım valla yumurtlamam cumaydı denedim:) regli bekliyorumGecemavisim Miraa35 kizlar yaptınız mi test geldimi gununuz? @Ceymiceyn sende bu ay deneyecektin heralde ne zaman deneyeceksin ?
Hadi hayirlisi canim :)Canım valla yumurtlamam cumaydı denedim:) regli bekliyorum
Aaa onu ilk defa duyuyorumİnanır mısın banada babaannem dedi ki bize hep derlerdi oğlan olsun diye kadın hiç ağzını açmayacak hiç konuşmayacak ilişki sırasında diye
Vala babaannem söylemişti kendisinin 1 kızı 5 oğlu var:)Aaa onu ilk defa duyuyorum
İnşallah himişsindir:)Cnm ben dün gece rüya gördüm elimde idrar testi vardı c ve t çizgisi kıpkırmızı çıkmıştı sence ne anlama geliyor bu bır isaretmi ınan kafamdan atmisim gebeligi eskisi gibi o kadar çok düşünmüyorum stereste yok reglde olmadım daha ağrım sancım hiç yok cumartesi kina pazarda dugunumuz vardı buraya girip yazamadim hic
İnşallah kısmet bakalımmHadi hayirlisi canim :)
Yani okadarına dikkat etmedimNekadar zaman oncesinde kullanilmis peki
Acaba başka be diyo süper babanne:)Vala babaannem söylemişti kendisinin 1 kızı 5 oğlu var:)
Üzme kendini canım ben böyle konularda pek konuşmayı sevmem çünkü kendimde yaşadım iki kızımdan sonra bende kazayla hamile kaldım kese oluştu ama kalp atışı yoktu kendiliginden düştü çok aglamıştım hatta rüyada görmüştüm erkek çocugu kucagıma oturdu sarıldı anne beni neden attın dediO dönemler adetlerim 28 29 günde olurdu 14.gun tek denemeyle hamile kaldim cok sukur ikinci prensesime iyikide dogdu kuzum. Ilk kontrole gittigimde 1 hafta gec dollenmeyle hamile kaldığımı söylemisti doktorum yani gec yumurtlamissin dedi ayrintisina takilmamistim yani diyetti ovulasyon testiydi falan yapmamıştım iyikide yapmamışım binlerce şükurler olsun. Gectigimiz ocak ayında bos gebelikten dolayi kurtaj oldum o yuzden şimdi stresti heyecandi umursamamayi aci tecrubemle öğrendim olursa olur olmazsa olmaz modundayim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?