Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
C
Test negatif.. hayalet cizgi bile yok.. insallah ciko hissettigin gibidir ama hic sanmam hic belirtim yok cunku. Esime de umutlanmamasini söyledim. Zaten 2 gun kaldi adete olsa hafifte olsa cikardi
Canim hep diyorum benim de cikmadi benim beklenen adet gununde bile çıkmadı az daha bekle

Test negatif.. hayalet cizgi bile yok.. insallah ciko hissettigin gibidir ama hic sanmam hic belirtim yok cunku. Esime de umutlanmamasini söyledim. Zaten 2 gun kaldi adete olsa hafifte olsa cikardi
Boşuna kendini strese koyuyorsun canım ya mavişim sen ikinci kızına hamile olmadan önce yöntem denemişmiydin

Boşuna kendini strese koyuyorsun canım ya mavişim sen ikinci kızına hamile olmadan önce yöntem denemişmiydin
:) yok cnm ben streste degilim aklima bile gelmiyordu kizlar sordugu icin yazdim. Hersey nasip kismet. Ikinci kizimda yum.3-4 gun once olmustu birliktelk birsey yapmamıştım yontem falan.

Hayırlısı canm biraz daha bekleyelim belki adet gunundrn sonra cikar mesela ben kizimda birkac gun geçtikten sonra test yaptugimda cok hafif silik cikardi kimyasal gebelikte de oyle olmusti

Ayy elifemm valla allah da senin yardimcin olsun her birirmize ayri yetisiyirsun Rabbim senide hic bir zaman darda komasin
Elifemm- canim masallah ya sorularin hepsini cevapliyorsun uzun uzun açıklayarak ne güzel Allah razi olsun senden yavrunu saglikla kucaklamayi nasip etsin
Amin Allah razı olsun kızlar bana da çok yardımcı olundu burda birbirimize destek için burdayız

Çatlama anınımı yakalayamadın yoksa olurunamı bırakmıştın pek anlıyamadım da
O dönemler adetlerim 28 29 günde olurdu 14.gun tek denemeyle hamile kaldim cok sukur ikinci prensesime iyikide dogdu kuzum. Ilk kontrole gittigimde 1 hafta gec dollenmeyle hamile kaldığımı söylemisti doktorum yani gec yumurtlamissin dedi ayrintisina takilmamistim yani diyetti ovulasyon testiydi falan yapmamıştım iyikide yapmamışım binlerce şükurler olsun. Gectigimiz ocak ayında bos gebelikten dolayi kurtaj oldum o yuzden şimdi stresti heyecandi umursamamayi aci tecrubemle öğrendim olursa olur olmazsa olmaz modundayim...

İnşallah himişsindir:)

Üzme kendini canım ben böyle konularda pek konuşmayı sevmem çünkü kendimde yaşadım iki kızımdan sonra bende kazayla hamile kaldım kese oluştu ama kalp atışı yoktu kendiliginden düştü çok aglamıştım hatta rüyada görmüştüm erkek çocugu kucagıma oturdu sarıldı anne beni neden attın dedi

Merhaba kızlar ben de bu konu hakkında ki dusuncelerimi yazicam belki yardımcı olurum. Bende 32 günde bir adet olurum yumurtlama günümü bulmak için ovulasyon çubuklarından sipariş ettim derken 17.gun çift çizgi yakaladım ama eşim yanımda olmadığı için bu ayı da kaçırdım derken 18.gunu değerlendirdim ve şuan 15 haftalık hamileyim ve nasipse oğlum olacak ve bence 18.gun yumurtladim ve tek ilişki oldu.

Eklentiler

• Screenshot_20180416-212744.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…