Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaslar evet yumurtlama gunu orramin ph i kadar spermin kalitesi de onemli. Yani y spermi daha hizlidir yumurtaya varir ama x spermi daha gucludur arkadan gelir ama doller.. Ben ce eslerimizin sperm kalitesini de artirmak onemli bence..ve sperm miktari ne kadar coksa y sperm o kadar fazla oluyormus..e vitamini ginseng cinko bu konuda en faydali vitaminler..
Bir de y ler alkali ortami seviyorlarmis ph i olabildigince yukseltmeli..

Bir de penotron fort u 2017 super annelerde oglu olan bir arkadas yumurtalam gunune denk gelicek sekilde her aksam bir tane kullandigini ve iliskiye girdigini yazmisti.. 7 tane varmis icinde. Sanki ortamin ph ini artirmak amacli kullanmis gibi geldi bana..

Yanı uzun lafın kısası kesinlikle yumurtlama gunun de erkek olayına inanıyorum belki tek ilişki de önemlidir.
canm ben 17 sinde pik goremedim bence seninki 18 de pik 17 de cift cizgi olmus yine bu yontemi denk getirmissin zaten

Canm erkekler kadinlr gibi değil cok uzun sure duramazlar oyle yani yanlis anlama mutlaka bir sekilde ihtiyaclarini karsilamalari lazim bu duurmda oncesinde yaninda degilmis adam ozamana kadar beklediginden emin olunmaz yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…