- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.841
Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.kaç gün cinsel perhiz yapmıştin canım.Yanı uzun lafın kısası kesinlikle yumurtlama gunun de erkek olayına inanıyorum belki tek ilişki de önemlidir.
Canım perhiz falan yapmadimRabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.kaç gün cinsel perhiz yapmıştin canım.
Peki ilişki sonrası tekrar ovulasypn testi yaptın mı. Yani 18. GünCanım perhiz falan yapmadim
Gun asiri mi oldu yani iki iliski arasinda kac gun var di diye sorsak cok mu ozeline girmis oluruz cnm?Canım perhiz falan yapmadim
Öncesi ilişkin kaç gün önceydi.Hiç korunmadin mi tek ilişki dedin o yüzden sordum.Canım perhiz falan yapmadim
Ya şansıma işte ovulasyon testim 18.gun bitti en son 17 delini halini gördüm. :)Peki ilişki sonrası tekrar ovulasypn testi yaptın mı. Yani 18. Gün
Yanı öncesinde o ay kocam yanımda yoktu sadece 18.gun oldu :)Gun asiri mi oldu yani iki iliski arasinda kac gun var di diye sorsak cok mu ozeline girmis oluruz cnm?
Öncesi ilişkin kaç gün önceydi.Hiç korunmadin mi tek ilişki dedin o yüzden sordum.
Tam perhiz yani:)))Yanı öncesinde o ay kocam yanımda yoktu sadece 18.gun oldu :)
He o perhiz mi oluyor ben de yemek anlamında sandım:)))) hahahaTam perhiz yani:)))
Ama fitil çok kuruluk yaptı bende geçen hafta 3 günlük kullandım bıraktım.yumurtlamam geçerleştiğini anlıyamadımDün süper anneler 2011 sayfasına biraz baktımda fitil kullananların hepsinin oglu olmuş
canm ben 17 sinde pik goremedim bence seninki 18 de pik 17 de cift cizgi olmus yine bu yontemi denk getirmissin zatenYanı uzun lafın kısası kesinlikle yumurtlama gunun de erkek olayına inanıyorum belki tek ilişki de önemlidir.
Tam perhiz yani:)))
Benim zaten yumurtam çatladı mi şiddetli kasik agrim oluyor. 18.gun kıvrandım ve yumurtladigimu anladimcanm ben 17 sinde pik goremedim bence seninki 18 de pik 17 de cift cizgi olmus yine bu yontemi denk getirmissin zaten
Tobe estag :)))Tam perhiz oldugunu bilemeyiz belki esi masturbasyon yapti belki ruyalanma oldu ne kadar perhiz oldugunu kestiremeyiz bu durumda
Benim zaten yumurtam çatladı mi şiddetli kasik agrim oluyor. 18.gun kıvrandım ve yumurtladigimu anladim
Tobe estag :)))
Cikoo bu hallerini seviyorumCanm erkekler kadinlr gibi değil cok uzun sure duramazlar oyle yani yanlis anlama mutlaka bir sekilde ihtiyaclarini karsilamalari lazim bu duurmda oncesinde yaninda degilmis adam ozamana kadar beklediginden emin olunmaz yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?