Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlr nasil desem orgazm dan sonra gevseyen kaslar sıkılasip gittikce kuru oluyo tabi orgazm olur olmaz degil ama yaklaşık birkac dk geçmeden aci hissediyorum ve devam ettirmesine izin vermiyorum
Esinide düşün canım sonrasında kuruma değilde bahsettigin durum doğru jel kullanın olmazsa.

Esinide düşün canım sonrasında kuruma değilde bahsettigin durum doğru jel kullanın olmazsa.
Cnm ben dün gece rüya gördüm elimde idrar testi vardı c ve t çizgisi kıpkırmızı çıkmıştı sence ne anlama geliyor bu bır isaretmi ınan kafamdan atmisim gebeligi eskisi gibi o kadar çok düşünmüyorum stereste yok reglde olmadım daha ağrım sancım hiç yok cumartesi kina pazarda dugunumuz vardı buraya girip yazamadim hic

Kuzum ınş sağlıklı bir hamileliğin olur ben hamilelige yorumladım.rabbim hayırlara çıkarsın ınş.

Inşallah Cnm ya çok sağol sezeryan dikislerimin olduğu yer bugün biraz ağrı yapıyor acaba enfeksiyon kapmış olabilirmi sarı akıntım var
Canım sarı akıntı kokulu değilse normal sayılıyor peceteye sildiginde tam rengine bak açık sarı mi koyu sari mi kokulu mu.kimi kadınların normal akıntı rengi açık sari dir.benimki hep beyaz renk ama camasira bulastiysa beyaz akintida sarimsi gibi gorunebiliyor.

Aynen canim sagolsun her birirmixe ayri ayri ilgilenip yaziyo sagolsun iyiki var mesela bazen cok sacma sorular sordugumu yanıtladiktan sonra anliyorim utanıyorum ama ne yapalım istedigimize gitmek icin hicbir kusku suphe klsin istemiyoruz tabi agzimizla kuş da tutsk nasipten baska si nasip olmayacak ama yinede biz herseyi dogru yapalim gerisi takdir-i ilahi
Elifemm- canim masallah ya sorularin hepsini cevapliyorsun uzun uzun açıklayarak ne güzel Allah razi olsun senden yavrunu saglikla kucaklamayi nasip etsin

Aynen oyle canim stres yapma cok fazla Rabbim gonlundekini nasip etsin Insallah

Test negatif.. hayalet cizgi bile yok.. insallah ciko hissettigin gibidir ama hic sanmam hic belirtim yok cunku. Esime de umutlanmamasini söyledim. Zaten 2 gun kaldi adete olsa hafifte olsa cikardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…