- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.801
Esinide düşün canım sonrasında kuruma değilde bahsettigin durum doğru jel kullanın olmazsa.Kizlr nasil desem orgazm dan sonra gevseyen kaslar sıkılasip gittikce kuru oluyo tabi orgazm olur olmaz degil ama yaklaşık birkac dk geçmeden aci hissediyorum ve devam ettirmesine izin vermiyorum
Bende utanarak yazıyorum ammaaa bi kez olduktan sonra bi kaç kez daha olabilirsin iyice gevseyipanlamadım niye öyle oluyo senin
Esinide düşün canım sonrasında kuruma değilde bahsettigin durum doğru jel kullanın olmazsa.
Evet canım olmaz gebelik düşünenler için uygun değil.Jel hamilelik icin zarrli degilmi sonucta hamilelik düşünüyorum bu ay olmazsa baska bir ay olacak
Cnm ben dün gece rüya gördüm elimde idrar testi vardı c ve t çizgisi kıpkırmızı çıkmıştı sence ne anlama geliyor bu bır isaretmi ınan kafamdan atmisim gebeligi eskisi gibi o kadar çok düşünmüyorum stereste yok reglde olmadım daha ağrım sancım hiç yok cumartesi kina pazarda dugunumuz vardı buraya girip yazamadim hicEsinide düşün canım sonrasında kuruma değilde bahsettigin durum doğru jel kullanın olmazsa.
Kuzum ınş sağlıklı bir hamileliğin olur ben hamilelige yorumladımCnm ben dün gece rüya gördüm elimde idrar testi vardı c ve t çizgisi kıpkırmızı çıkmıştı sence ne anlama geliyor bu bır isaretmi ınan kafamdan atmisim gebeligi eskisi gibi o kadar çok düşünmüyorum stereste yok reglde olmadım daha ağrım sancım hiç yok cumartesi kina pazarda dugunumuz vardı buraya girip yazamadim hic
Inşallah Cnm ya çok sağol sezeryan dikislerimin olduğu yer bugün biraz ağrı yapıyor acaba enfeksiyon kapmış olabilirmi sarı akıntım varKuzum ınş sağlıklı bir hamileliğin olur ben hamilelige yorumladım.rabbim hayırlara çıkarsın ınş.
Canım sarı akıntı kokulu değilse normal sayılıyor peceteye sildiginde tam rengine bak açık sarı mi koyu sari mi kokulu mu.kimi kadınların normal akıntı rengi açık sari dir.benimki hep beyaz renk ama camasira bulastiysa beyaz akintida sarimsi gibi gorunebiliyor.Inşallah Cnm ya çok sağol sezeryan dikislerimin olduğu yer bugün biraz ağrı yapıyor acaba enfeksiyon kapmış olabilirmi sarı akıntım var
Evet canım olmaz gebelik düşünenler için uygun değil.
Canim senin yumurtlama ne zaman deneyeceksin degilmi bu ayAyy elifemm valla allah da senin yardimcin olsun her birirmize ayri yetisiyirsun Rabbim senide hic bir zaman darda komasin
Elifemm- canim masallah ya sorularin hepsini cevapliyorsun uzun uzun açıklayarak ne güzel Allah razi olsun senden yavrunu saglikla kucaklamayi nasip etsin
Canim senin yumurtlama ne zaman deneyeceksin degilmi bu ay
Aynen oyle canim stres yapma cok fazla Rabbim gonlundekini nasip etsin InsallahAynen canim sagolsun her birirmixe ayri ayri ilgilenip yaziyo sagolsun iyiki var mesela bazen cok sacma sorular sordugumu yanıtladiktan sonra anliyorim utanıyorum ama ne yapalım istedigimize gitmek icin hicbir kusku suphe klsin istemiyoruz tabi agzimizla kuş da tutsk nasipten baska si nasip olmayacak ama yinede biz herseyi dogru yapalim gerisi takdir-i ilahi
Canim benimde cok duzensiz ve uzunn bu ay ilac icmedim bakalim nasil olacak diye hala olmadim bende adetCanm benim döngümün uzun olmasinin dezavantajlarini yasiyorum sizler 2. Kez yum olurken ben hala adet gunumu bekliyor oluyorum daha yuma nerdeyde 10 gun var
36 senin iki kızınmı vardı buarada senin yaş kaç canımTabi canım önümüzdeki maclara bakalım
Yaş kaç senin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?